![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tylko ze ze kosciol w naszym kraju od jakiegos z wiara ma niewiele wspolnego pozatym do dobrej wiary kosciol nie jest nam potrzebny gdyz mozemy w domu modlic sie wierzyc rownie skutecznie jak w kosciele do obecnego kosciola mam wiele "ale" a w zasadzie do ksiezy, te prawie 80 milionow zlotych wydawanych co roku na darmozjadow bo mozna te pieniadze przeznaczy na osoby ktore same sie nie sfinansuja a ksieza moga to zrobic sami - nie zapominajmy jeszcze ze zbieraja kase po domach, na tace itp
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
i widzisz sam doszedles do wniosku ze wiara w naszym chorym kraju to kosciol a nie wiara w boga co do szanowania innych wyznan w naszym kraju - wiekszosc ci powie ze im zwisa twoja religia ale prawda jest taka ze spora czesc z tej wiekszosci gdyby tylko mogla wbila by ci noz w plecy za to
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Sorry, ale od takiego myślenia jestem daleki. Przeszłość tak rozumiana nie ma dla mnie znaczenia, a oceniam ludzi i instytucje, po tym, co robią i jacy są w chwili obecnej, a nie co kiedyś stało się ich udziałem. Nawet jeśli jakieś wydarzenia z przeszłości im zawdzięczamy.
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
gdyby nie kościół, w polsce jeszcze długo nie byłoby chrześcijaństwa
![]() kto wie, jak potoczyłaby się wtedy historia polski. a tak widmo wojen w imię krzewienia wiary na ziemiach polan zmusiło mieszka I do przyjęcia chrztu. zapytam coniektórych tak wspaniale obeznanych z historią: - kto był prowodyrem wojen krzyżowych? - kto stworzył świętą inkwizycję, z rąk której zginęły setki tysięcy niewinnych ludzi? pytań mógłbym mnożyć, bo historię uwielbiam. ale nie o tym tutaj toczy się dyskusja. nie mam nic do kościoła, ale drażni mnie to, czym obecnie jest kościół - instytucją dążącą do maksymalnej władzy i równie dużych pieniędzy. dziś obecni kapłani to w sporej części współczesna wersja faryzeuszy z początku n.e. powtórzę to po raz n-ty: mam głeboko w d...ie, kto i jak rządzi, byleby mi było dobrze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.11.2005 o godz. 01:32 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
@woitas jak się mają krucjaty krzyżowe i święta inkwizycja do obecnego kościoła - narysować mi musisz, bo pisanego nie pojmę.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Demek tyś się chyba szaleju nałykał, PO stało i stoi jak Cerber na straży komuchów. Przypomnij sobie (o ile jesteś w stanie) rok 1994 i nowo powstały rząd Olszewskiego i propozycje Janusza Korwina Mikke o ujawnieniu teczek. Wtedy to pan TUSK (a jakże) razem z Mazowieckim i Geremkeim + oczywiscie nasz były prezydent Leszek obalili ten rząd bo chciał wprowadzić czystki 11 lat temu.
Po drugie nie wpieraj mi dziecka w brzuch i nie wyciagaj za mnie SWOICH wniosków.
|
|
|
|
#9 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A komuchy sie nadal smialy...PO (czy srodowiska liberalne w tamtych czasach) nie staly na strazy komuchow, tylko mowily NIE oszolomom, ktorzy z wielkimi haslami na ustach realizowali wlasne gierki. Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 06.11.2005 o godz. 18:16 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
tak se czytam i naprawde mam niezly ubaw, dyskusja zaczyna prazypominac debate: Romuś, Andrzej, Korwin
![]() PS. Tak jedziecie po "kapłanach" t nie mwcie ksiadz bo brzmi jak ksiaze ;P ( oile nie pochodzi od tego), odrazu mowcie czarny
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
Wracając do Twojego patriotyzmu. Pokaż mi gdzie i w jakich momentach jesteś patriotą ? Pomyliło się Tobie. Weź książkę do historii i przejrzyj ją tak od wieku XIII do II Wojny Światowej. Zobaczysz, że prawdziwy patriota żyje w zgodzie z kościołem i to on jest dla niego fundamentem. Bóg, honor, ojczyzna... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() I o czym to swiadczy? Wlasciwie to o niczym... Natomiast jakby mieszko nie przyjal chrztu, to moze na sztandarach mielibysmy: Slonce, Honor, Ojczyzna. I co i wtedy bylibysmy gorsi? Mniejszymi pariotami? To jest dla mnie nie do przyjecia: 'Zobaczysz, że prawdziwy patriota żyje w zgodzie z kościołem i to on jest dla niego fundamentem.' Jezeli teza bylaby prawdziwa, to dla tego okresu historycznego, a nie do dziesiejszych czasow. Chociaz uwazam ze nawet dla tego okresu historycznego nie jest prawdziwa. Przypominam, ze Pilsudski kariere rozpoczynal w partii socjalistycznej (choc daleki bylbym od nazwania go socjalista), narodowcow (ludzi scisle zwiazanych z religia) mial za swoich najwiekszych wrogow (przyznaje jednak, ze prywatnie o jego religijnosci nic nie wiem). |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
co powiecie na to: Premier Marcinkiewicz w Radiu Maryja
![]() na poprawę nastroju dowcip: Idzie Stirlitz przez las w ciemną, bezksiężycową noc... - Kaczyńscy tu byli - pomyślał
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.11.2005 o godz. 22:55 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ja wolę się nie wypowiadać bo już kiedyś z Loczkiem miałem wymianę poglądów do 5 rano
|
|
|
|
![]() |
|
|