![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#796 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
powiem tak, nie bede sie wdawal w dalsza polemike, bo bedziemy swoje wypowiedzi cytowac w piecdziesieciu fragmentach i kolocic sie o byle zdanie... a z tego co widze nie zgodzimy sie i tyle.... powiedz mi tylko, czy mam isc do wladz miasta Leżajska by zakazaly przyjazu Żydom do niego bo godza w moje uczucia religijne? a co naskakiwania, to istotnie, powiem ze zacytowane przez Ciebie zdanie na koncu jest ostre (jako jedyne imo) lecz nie uwazam go za naskoczenie.... raczej za OSTRY sprzeciw wobec moim zdaniem gadania glupot rownych tym co gadaja pewne "wyzwolone" ze plod jest czescia ich ciala...... ps. a co by bylo gdybym pojechal do Iranu z dziewczyna i nie nosila by ona husty na twarzy? to dlaczego jezeli Iranczyk przyjezdza do Polski to nawet nie moze uslyszec odglosow mszy? nagonka na kosciol i tyle...... noi taka procesja by mi bardziej przeszkadzala (gdybym byl anty-katolikiem) niz jakies tam dzwieki z kosciola |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#797 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
A ewentualna obraza Iranczyka przyjezdzajacego do Polski, ktory w mieszkaniu, slyszy dzwony koscielne w oddali, nie jest tu chyba problemem. PS. Mam nadzieje ze oczywiste jest dla Ciebie ze prawo polskie nie obowiazuje w Iranie i na odwrot ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Znikla opcja edytuj a mamy kolejna ciekawa nomincje. Tym bardziej wymuszona dymisja bylego szefa, ale osoba powolana na to stanowisko nie wydaje sie byc rozsadnym rozwiazaniem.
http://www.wp.pl/r/Bf1156 No i prosze - komendant strazy miejskiej z Warszawy, gdzie rzadzi PiS i Kaczynski zostal szefem ABW ... Merytoryczna nominacja - nie ma co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PiS zronbiła straszną, niewybaczałną dla PO rzecz.
wygrała wybory. tego nie można zaakceptować, mało tego, nie wolno nawet przyjąć do wiadomości!!! ![]() każdy kandydat PiS na każde stanowisko jest zły - czemu - bo jest z PiS i tyle wystarczy. jeśli Platformie uda się doprowadzić do przedterminowych wyborów (dzisiaj już winią o to PiS, argument Leppera przy braku argumentów już pada też) to bardzo będzie potem smutno. wybory wygra PiS druga będzie Samoobrona na trzecim miejscu LPR a na czwartym skuteczna opozycja PO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
uwazam ze przy ponownych wyborach wygra PO z duza przewaga a pozostale miejsca zostana bez zmian - moze poza SLD bo ich elektorat rusze dupe jesli takowe wybory beda co do nominacj na szefa abw i innych sluzb jesli nie wybiora kogos mlodszego i nieumoczonego w nic to te sluzby beda tyle warte co moja kupa zrobiona na drugi dzien po ostrym chlaniu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | ||
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cos chyba nie tak z ta logika, bo ja nie widze gdzie andrzej chcial wyganiac katolikow i zabraniac im wstepu do miasta... Cytat:
Za to moge odwrocic pytanie - czy kazdy kandydat na kazde stanowisko jest dobry dlatego ze jest z PiS? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
PO PIS bezproduktywnych walk, o przywódctwo dwuch klik. Cóż mia rację Mickiewicz, Polacy muszę być gnębieni, tylko wtedy szanują swoją suwerenność i coś robią.....
![]() |
#804 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
chodzi mi o to ze modlitwy Zydow mi nie moga przeszkadzac, a dzwieki mszy katolickiej moga komus przeszkadzac? jak dla mnie koniec tematu....................................! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
ale mam dla wszystkich super wiadomoasc bedziemy mieli drugi rzad robiony przez PO tak zwany gabinet cienia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | ||||||
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty wyjezdzasz z zakazem wjazdu Zydow do miasta i mowisz ze to na 'logike' to samo o czym pisal Andrzej. Gdyby ktos zakazal wstepu Zydom do miasta bylby to antysemityzm czy Ci sie to podoba czy nie. Zreszta sam fakt poruszenia przez Ciebie tego tematu swiadczy o tym ze masz jakies uprzedzenia co do Zydow, ale to Twoj problem, nie nasz - Twoich rozmowcow. Natomiast wyrazenie sprzeciwu wobec domniemanej sytuacji ktora mialaby odbyc sie na lotnisku, nie jest antykatolicyzmem, tylko troska o przestrzeganie prawa. Gdyby byli to buddysci, Andrzej pewnie (bo z jego postow wynika neutralnosc swiatopogladowa) mialby te same zastrzezenia. Usprawiedliwianie Twoich tez logika jest ponizej wszelkiej krytyki. Nie wiem kto Cie takiej logiki nauczyl, ale z prawdziwa logika (czyli nauka zwiazana z matematyka i filozofia) nie ma ona nic wspolnego. Tekst o lapaniu za slowka jest zalosny. Tzn nie mozna sie odnosic do tekstow napisanych wczesniej, bo sie 'lapie za slowka'? Generalnie gdybys myslal przed pisaniem antysemickich tekstow a potem ich bronienia przy uzyciu pseudo-logiki, to nie byloby za co lapac. Ja przytoczylem Ci cala dyskusje (tzn caly ciag wazniejszych pelnych fragmentow tworzacych 'ciag dyskusyjny' o ktorym mowa) i wytlumaczylem Ci (mam nadzieje, choc niewielka) dlaczego nie masz racji zestawiajac te 2 sytuacje wyrazania swojego sprzeciwu jako rownorzedne. Trzeba liczyc sie ze slowem. PS. Pamietajcie, ze to temat o prezydencie elekcie, prezydencie i przegranych kandydatach, a nie o swiatopogladach, religiach i uprzedzeniach wobec innych narodow. Nie jest rowniez bezposrednio o parlamencie ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
co reszty to tak jak pisalem, nie podejmuje polemiki, mozemy kiedys na czecie pogadac, a nie przerzucac sie cytatami, interpretacjami itd..... edit: wlasnie doczytalem koncowke Twojego posta.... niezle.... ze co, ze jak slychac msze katolicka na zew. to zle, a jak slychac modlitwy Zydow to dobrze? (i nie zarzucaj mi ze przez to ze poruszylem temat Zydow to znaczy ze mam cos do nich (oprocz ich brudu) tylko dlatego, ze akurat taki przyklad jest mi z racji zamieszkania "Generalnie gdybys myslal przed pisaniem antysemickich tekstow a potem ich bronienia przy uzyciu pseudo-logiki, to nie byloby za co lapac." zastnanow sie co piszesz i co mi zarzucasz bo w realu bys dostal za to zdanie w pape chodzilo mi raczej o to, co wlasnie rozpoczales, czepianie sie tego co nawzajem napisalismy, a odejscie od tematu dlaczego komus niby mialy byc przeszkadzac msze katolickie zapewne jako modzio zauwazasz ze komonetujemy wlasnie swoje posty zamiast pisac na temat? edit: a w calej tej dyskusji chodzi o to, ze Andrzejowi nie podobalo sie ze msza wylazila poza kosciol, ja zasugerowalem, ze w takim razie modlitwy Zydowskie (albo jakiekolwiek inne) tez mi sie nie powinny podobac jezeli slysze je na odleglosc.... dlaczego wiec atakujemy tylko kosciol katolicki, teraz do akcji wkroczylo "lapanie sie za slowka" czytaj zabawa kto kogo wiecej razy zlapie na niescislosci i wyszlo jak jest Ostatnio zmieniany przez Predi : 04.11.2005 o godz. 23:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|