![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Nie lubię takiej dwulicowości jaką reprezentują RM i TV Trwam - do czasu pierwszej tury popierano "swoich" ludzi między innymi Macieja Giertycha a krytykowano PIS, natomiast po pierwszej turze gdy ich kandydat przepadł... nagle "przerzucono" poparcie dla Lecha Kaczyńskiego
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@mp666 ale tam nie wyrazasz sie Ty tylko ktos inny, tutaj sam mozesz to zrobic. To jest zaleta
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
A osochozi?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
dzisaj dopiero jazda jest w sejmie bez trzymanki boja sie wszystkie partie zwlaszcza Platforma rozpisaniania nowych wyborow ze az Jurka chca odwolac i ktos napisal w tym temacie ze Platforma jest porzadna i mysli tylko o ludziach oraz biednych
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
co z tego wyjdzie to się spodziewam po minie strusia... może nie on w końcu zacznie podejmować decyzje, bo w nim problem. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahaha, ale kabaret to dziś niezły odstawili, no ja się uśmiałem już chyba za cały rok. niech rozpiszą nowe wybory, pis będzie miało połowe głosów, to dopiero będzie śmiesznie, w kraju to chyba zostaną tylko emeryci i słuchacze radia m.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
to co dzisaj stalo sie w sejmie to na prawde az zal...poslowie to ostre tepaki R.Girtych klocil sie najwiecej a wniosku formalnego nie umie zglosci ofiara, byl wywiad przeprowadzony z konstytualista9nie wiem czy dobrze napisalem ten wyraz), ktory to powiedzial ze marszalek Marek Jurek nie zlamal prawa..poniewaz Giertych zle zlozyl wniosek formalny..ja sie nie orientuje jak sklada sie taki wniosek, ale skoro profesor powiedzial ze zle on zostal zlozony to raczej mu wierze....po za tym fajnie zachowywali sie poslowie..jakis okrzyki, wrzaski, tupanie, stukanie...jak stado mamutow...i jak tu odbudowac zaufanie ludzi...bo chyba nie takim zachowaniem.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cholera.. a ja dzisiaj tego cyrku nie miałem okazji oglądać..
|
|
|
#11 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
na TVN24 daja powtorki
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
wyczytalem fajna rzecz w Angorze:
"Koalicja rzadowa z Prawem i Sprawiedliwoscia nadal miesci sie w strategii politycznej Platformy Obywatelskiej - powiedzial lider PO Donald Tusk - Ostatnim testem, czy jest ona mozliwa bedzie glosowanie nad nowymi czlonkami KRRiT - postawil warunek. O ile dobrze zrozumielismy, Platforma, w zamian za stanowisko KRRiT, zechce pogadac o koalicji z PiS, ktore, zdaniem Tuska, jest banda nieudacznikow, notorycznie "skacze na kase", upartyjnie panstwo, a na dodatek zamierza lomotac o 5 rano w drzwi swoich przeciwnikow"
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 12.01.2006 o godz. 01:03 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z dnia na dzień jest coraz zabawniej, przed chwilą w panoramie usłyszałem, że pis chce stworzyć koalicję z samoobroną !!!
baHAHAHAHHBAUUAUAHHAHAAHAH no nie moge !!!! i leppera chcą na wicepremiera !!!! no ja z wersalki spadłem ze śmiechu. PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ chce do rządu człowieka z WYROKIEM !!! przypomnę, że jak rządziło sld i mianowali wicemarszałkiem naszego ulubionego wieśniaka to pis najgłośniej krzyczał, że on jest przestępcą !!! no i co ?? teraz tego nie widzą ![]() teraz każdy dobry byle zostać przy władzy ? no ***** bez jaj !!!! a wyborcy pisu to co ?? ślepi i głusi ?? a jak widzę w tv tych kurdupli K. to przełączam na inny kanał bo mi się chce jak ich widzę.już myślałem, że mi to wisi i nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, a już na pewno nie polityka, ALE JUŻ ***** TERAZ TO NIE WYTRZYMAŁEM !!! NA MADAGASKAR Z NIMI !!! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() ![]() |
Ich wyborcy to "moherowe berety" i jakoś to im nie przeszkadza
Aby tylko "ich" radio i ich ksiądz mieli z górki
|
|