![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Żebym to ja chociaż przeczytał pierwszego kwietnia, to jeszcze byłaby nadzieja...
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak kaczka na premiera wlezie to sie pod PISem nie podpisuje....
![]() |
#4 |
the one
CDRinfo VIP
Kilka ciekawych dzisiejszych artyku***322;***243;w:
1) Kwa***347;niewscy kupuj***261; dom. Ok, good for them jak to si***281; m***243;wi. Ale kwota 2,5mln z***322;otych bior***261;c pod uwag***281; ***347;redni***261; pensj***281; prezydenck***261; ju***380; troch***281; '***347;mierdzi'.. http://fakty.interia.pl/kraj/news?in...&blockName=FKR 2) Kaczy***324;ski przez spo***322;ecze***324;stwo lubiany coraz bardziej.. http://fakty.interia.pl/kraj/news?in...&blockName=FKR 3) No i tu to ju***380; brak s***322;***243;w http://fakty.interia.pl/kraj/news?in...&blockName=FKR
![]() |
#5 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ja przy moich skromnych zarobkach, mogłem dostać kredyt na mieszkanie na 250 tyś zł bez wpłaty własnej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Kolejna porcja do poczytania, jak kto***347; ma ochot***281;:
1) Ci***261;g dalszy domu Kwa***347;niewskich: http://fakty.interia.pl/news?inf=738695 2) Wi***281;zienne jedzenie.. http://fakty.interia.pl/kraj/news?in...&blockName=FKR 3) Zabieranie statusu bezrobotnego za udzia***322; w szkoleniach.. http://fakty.interia.pl/news?inf=738691
![]() |
#8 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...17f9&_ticrsn=3
Mimo ze lubie Piskorskiego i zycze mu jak najlepiej w prowadzeniu jego inwestycji, to uwazam ze Tusk podjal dobra decyzje. Nawet jezeli polityk prowadzi interesy zgodnie z prawem, to jednak sam fakt ze robi to pelniac funkcje publiczna (europosla, wplywowego polityka struktur regionalnych) budzi pewna watpliwosc, moze nawet czasem prowadzic do konfliktu interesow. Nalezy tego unikac. No moze mozna bylo te cala operacje przeprowadzic w lepszym stylu (badz co badz Piskorski nie jest winien tego ze prowadzi interesy, tylko tego ze znajduje sie w ewentualnie dwuznacznej sytuacji, bo ta dwuznacznosc tez nie jest przesadzona), no ale wyszlo, jak wyszlo. Kontrowersje moze budzic tez to ze stalo sie to kilka dni po wyborze regionalnego lidera PO na Mazowsze. Podobno wybrany kandydat (***321;ukasz Abgarowicz) wygral dzieki pomocy grupy zwiazanej z Piskorskim, wbrew woli Pitery. Moze Tusk wszedl do gry regionalnej na Mazowszu i stanal po stronie Pitery ... cholera wie jak bylo naprawde ... W kazdym razie kierunek odsuwania ludzi prowadzacych aktywne inwestycje od polityki mi sie podoba. Tylko co z ludzmi ktorzy sa siedza w biznesie pasywnie (tzn juz nie inwestuja, tylko administruja), jak np. Palikot. No, to juz moze duzy problem, bo z jednej strony mozna czlowieka skrzywdzic zbyt duza przezornoscia w prewencyjnym czyszczeniu, a z drugiej nie mozna wprowadzac sytuacji w ktorych roznych ludzi traktuje sie rozna miara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja te***380; chc***281; inwestowa***263; milion, kt***243;rego legalnie nie mam.
huuuuuuuraaaaaa! jaka ta PO jest dobra!!!!!! hura!!! wywalili najgorszego aferzyst***281;, bo po prostu inaczej ju***380; si***281; nie da***322;o. bezczelno***347;***263; i zblazowanie Piskorskiego przeros***322;a nawet wyobra***380;enia starych wyjadaczy kasy z pod znaku UW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Eroposel zarabia ok 11 tys euro czyli ok. 40 tys zl. miesiecznie x 24 mies = ok milion zl. w 2 lata. Nawet jezeli przyjmiemy ze zaczynal od zera ... Zeby bylo smieszniej te same pieniadze zarabiaja europoslowie PiSu, Samoobrony, LPR ... oni tez zarobili wiec swoj milion nielegalnie. No ale niektorzy przezeraja lub wydaja na prostytutki w Belgii wiec za co maja inwestowac ... krzycza na tych ktorzy rozsadnie zarzadzaja swoimi pieniedzmi. Mam nadzieje ze zlozysz zawiadomienie o popelnienie przestepstwa do prokuratury bo masz wiedze o przestepstwie (z ktorej wyciagasz wnioski o nielegalnosci pieniedzy Piskorskiego), a jego zatajenie jest przestepstwem. PS. Jedyna rzecz ktora w Piskorskim moze sie nie podobac to pierwsze 3 litery jego nazwiska ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Jezeli masz cos sensownego, wnoszacego do dyskusji do powiedzenia, to mow/pisz. W przeciwnym przypadku zastosuj sie do zalecen prezydenta Chiraca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
strazniku pisowni naucz sie sam pisac poprawnie bo masz mniemanie takie o osobie jakbys wszystkie rozum pozjadal naszczescie ja takiego niemam ![]() No widzisz bo nie jestem humanista tak jak ty i nie umiem pisac wiec jak ty mozesz byc po czesci humanista jak piszesz normalnie bzdury moze jeszcze powiesz ze pan Piskorski jest najuczciwszym politykiem w Polsce ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 28.04.2006 o godz. 11:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
Nie obchodzi mnie, kto kogo lubi, czy jego argumenty s***261; s***322;uszne, czy nie. Wa***380;ne, ***380;e dyskutuje na poziomie, a nie obrzuca si***281; wyzwiskami i nie czepia liter***243;wek. Za to, co w tym temacie zaprezentowa***322;e***347; ostrze***380;enie - pierwsze i ostatnie, cho***263; nale***380;a***322;o Ci si***281; ju***380; wcze***347;niej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ps widze ze sie poskarzyl wyszej wladzy ![]() ![]() A zreszta niema sensu bede go ignorowal i tyle widze ze juz mnie administracja zastrasza za wolnosc wypowiedzi ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 29.04.2006 o godz. 13:17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|