Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasze wybory (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasze-wybory-74881/)

MQs 26.10.2007 02:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 850752)
znaczy piszemy jeszcze raz:...

Nie piszemy jeszcze raz. Po***322;***261;cz dwa moje ostatnie posty i wyjdzie ci, ***380;e owa nierzetelno***347;***263; "Polityki" jest w gruncie rzeczy rzetelno***347;ci***261; (przynajmniej w tym przypadku, bo pozosta***322;ych 5 nie znam) - zrealizowanie tego punktu nie wymaga***322;o specjalnych dzia***322;a***324; (mo***380;liwa kosmetyka w strukturze bud***380;etu). Nie znaczy to, ***380;e krytykuj***281; PiS za nic nie robienie i przypisywanie sobie czego***347;, chocia***380; mog***322;o to tak zabrzmie***263; (akurat to nie PiS sobie przypisa***322; jako sukces tylko @Adach naci***261;gn***261;***322;).

Ps. :ysz:
Cytat:

Napisany przez MQs
Nie by***322;oby manipulacj***261; si***281; chwalenie 50% skuteczno***347;ci...?

Sorry za to zdanie. Poprawia***322;em i taki krzak wyszed***322;. Ta paplanina skojarzy***322;a mi si***281; z odpowiadaniem na egzaminie jak si***281; ma pe***322;no w gaciach.:haha:

AleX69 26.10.2007 09:12

nie wiem jak u was ale w warszawie mgla ... widac druga irlandia przyszla wczesniej niz sadzilismy :]

demek 26.10.2007 09:50

jeszcze PO nie zaprzysiezone a tu juz zmiany? :D

ci to sa niezli :D

legion 26.10.2007 10:19

Cytat:

Napisany przez pepperman (Post 850505)
podatek liniowy od lat jest w PL. problem w kwotach wolnych i progach, a nie stawkach.

co jeszcze napiszesz modrego ze juz mamy 2 Irlandie od paru dni :haha: najlepsze cos zes mocium panie napisal :)

Cytat:

Napisany przez pepperman (Post 850505)
legion, a to Twoja broszka? siedzisz we Wrocku to siedz tam, a nie ronisz lzy nad Warszawiakami. oni sobie poradza i bez Ciebie :P.
dla mnie tez glupota jest stawiac glupi stadion na rumowisku starego (w Wawie zreszta bardziej boli brak duzej hali np. na koncerty, a nie stadionu jako takiego) lub jeszcze gorzej obok, tym bardziej na tak drogich gruntach, tylko ze trzeba bylo o tym myslec od samego poczatku, a nie dopiero teraz.
luksusowe apartamenty? to ciekawe, bo jeszcze niedawno mial tam stac stadion, a Ty juz wiesz, ze beda tam mieszkania, naprawde interesujace. tylko glupi oddalby droga lokalizacje, z ktorej mozna ciagnac kase w dlugim okresie na rzecz barakow nawet za dziesiatki tysiecy za metr. poza tym juz teraz malo kogo stac na wlasne M i musza sie ludzie zapozyczac na dziesiatki lat, a pis mial ponoc rozdawac je za glosy wyborcze :P.

No moja broszka bo to stolica mojego kraju jestem zywo zainteresowany co tam sie dzieje chyba Wawka jest domem kazdego polaka a nie twoim czy @Alexa i to wlasnie jest typowe myslenie warszawiaka cwaniaka ktory wywysza sie ponad Polakow tak jak to @Ormianin napisal. A jak wiadomo wroclawianie nigdy nie lubili warszawiakow ale kto ich lubi:nie:.
Co do mieszkan chlopie pomysl troche kiedy jest euro 2012(dopiero jakie pieniadze z tym ida) gdzie juz plany sa by stadion wybudowac w miejsce starego ktory juz ma infrastrukture odpowiednia plus komunikacje a ***321;omianki czy gdzies tam gdzie palnuje bufetowa niema nic i trzeba planowac wszystko od nowa ale ok co mnie obchodzi Warszawa przeciez to nie moje miasto tylko z moich podatkow jest utrzymywane to tak wspaniale zarzadzane miasto:spoko:.

andrzejj9 26.10.2007 10:35

Cytat:

Napisany przez legion (Post 850847)
co jeszcze napiszesz modrego ze juz mamy 2 Irlandie od paru dni :haha: najlepsze cos zes mocium panie napisal :)

No moja broszka bo to stolica mojego kraju jestem zywo zainteresowany co tam sie dzieje chyba Wawka jest domem kazdego polaka a nie twoim czy @Alexa i to wlasnie jest typowe myslenie warszawiaka cwaniaka ktory wywysza sie ponad Polakow tak jak to @Ormianin napisal. A jak wiadomo wroclawianie nigdy nie lubili warszawiakow ale kto ich lubi:nie:.
Co do mieszkan chlopie pomysl troche kiedy jest euro 2012(dopiero jakie pieniadze z tym ida) gdzie juz plany sa by stadion wybudowac w miejsce starego ktory juz ma infrastrukture odpowiednia plus komunikacje a Łomianki czy gdzies tam gdzie palnuje bufetowa niema nic i trzeba planowac wszystko od nowa ale ok co mnie obchodzi Warszawa przeciez to nie moje miasto tylko z moich podatkow jest utrzymywane to tak wspaniale zarzadzane miasto:spoko:.

ehhh.. a ja się tam prawdopodobnie w najbliższych dniach będę przenosił..

nimal 26.10.2007 10:41

legion - sek w tym, ze pepperman ma racje :P niestety to nie taka liniowka, jakiej bysmy oczekiwali i dotyczy wybranej grupy
PO w programie ma 3x15 i to dopiero jest to
oczywiscie spodziewam sie okresow przejsciowych - to naturalne

i koncze o wyborach, bo jakbym pisal do sciany
ja o gospodarce, pisowcy o tym, ze PO na pewni nic nie zrealizuje
:sciana:

EOT o wyborach

legion 26.10.2007 10:41

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 850863)
ehhh.. a ja si***281; tam prawdopodobnie w najbli***380;szych dniach b***281;d***281; przenosi***322;..

pewnie za praca :) ja tez mialem taka przyjemnosc ale podziekowalem popracuje sobie we wrocku i nigdy wiecej ale to moja opinia tobie moze sie spodoba w Gotham City :D miescie cudow i kariery
Cytat:

Napisany przez nimal (Post 850868)
legion - sek w tym, ze pepperman ma racje :P niestety to nie taka liniowka, jakiej bysmy oczekiwali i dotyczy wybranej grupy
PO w programie ma 3x15 i to dopiero jest to
oczywiscie spodziewam sie okresow przejsciowych - to naturalne

i koncze o wyborach, bo jakbym pisal do sciany
ja o gospodarce, pisowcy o tym, ze PO na pewni nic nie zrealizuje
:sciana:

EOT o wyborach

ile ten okres przejsciowy bedzie trwal moze jeszcze 30 lat tyle czasu nam potrzeba zeby dogonic Hiszpanie heheh ;) (to z ironia :) bo zaraz mnie o czary posadza bo z PISu) czy moze wogle go nie bedzie a niech masy sie ciesza ze wogle cos zrobimy :)
Czemu EOT teraz jest opozycja i teraz my wytykamy wszystko co sie da jak to robili inni w strone PISu co sie oburzac wczesniej do was tez bylo jak do sciany.

ed hunter 26.10.2007 10:42

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 850863)
ehhh.. a ja się tam prawdopodobnie w najbliższych dniach będę przenosił..

Witamy w piekle ||

andrzejj9 26.10.2007 11:51

Cytat:

Napisany przez legion (Post 850869)
pewnie za praca :) ja tez mialem taka przyjemnosc ale podziekowalem popracuje sobie we wrocku i nigdy wiecej ale to moja opinia tobie moze sie spodoba w Gotham City :D miescie cudow i kariery

ile ten okres przejsciowy bedzie trwal moze jeszcze 30 lat tyle czasu nam potrzeba zeby dogonic Hiszpanie heheh ;) (to z ironia :) bo zaraz mnie o czary posadza bo z PISu) czy moze wogle go nie bedzie a niech masy sie ciesza ze wogle cos zrobimy :)
Czemu EOT teraz jest opozycja i teraz my wytykamy wszystko co sie da jak to robili inni w strone PISu co sie oburzac wczesniej do was tez bylo jak do sciany.

No niestety.. te firmy, które mnie interesują (teraz już konkretnie jedna) są tylko w Warszawie. Ale praca i tak jest wyjazdowa, więc Warszawa ma być tylko niejako bazą.

@ Ed

Dzięki :>

joujoujou 26.10.2007 18:37

Cytat:

Napisany przez AleX69 (Post 850814)
nie wiem jak u was ale w warszawie mgla ... widac druga irlandia przyszla wczesniej niz sadzilismy :]

To jeszcze nie to - by***322;by deszcz, a nie mg***322;a. :]

Banana Coctail 28.10.2007 17:21

Jak zwykle przedstawiciele klasy posiadajacej (przedsiebiorcow) wzieli stery wladzy i jak zwykle (ponad) 60% ludnosci w Polsce nie ma swoich przedstawicieli (klasowych) w sejmie i senacie. Sami burzuje i pasibrzuchy.

Obecna sytuacja jest wrecz idealna do mobilizacji sil lewicowych przeciwko neoliberalnej ofensywie rzadzacych.

demek 28.10.2007 17:51

nie przesadzaj juz

ed hunter 28.10.2007 17:53

Wykonanie tych zada***324; wymaga***263; b***281;dzie uporu, wymaga***263; b***281;dzie zdwojonych wysi***322;k***243;w, a niekiedy nawet i wyrzecze***324;. Stawiamy, drodzy towarzysze, spraw***281; jasno, bez niedom***243;wie***324;, bo tylko w ten spos***243;b mo***380;na pozyska***263; miliony patriot***243;w do my***347;lenia i do dzia***322;ania w imi***281; ***380;ywotnych interes***243;w naszego pa***324;stwa i naszego narodu.

MQs 28.10.2007 17:55

:haha:

Banana Coctail 28.10.2007 19:50

@demek niestety nie przesadzam.
Jakis pracownikow najemnych, zwiazkowcow mamy w sejmie lub senacie? Watpie by ich bylo wiecej niz 5.
@ed milo jest, ze cytujesz slowa technokraty Gierka, ktory byl zdecydowanym reakcjonista.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37.