![]() |
Cytat:
Ps. :ysz: Cytat:
|
nie wiem jak u was ale w warszawie mgla ... widac druga irlandia przyszla wczesniej niz sadzilismy :]
|
jeszcze PO nie zaprzysiezone a tu juz zmiany? :D
ci to sa niezli :D |
Cytat:
Cytat:
Co do mieszkan chlopie pomysl troche kiedy jest euro 2012(dopiero jakie pieniadze z tym ida) gdzie juz plany sa by stadion wybudowac w miejsce starego ktory juz ma infrastrukture odpowiednia plus komunikacje a ***321;omianki czy gdzies tam gdzie palnuje bufetowa niema nic i trzeba planowac wszystko od nowa ale ok co mnie obchodzi Warszawa przeciez to nie moje miasto tylko z moich podatkow jest utrzymywane to tak wspaniale zarzadzane miasto:spoko:. |
Cytat:
|
legion - sek w tym, ze pepperman ma racje :P niestety to nie taka liniowka, jakiej bysmy oczekiwali i dotyczy wybranej grupy
PO w programie ma 3x15 i to dopiero jest to oczywiscie spodziewam sie okresow przejsciowych - to naturalne i koncze o wyborach, bo jakbym pisal do sciany ja o gospodarce, pisowcy o tym, ze PO na pewni nic nie zrealizuje :sciana: EOT o wyborach |
Cytat:
Cytat:
Czemu EOT teraz jest opozycja i teraz my wytykamy wszystko co sie da jak to robili inni w strone PISu co sie oburzac wczesniej do was tez bylo jak do sciany. |
Cytat:
|
Cytat:
@ Ed Dzięki :> |
Cytat:
|
Jak zwykle przedstawiciele klasy posiadajacej (przedsiebiorcow) wzieli stery wladzy i jak zwykle (ponad) 60% ludnosci w Polsce nie ma swoich przedstawicieli (klasowych) w sejmie i senacie. Sami burzuje i pasibrzuchy.
Obecna sytuacja jest wrecz idealna do mobilizacji sil lewicowych przeciwko neoliberalnej ofensywie rzadzacych. |
nie przesadzaj juz
|
Wykonanie tych zada***324; wymaga***263; b***281;dzie uporu, wymaga***263; b***281;dzie zdwojonych wysi***322;k***243;w, a niekiedy nawet i wyrzecze***324;. Stawiamy, drodzy towarzysze, spraw***281; jasno, bez niedom***243;wie***324;, bo tylko w ten spos***243;b mo***380;na pozyska***263; miliony patriot***243;w do my***347;lenia i do dzia***322;ania w imi***281; ***380;ywotnych interes***243;w naszego pa***324;stwa i naszego narodu.
|
:haha:
|
@demek niestety nie przesadzam.
Jakis pracownikow najemnych, zwiazkowcow mamy w sejmie lub senacie? Watpie by ich bylo wiecej niz 5. @ed milo jest, ze cytujesz slowa technokraty Gierka, ktory byl zdecydowanym reakcjonista. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |