![]() |
Ilość załączników: 1
Wreszcie się udało. Zainstalowałem program autoconnect, ale ja korzystam z routera i u mnie on nie działa. Nie chcę również nic co działa na Javie. Co polecacie do zliczania pobranych danych??
-edit- już znalazłem, powinno działać, ale to się okaże wieczorem. |
Cytat:
do liczenia wez dumeter :) ps - tego neon'a napisal moj kumpel :) |
Cytat:
Dzisiaj wypóbuję i zobaczymy |
Ilość załączników: 2
a JA musze sie pochwalić ze mam neo bez limitow dzieki routerowi ;]...
zeby tylko pradu nie zabraklo bo jak zabraknie to lipa :O 32kb/s :| |
Cytat:
|
no ok zobaczymy za 2 h sciagam 3 cd z linuxem :>
|
A ja mam neo bez limitow ^^ mam teraz NEO 2mb i nie dosc ze na www pokazuje ze mam 640 bez limitu to jeszcze router melduje 2496Kbit/s a nie 2048 (jestem blisko centrali - mocny sygnal moze to dlatego?) i faktycznie wyciagam w porywach 310KB/s
|
32kilo to tez dobrze ja mam 20 i nie narzekam(yhmmm:)
|
Cytat:
|
Cytat:
128 - 160 2048 - x x= 2560 wiec i tak masz za malo:) Dlaczego to robią? bo lączę z predkościa 128kbps powinno sciagac z predkoscia 16 Kb/s (128/8), a nie wiem dlaczego (może chodzi o jakis bit stopu czy cos;) ) rzeczywistą prędkość uzyskasz dzieląc prędkość połączenia przez 9 wiec jak net lączy sie z prędkościa 160, to tak naprawdę masz prędkość 142,222 Kbps:) |
to nie jest prawda..
predkosc zawyzona - odpowiednio dla 512 - 640, 640 - 768 itd. to tylko szybkosc synchronizacji! pozdro ;) |
Cytat:
|
aeiouy jakieś bajeczki opowiada. Oczywiście zgadzam się ze Smartkiem - jest to prędkość synchronizacji z centralą. Bit stopu - takie pojęcie istnieje w portach szeregowych..
Cytat:
Musiałbyś poczytać o technologii ADSL i pewnie znalazłbyś odpowiedz. |
To przepraszam :) :glupek:
nie chcialem nikogo wprowadzic w blad... pozdrawiam:) |
Ilość załączników: 2
i tak jak mowiłem oby było tak cały czas ;] jeden obraz idzie spokojnie 240 kb /s ale wąłczylem 3 ;] na raz
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |