![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z samego rana mi popsuliście humor ![]() ciekawe, co mi przyjdzie
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
hmm... bylem dzisiaj w telepunkcie i 'mily' Pan z Telepunktu poinformowal nas, ze "zaszla pomylka, prosze zadzwonic na blektina linie, wyjasnic i poprosic o nowy, "poprawiony?" rachunek" LOL
biora tyle kasy - to jeszcze kombinuja jak pajace i jeszcze czlowiek musi kombinowac ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
A pomysl ze sa tacy ludzie co sie nie pofatyguja do telepunktu, czy gdzie indziej i po prostu pojda na poczte zaplacic ten rachunek, bo pomyla ze po prostu wzrosla cena.
I tepsa jest do przodu o 30 zl na kazdym takim kliencie. Zlodzieje! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2003
![]() |
To jest normalne ze sa takie rachunki bo pewnie gdzies w regulaminie tak to napisali ze nikt nie zrozumial ze jesli ma umowe na czas 12 miesiecy i nie przedluzy tej umowy na 30 dni przej jej wygasnieciem to automatycznie umowa przechodzi na czas nieokreslony a z czym idzie wzrost ceny bo tak jest przeciez w cenniku. Proste i logiczne ale jesli wlacza limity i dadza umowe na czas nieokreslony to juz w ***** wala.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Muszą to 30 zł (o ile zapłaciłeś rachunek) zwrócić. A zwykle to polega na tym, że od następnego rachunku odliczają te nieszczęsne 3 dychy...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
30 dni i niemam gównianej tepsy
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Tylko, że ja podpisałem anek na 40 dni przed końcem umowy; i co? a no
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
To mnie Era kiedys próbowała wykiwać. Znajdowałem na wydrukach rozmów wśród darmowych minut nagle płatna rozmowę. W skali miesiąca bylo to tylko a może aż 2 zł. Ja zwróciłem na to uwagę i od razu dzwoniłem na Infolinię. Zaczęły się przeprosiny i oczywiście w nastepnym miesiącu odjęto mi tą kwotę od faktury. Ale co z osobami które nie posiadają wykazu rozmów?? Można je ładnie przekręcić. Każdą osobe na 1 zł razy liczba abonentów około 4 mln i już się ładna suma robi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
Też dostałem fakturę na NEO+ 640 na 185,98 zł i też mam aneks do umowy na następne 12 miesięcy , ale już złożyłem reklamację.Pani w telepunkcie powiedziała że nie odhaczyli w systenie , a pani na 9393 że mi się promocja skończyła
I komu tu wierzyć. Na rozpatrzenie reklamacji mają 30 dni czyli i tak trzeba zapłacić , a potem dochodzić o co biega.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
a ja dalej nie mam netu. Jedyna różnica to ta, że dzisiaj się w ogóle do tepsy nie mogę dodzwonić.....
|
|
|
#12 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
jak składasz reklamacje, żądaj zawsze, aby ci podano: imię i nazwisko oraz numer zgłoszenia.
inczej zapomnij, że kiedykolwiek się doczekasz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
hihi czytam czytam
ja tez mialem niemila przygade z rachunkiem tp od wakacji kiedy to zamowilem neo128 nie dostalem ani jednego rachunku znalazlem na innych postach ze tpsa nie zapomniala i napewno przysla fakturke tylko pytanie po jakim czasie ?? i o jakiej wysokosci ?? jadnemu przyslali po 10ciu miesiacach za na 591.00 !!! innym wczesniej a mi jakies 5dni temu na kwote ponad 350zł ;( ladnie jak za neo Czas do zaplaty to 7 dni!!! fakturka przyszla w 5 wersjach a dokladniej kazda " Korekta neostrada 128 bylo 0 jest 59" czytajac co napisali mi na rachunku czytam "rozliczenia kwoty do zaplaty ...zł" a najgorsze jest to ze podobno z winy tp bede placil odsetki!!!!!! za to ze mi rachunku nie przysylali!!!!.TP BARDZO NAS OSTATNIO DZIWI swoim postepowaniem (milo i nie milo ) : a to 1024kb/s ,nowymi limitami, takimi faktorami do ktorych trzeba doplacac ciekawe kiedy jeszcze przysla faktore za ilosc sciagnietych danych
Ostatnio zmieniany przez adbok : 24.10.2004 o godz. 20:07 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Ehh, dopiszę tylko, że już mam internet, od mniej więcej 2 - 3 godzin. Tepsa oczywiście mi nie pomogła, z kuzynem w końcu doszliśmy do ładu. Rozwiązanie było tak banalne, że aż szkoda w ogóle o nim wspominać. Okazało się, że kiedy dokupiłem ten dodatkowy transfer, to zmienione zostało hasło dostępu. Szkoda tylko, że nikt nie raczył mnie o tym poinformować i dopiero dzisiaj przez przypadek dowiedziałem się nowego hasła od operatora. Co prawda nie wyjaśnia to wielu innych rzeczy, typu dlaczego wykrywa mi już prędkość 512 mimo, że powinienem mieć ją od listopada, dlaczego mam ściągnięte 30 MB zamiast 7GB i wiele innych rzeczy.... Ale to już właściwie nieważne. Ważne tylko, że internet działa. Do następnego razu...
|
|
|
#15 |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Kolejny zadowolony klient
|
![]() |
|