![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
u mnie na rachunku było 139zł
![]() czyli prawidłowo. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
Właśnie dostałem dwie koperty od tepsy - jedna to rachunek z podwójną kwotą za neostradę, a w drugiej korekta poprzedniego miesiąca (dodająca kolejne 139 zł). Podwójna kwota jest za miesiące październik i listopad, z tym że podpisując umowę w sierpniu na świadczenie usług telekomunikacyjnych na 12 mcy dostałem "kupon" dzięki któremu do końca miesiąca w którym została aktywowana NEO (tj. 2 września) oraz przez kolejny miesiąc abonament będzie kosztować tylko zeta. Tak więc, teraz chcą ode mnie wydrzeć kasę za okres który łaskawie mi "darowali". Miał ktoś podobne przejście?
|
|
|
|
#5 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Ja ciągle mam taki przebój jak poniżej.
Podpisałem aneks na 12 miesięcy na stare zasady. Niby wszystko fajnie, pięknie, byem szczęśliwy że wywinąłem sie od podwyżki abonamentu i limitów, a tu pewnego dnia niespodzianka. Dostałem rachunek z wyższym abonamentem! No to telefon na Blue Line. Zgłosiłem reklamację, kazali dwa tygodnie czekać, ok mogę poczekać, kobitka na lini kazała zapłacić pomniejszony rachunek co zrobiłem. Tak na marginesie, "przeszedłem" na czas nieokreślony co wg. mnie równa się wprowadzeniu limitu, a tu niespodzianka, limitu jak nie było tak nie ma. Po dwóch tygodniach, się denerwuję że żadnego pisma czy telefonu (bo mieli zadzwonić jak rozpatrzą wniosek, taaa uwaga bo) więc ja zadzwoniłem. Trafiłem na jakąś kobietę któa się znała na rzeczy bo obsłużyła (bez skojarzeń) mnie szybko i sprawnie. Okazało się że tamten wniosek nie został rozpatrzony, bo został zgłoszony jako nie reklamacja, ale jako skarga albo coś takiego, juz nie pamiętam. No więc tym razem złożyłem reklamację, na którą odpowiedź dostałem dzisiaj. Nie będę się rozpisywał co tam napisali, w skrócie, nie mają podstaw do uwzględnienia reklamacji bo, i tu uwaga.....NIE MAJĄ MOJEGO ANEKSU, którego ksero, posiadam w domu. No do qr.......nędzy, to znaczy że facet w Telepkt go nie wysłał, albo gdzieś go zgubili. Jutro tam idę i albo każę mu to odkręcać, albo niech przy mnie wysyła ten aneks tam gdzie trzeba. Musi się udać, bo już dwa rachunki zapłaciłem pomniejszone o kwotę ok. 50 zł (taka jest mniejwięcej różnica między wyskościami obu abonamentów), a nie mam zamiaru płacić za błędy TePSy.
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#9 | |
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
![]() b)no tak z tym mogliby mieć problem ![]() Ale ja jestem uczciwy i mam zamar załatwić wszystko jak powinienem, nawet z nimi
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Poza tym zawsze zostaje sad...
|
|
|
|
#11 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
|
|
|
|
#12 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
Cytat:
). Ciekawi mnie tylko droga tych pism. Kasprzak - jesteś z Poznania, ja również, zaś Twoje pismo wysłane jest z Zielonej Góry, a moje z Gorzowa Wlkp. (z nagłówka listu). Mam na liście adnotację, że zajmował się tym oddział w Kaliszu. Jak wspomniałem - pismo słałem do Katowic . Innymi słowy decentralizacja obługi klienta totalna w tepsie. Jak by było coś nie tak - to życzę sobie szczęcia w "namierzaniu" osoby która wydałaby decyzję: trasa Katowice - Gorzów - Kalisz (a może i Suwałki ).Pozdrawiam! |
|
|
|
|
![]() |
|
|