Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.08.2005, 00:10   #11
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
W kwestii telepunktów i zamawiania Neostrady - to poza ciągłymi ich awariami, oceniam ich dość pozytywnie.

Ale najlepsze jest to - od około tygodnia neo 128 zaczęło mi się coraz częściej rozłączać (gasła lampka ADSL, po chwili zaczynała mrugać i się modem synchronizował). Poprzednio jak miałem 512 i na początku 128, to też się to zdarzało - ale nie tak nagminnie.
Zadzwoniłem więc na pomoc techniczną. Pan coś sprawdził i zapytał mnie czy to się dzieje od 18.08 bo wtedy zaczęli przestawiać mi 128 na 256 (i niby już powinienem mieć). Ja na to, że może i od osiemnastego - ale 128 to ja nadal nie mam. On na to stwierdził - może u Pana nie ma możliwości technicznych - ale ja na to, że chyba są bo miałem 512 i działało !!
Więc po tej wymianie zdań, sprawę przyjął, nadał numer i kazał dzwonić następnego dnia.
Gdy zadzwoniłem (przy 3 próbie - następnego dnia jeszcze nic nie mieli w komputerze czy sprawdzono) - dostałem odpowiedź, że na centrali jest OK i miła Pani zaproponowała mi za darmo sprawdzenie linni. Monter więc pojawi się w poniedziałek ... i zobaczymy.
No i na moje pytanie w sprawie tych 256, to według niej, ja to już mam, tylko że wychodzi na to, że to jest tylko u niej w komputerze, bo u mnie nadal 128.
I kazało mi to też powiedzieć monterowi.
Pożyjemy, zobaczymy, co się wydarzy w poniedziałek

Pozdrawiam wszystkich !!!
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: