![]() |
Cytat:
ale, ze to emulowany to cielo ;) |
U mnie si***281; nie wy***347;wietla. :nie:
Win2kPro, firefox. :spoko: Pod IE si***281; wy***347;wietla, ale wcale nie obci***261;***380;a proca (pentium 4, 3.06Ghz). :D |
Cytat:
U mnie, tak samo jak u Eda, użycie procka skoczyło na 100% ;) |
Cytat:
|
Cytat:
hm.. wiec pod linuksem nie dziala :D ile stracilem? :sciana: :rotfl: |
Cytat:
Ja pier*** karta siecowa 35zl - przebitka 100% - porazka! Zegarek za kursorem... hehehe pobawilem sie z minutke nim (efekowne, ale szubko sie nudzi), nie zauwazulem zeby mi cos wolniej chodzilo - no ale bajer zbedny. Ceny takie sobie... ale kurde tej karty sieciowej to nie moge przezyc... zwykle zdzierstwo. |
Cytat:
Cytat:
btw: nikogo nie miałem zamiaru obrażać ani od *****i wyzywać, ale moim zdaniem 500mb moze wystarczyc do sprawdzania poczty, używania GG....ale jak się zacznie używać skype'a czy latac po stronkach - KAPLICA :ysz: EDIT: Cytat:
|
Cytat:
a jak nie ma neta to wina systemu :D nie zapomnę jak kiedyś upracie twierdził, że internet tylko na windows może być :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to gówno co się do wskaźnika myszki przykleja, na Operze zjada 100% procka przy każdym ruchu - co za głąb to wymyślił? (( |
nie jest takie z***322;e, zobaczcie se tutaj na ten cenik
|
Bez przesady, te 500 mega/mc to nawet na przegladanie stron w necie nie wystarczy.
Pomy***347;l - wychodzi jakie***347; 16 mega/dob***281;, a tyle to wyjdzie ci na przeczytanie onetu |
Witam !
Cytat:
I to tyle Pozdrawiam ro29 |
500MB limitu to tyle co nic rownie dobrze mogli dac 50MB limitu albo 5MB jak teraz w erze daja ;)
znam pare osob emuleobojetnych ktorzy potrafia na miesiac wyciagac ~1GB :| i jak tu zaprzeczyc ze te 7GB u tp to malo ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |