![]() |
Witam !
Cytat:
Jednak to co napisał @Memphisus to już przesada - np. mój Wuja w niektórych miesiącach, jeśli średnio korzysta to ma ilość pobranych danych w okolicach 350-450 MB - więc gdyby zaproponowano mu takie łącze, to nie wiem czy by się nad nim nie zastanowił - a "*****em" raczej nie jest ... I jakby się ktoś dziwił jak można tak mało wykorzystać - można - przecież takie rzeczy jak GG, Skype, mail czy normalne przeglądanie www - nie zabierają - jeśli korzystamy oczywiście nie po 12 h na dobę - a tylko po średnio 2-3 h - aż tak dużo - nieprawdaż ?? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
fajnie macie, ja mam 256 z kablowki, nie to zebym narzekal, ale takie predkosci powinny juz dawno zniknac z rynku. Jak bylem w stanach to za ~$20/m mozna miec pare jak nie parenascie MB...:'(
Ostatnio moj isp wprowadzil nowa oferte dostepowa do neta, tzw. "internet dla poczatkujacych". Lacze 512kbps za 39zl/m - cena jest b. dobra, trudno sie nie zgodzic.....ale JAKI limit....500Mb na miesiac:rotfl: :wow: |
Cytat:
juz uzytkownicy 4Mbit/s moga za 20,- podniesc sobie wysylanie do 1Mbit/s a limit z 50GB na 60GB ... |
Cytat:
|
Cytat:
jest good gdyby nie ten ul 128KB/s :ysz: dobre torrenty leca 1.2-1.5 MB/s :spoko: |
Cytat:
no i teraz limitu nie masz (bo wnioskuje, ze chello) :) |
Cytat:
nawet zrobiłem test :fiu: - Seattle Download Speed: 509 kbps (63.6 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 113 kbps (14.1 KB/sec transfer rate) - San Francisco Download Speed: 516 kbps (64.5 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 116 kbps (14.5 KB/sec transfer rate) - Dallas Download Speed: 505 kbps (63.1 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 124 kbps (15.5 KB/sec transfer rate) - NYC Download Speed: 507 kbps (63.4 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 129 kbps (16.1 KB/sec transfer rate) neo+ 512 |
wlasnie dzis przesiadlem sie z 4 MBit/s na 12 MBit/s ...
i powiem tak ... gdyby nie 1 MBit/s ul bylo by za***ionnie :D |
Cytat:
|
Cytat:
ale jakt sie stalo to sam nie wiem, pewnie cos poknocili w telepsach :respect: link |
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak serio, to jak już nie chcesz zmieniać drugiej częsci zdania, to zmień pierwszą na Płyt_om_ ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:44. |