Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Neostrada 6MBit? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/neostrada-6mbit-54810/)

Smartek 29.08.2005 09:11

slyszeliscie o tym, ze chello ma miec 12mbit? :)
pozdro ;)

Morris 29.08.2005 08:57

Całe szczęście, że sam nie mam już problemów z TelePsą, bo przez rok wyrosły mi 2 sieci osiedlowe. Tylko na to czekałem, bo stacjonarka jest mi do niczego potrzebna. Na dodatek chello ma przyjść około listopada.

Cytat:

Napisany przez memorando
Masz rację Banuję Siebie sam na ten topic, złamałem regulamin, poniosło mnie, mea culpa.

Stary memorando... ^_^

memorando 28.08.2005 16:40

Cytat:

Napisany przez Weron
Jaki ty jestes wygiety. Normalnie juz mi ciebie zal. Dlaczego wszystko sprowadzasz do religi? Co to ma wspolnego z forum?

Masz rację Banuję Siebie sam na ten topic, złamałem regulamin, poniosło mnie, mea culpa.

Weron 28.08.2005 16:26

Cytat:

Napisany przez memorando
Sztuką jest zrozumieć, zapomnieć czyjeś wady. Wystarczy tylko dać komuś szansę. Ale widzę że katolicyzm jest identyczny jak islamskie metody miłosierdzia. Zakłamanie. Wystarczy chcieć dać komuś szansę...

Jaki ty jestes wygiety. Normalnie juz mi ciebie zal. Dlaczego wszystko sprowadzasz do religi? Co to ma wspolnego z forum?

Pawel_k 27.08.2005 16:11

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
ja gdzies przeczytale ze od 1 wrzesnia ma byc 256. Jestem z Krakowa i mam nadzieje ze od 1 wrzesnia bedzie. Bo wiecie szkola i trzeba miec szybszy dostep do danych ;)

wg tego co tu pisza -> neostrada.pl to dopiero od poczatku grudnia do konca stycznia wszyscy napewno beda mieli promocyjne 256, na przelaczenie wszystkich dali sobie duzo czasu (caly sierpien, wrzesien, pazdziernik i listopad), jak dotad malo jest szczesliwcow z 128@256 no ale kiedys beda musieli dotrzymac slowa i przyspieszyc ;)

IceManSpy 27.08.2005 15:42

ja gdzies przeczytale ze od 1 wrzesnia ma byc 256. Jestem z Krakowa i mam nadzieje ze od 1 wrzesnia bedzie. Bo wiecie szkola i trzeba miec szybszy dostep do danych ;)

Pawel_k 27.08.2005 15:30

na buraki jest tylko jeden srodek http://mercury.walagata.com/w/vaia/e...feed-troll.gif

Loczek 27.08.2005 15:15

Cytat:

Napisany przez memorando
Sztuką jest zrozumieć, zapomnieć czyjeś wady. Wystarczy tylko dać komuś szansę. Ale widzę że katolicyzm jest identyczny jak islamskie metody miłosierdzia. Zakłamanie. Wystarczy chcieć dać komuś szansę...

Memo piszesz o wybaczeniu win.

A kilka postów wyżej to:

"Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać..."

Jak ktoś może Tobie wybaczyć winy jak dalej przypominasz o sobie ? Jak ktoś może zapomnieć jak w ciągu jednej chwili stajesz się zły ?

Nabroiłeś przemilcz. Uspokój się. Daj poznać się jako ktoś inny, odmieniony.

memorando 27.08.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez rosol
Sam do tego doprowadziles ze nikt Cie nie respektuje na forum. Ja nie mam zamiaru po Tobie jechac ale Sid zdobyl uznanie naprawde wielu uzytkownikow w przeciwienstwie do Ciebie i jest on bardziej powazanym uzytkownikiem forum niz Ty. Ty niestety przez swoje glupie posty i docinki sprawiles ze kazdy juz Cie olewa. A post Sida byl wlasnie taka olewka, przypomnieniem innych tematow zalozonych i komentowanych przez Ciebie. Musisz sie przyzwyczaic ze juz nigdy nie bedziesz tutaj normalnym forumowiczem, bo kazdy bedzie Cie pamietal... i pamietal Twoje niezapomniane posty :glaszcze:
Sorry za OT :fiu:

rosol 27.08.2005 14:57

Cytat:

Napisany przez memorando
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych. to jest niedopuszczalne, mod ma być przezroczysty, i niema prawa po koneksjach rozdawać banów. Zakładam się rosół, że ja po takim tekście jak sid, dostałbym ****kę i wywalenie z forum. Dlatego mnie tak długo tu niebyło. Bo nikt nie respektuje zdrowych zasad. Mod jednego banuje, drugiego za to samo głaszcze po głowie, tylko dlatego że jest to jego kolega były moder, i nie ważne że zjeżdża z topicu. Znowu co poniektórzy mnie zjadą bo o to chodziło Sidowi... Albo zmienicie regulamin na bardziej restrykcyjny albo dalej sid będzie grupą trzymającą władzę. Temat dla zamknięty, mam nadzieję że co poniektórzy to przemyślą!! :niepow:

Sam do tego doprowadziles ze nikt Cie nie respektuje na forum. Ja nie mam zamiaru po Tobie jechac ale Sid zdobyl uznanie naprawde wielu uzytkownikow w przeciwienstwie do Ciebie i jest on bardziej powazanym uzytkownikiem forum niz Ty. Ty niestety przez swoje glupie posty i docinki sprawiles ze kazdy juz Cie olewa. A post Sida byl wlasnie taka olewka, przypomnieniem innych tematow zalozonych i komentowanych przez Ciebie. Musisz sie przyzwyczaic ze juz nigdy nie bedziesz tutaj normalnym forumowiczem, bo kazdy bedzie Cie pamietal... i pamietal Twoje niezapomniane posty :glaszcze:
Sorry za OT :fiu:

Loczek 27.08.2005 14:53

Memo co z zakazem zbliżania się do komputera ?

ThanatoS 27.08.2005 14:45

Cytat:

Napisany przez memorando
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych. to jest niedopuszczalne, mod ma być przezroczysty, i niema prawa po koneksjach rozdawać banów. Zakładam się rosół, że ja po takim tekście jak sid, dostałbym ****kę i wywalenie z forum. Dlatego mnie tak długo tu niebyło. Bo nikt nie respektuje zdrowych zasad. Mod jednego banuje, drugiego za to samo głaszcze po głowie, tylko dlatego że jest to jego kolega były moder, i nie ważne że zjeżdża z topicu. Znowu co poniektórzy mnie zjadą bo o to chodziło Sidowi... Albo zmienicie regulamin na bardziej restrykcyjny albo dalej sid będzie grupą trzymającą władzę. Temat dla zamknięty, mam nadzieję że co poniektórzy to przemyślą!! :niepow:

Hmm, jak pamietamy miales zakaz sadowy uzywania komputera na 2 lata, nagle wszystko sie zmienia? :P

Pawel_k 27.08.2005 13:49

Cytat:

Napisany przez memorando
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych.(...[reszty nie da sie czytac]...)

jak pieknie i kwieciscie potrafisz mowisz o sobie memo, naprawde niejeden uniwerek chcialby cie w swoich zbiorach ||

memorando 27.08.2005 13:43

Cytat:

Napisany przez rosol
tylko ze Sid czasem jeszcze cos napisze madrego ... chociaz coraz rzadziej wogole cos pisze;/ a szkoda bo super sie czyta jego posty:) w porownaniu z innymi ...

rosol 27.08.2005 13:36

tylko ze Sid czasem jeszcze cos napisze madrego ... chociaz coraz rzadziej wogole cos pisze;/ a szkoda bo super sie czyta jego posty:) w porownaniu z innymi ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49.