![]() |
Ja w najlepszym miesiącu na Neo 640 miałem 49 gb, a tak normalnie to koło 25-30 gb.
|
Ja mam 7 Gb w Neo128 ale tak ok 4-5GB. Moj rekord to: 6,11GB
|
Cytat:
|
Cytat:
A predkosc wyzsza za nizsza cene...chociaz 640 do stron wystarcza w zupelnosci.... NO LIMIT to NO LIMIT...wg mnie oplaca sie. Ile wy sciagacie na miesiac? |
IceManSpy: a nie lepiej juz teraz isc i podpisac nowa umowe, tak zebys juz od 1 wrzesnia mial na bank 256kbps?
|
Cytat:
Moze. Ja czytalem ze od 1 sierpnia. A jak zwieksza od 1 wrzesnie to bede mial tylko 20 dni potem nowa umowa na.... .. Neo256 :P |
Cytat:
|
Z tym zwiększaniem to ludzi w wała robią, niby to od 1 sierpnia mieli włączyć według info z ich strony, ale jak sie okazuje jest tam link do pliku w pdf gdzie już wyraźnie napisali że między 1 sierpnia a 30 listopada. Cała promocja trwa do końca stycznia czyli jak ktoś będzie miał pecha to się nią pocieszy całe 2 miechy, znając ich włączą paru osobą wcześniej coby mieć argumenty że jednak zwiększają a reszta czekaj tatka-latka. Niema to jak dobry marketing.
|
Cytat:
pozdro ;) |
|
Cytat:
|
ja bylem zmienic plan neostrady wczoraj. Wzialem 2mbit, 6mbit troche drogo wychodzi jak dla mnie...ale juz mozna bylo zamowic, jednak dostepna bedzie od wrzesnia
|
Cytat:
ale z tego co czytalem na grupie dyskusyjnej neostrady i forum neostrada info to niektorym juz zwiekszyli :) pozdro ;) |
A pisze tutaj bo po co inny temat. Zwiekszyli juz komus Neo128 na 256?? Mieli bez zadnych umow,dzwonienia i innych formalnosc. Ja mam dalej 128 :ysz:
Mialo byc od 1 sierpnia 256 |
Ilość załączników: 1
No i ja sprawdziłem :)
3 kompy w sieci. Neo 512. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:40. |