![]() |
Cytat:
@Remix:od razu daj recenzje lacza ktore zamowisz, chyba jestes pierwszym odwaznym :D |
Witam!
Ok bylem w Telepunkcie, oczywiscie nie moge dzis juz zamowic Neo 6MB - tzn zrobic migracji, bo usluga nie jest oficjalnie dostepna... W poniedzialek bede mogl i w ciagu 3 dni mi zamienia :) Zauwazylem natomiast ich baze i tam wyraznie napisane jest 6144/256 - czyli tym samy informacja, o upload 512 okazuje sie byc nieprawdziwa. No... poczekam do srody/czwartku i zobacze jak to bedzie smigac :D |
Cytat:
Kablóweczka z ICP ??? (bo widzę, że też jesteś z pięknego Poznania ) Jeśli tak, to napisz, jak u nich to wygląda pod względem parametrów - czy trzyma prędkość itd., a także ta diabelska instalacja - kładą ten kabel w miarę ładnie ?? Pozdrawiam ro29 |
ja mam neo 512 15 GB mało :( a od wrzesnia 128 i tylko 7Gb ;(!!!!!
|
ale czasem trzeba cos wyslac i ten upload jest wykanczajacy :( samo sciaganie nie wystarczy
Ja w tej chwili mam 512/512 Kb (48.80zl) na laczu radiowym choc i tu konkurencja sie pojawia 1/1 Mb (36.60) ale umowa mnie jeszcze trzyma:( A jak u was z laczami radiowymi? |
jak ja sie ciesze ze mam alternetywe
kabloweczka :serdusz: i zadnych limitow |
Cytat:
Nawet na dwa komputery jak jest u mnie w domu. Poza tym w tej chwili płacę za łacze 4Mbps w Chello 149zł brutto/m-c, co też nie jest bez znaczenia.:) |
Witam!
zick - zgadza sie - mozna miec najlepsze lacze, ale jesli serwer po drugiej stronie ma ograniczenia to lipa (oczywiscie zdaje sobie z tego sprawe :)) rycho - niby masz racje ale... ja dzwonie do kolesia (trwa to kilka sekund), mowie mu co chce i najpozneij rano kolejnego dnia mam wypalone na plyte CD/DVD :D - po co sciagac? :P Ale oczywiscie nawet gdybym sciagal 1 film dziennie to jest okolo 21GB - spoko jeszcze 29 zostaje :D Ja wiem, ze taki limit dla ludzi, ktorzy duzo korzystaja z p2p to jest nic... no tak... ale dla mnie - bardzo fajne - tym bardziej, ze strona techniczna jest dobra (centrala, kable, router itp) |
Cytat:
|
Fellini - mój ulubiony zboczeniec :P
|
Cytat:
|
a ja się bardzo cieszę z mojej 640 no limit, nie jestem wielkim fanem zasysania ale bywało po 3 GB na dobę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakbys czytal wszystkie posty w rozmowie, a nie tylko pierwszy to bys wiedzial po co i komu :D No ale kazdy ma prawo do swojego zdania... ja bynajmniej od poniedzialku (mam nadzieje, ze tak szybko uda mi sie to zalatwic) bede sie cieszyl laczem 6Mb :D |
heh uwazam ze realny i logiczny stosunek ilosci transferu do predkosci jest jedynie przy 1 MBit (25 GB) dla 2 juz 35 co nie jest rewelacja... chociaz pozwala na spore mozliwosci sciagania, ale chyba nie o to tutaj chodzi jak ktos wybuli przynajmnije 170 PLN brutto miesiecznie; a 6 MBit przy 50 GB to porazka, bo po co komu takie lacze ?
powstanie opcji 256 oceniam na + natomiast idea 6/50 na - :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:57. |