![]() |
Witam !
Cytat:
Cytat:
A ile normalnie by Cię ta neo kosztowała ?? Może jak ja pójdę oddać neo 512 z promocji, to też zaproponują mi np. neo 128 za 40 zł 8 ) 8 ) 8 ) !!!! ro29 |
Cytat:
O to sie nie martw... mieszkam we Wroclawiu i centrale prawie widze z domu gdyby nie drzewa... Nowa centrala i nowe kable (kable maja 7 lat) - wszystko bedzie pieknie... Mam router z wbudowanym modemem, wiec sprawy kiepskich modemow mnie malo interesuja :D |
Czyli mam rozumiec ze Neo128 bye bye ?
|
Cytat:
|
Witam!
Mi sie niedlugo konczy umowa na stare Neo 640 bez limitow i powaznie sie zastanawiam nad tym Neo 6Mb - jak tylko to prawda, to biore :) i tak nie wykorzystam 50GB :) |
Cytat:
do usera pierwsze 7GB - 32KB/s (256kb/s) kolejne GB - 4KB/s (32kb/s) od usera kazde GB - 16KB/s (128kb/s) ale uwiezymy jak zobaczymy ;) |
opcja 256 - jakich transwerów można sie spodziewać ? i jakich transwerów można sie spodziewać po rzekroczeniu limitu ?
jak to będzie wyglądać jak sie w to wpakuje ? :) |
no super cena tez super teraz najszybciej w tp biedzie :D
|
Cytat:
za 6zl dodatkowych predkosc 2*szybsza, do tego wiekszy upload to ciekawa propozycja... o ile bedzie realna ;) |
Cytat:
byłem odmontować isdn założyć neo isdn odmontowali za 2 tygodnie (mieli być do tyg.) a neo za 3 dni (mieli być za 2 tyg bo dużo roboty maja ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakiś tydzień temu zrezygnowałem z NEO 640 na rzecz CHELLO 4Mbps.
Dziś miałem telefon z TEPSY z propozycją pozostania na następne 12 miesięcy na opcji NEO 640 za 130 zł. miesięcznie. Tak więc jak ktoś zechce teraz przedłużyć umowę z TEPSĄ to niech sie targuje do upadłego.:) |
No ale cena za opcje 256 wydaje sie nienajgorsza, za 6zł więcej miałbym 2x szybszy transfer. Tylko ten limit 7GB mnie przeraża, bo na 128 wykorzystuje go w ok 3 tygodnie :D
|
ten limit po to by kupować zdrapki :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |