![]() |
takie 6mb to juz cos ,ale jak dla mnie za drogo :ysz:
cholera tpsa dodaje kolejne opcje predkosci a mogli by pomyslec o obnizce cen 128kb/s i 512kb/s ,u mnie w listopadzie mają podlanczac chello || wtedy napewno zrezygnuje z neo szitu ;) |
Witam!
Nie uzywam mulka bo nie mam takiej potrzeby :P Jedyne p2p jakie uzywam to BearShare do mp3 i teledyskow :) Dlatego dla mnie 6Mb to super rozwiazanie, bo komfort uzywania netu bedzie niesamowity... sciaganie programow, aktualizacji, wyswietlanie stronek, gra w CS'a lub DOD - wszystko bedzie smigac doskonale :) |
Ja siedze w UK i od paru tygodni mam adsl 2Mb/256kb i place za to 24 funty miesiecznie, limit tez mam, tylo 15 GB, jest jeszcze jedna opcja za 27.99f z limitem 30GB, jak mi to nie styknie to zmieniam na wiekszy, ale tu tez nie jest pięknie :/
|
Cytat:
Dla mnie neo 2 mbity było czymś śmiesznym, a ten 6, to dopiero. |
Witam!
Nie pierdziel... teraz mamy 640/160 i jakos zyjemy, a za 40 zl wiecej mozemy miec 6144/256 lub 512 bo tego to akurat oficjalnie nie wiemy ile bedzie. Ja tu widze same plusy... a limit... jak dla mnie 50GB to spoko, bo i tak filmy biore od kolecia z sieci osiedlowej, a reszta... no niech sciagne srednio ten 1GB na dzien... to mi jeszcze 20GB zapasu zostanie :D Nic tylko sie cieszyc... jutro ide do Telepunktu podpisac umowe :) i od 1 sierpnia (o ile od razu ja wlacza) bede sie cieszyl transferem 768kB/s :D |
Ja i tak zostanę na 640 bo ten limit mnie powala, no i upload do niczego. Ludzie 6 Mbit/256 kbit to same pakiety kontolne zajmą cały upload przy ściąganiu na max, a gdzie tu jeszcze www i gg :wow: dno. TP błagam dajcie min. 512 kbit uploadu
|
Cytat:
Dla mnie 6 Mb to prawie abstrakcja - mnie by zadowoliło tańsze neo 128 ;) ro29 |
Witam!
Nie pytalem, bo interesuje mnie tylko Neo 6Mb - jutro ide to wlasnie zalatwiac :) |
Cytat:
A coś wiadomo w kwestii neo 256, a także 128 (likwidacja, obniżka cen ???) ro29 |
Witam!
Wlasnie przed chwila gadalem z kolesiem z numeru 0801321123, bo chcialem zakombinowac, ale juz nie musze, bo z tego, co on powiedzial, to Neo 6Mb wprowadzaja od 1 sierpnia - jednak :D |
ja rowniez po przeczytaniu tego jeszcze raz stwiedzilem
ze limit to 100GB bylby odpowiedni dla tej opcji no i upload tak do 1mbit ,a albo 512kbps chociaz...bez przesady 256 :| |
Cytat:
A ja bym wolał, żeby 128 zostało, ale przy niższej niż obecnie cenie - choć w to wątpię - bo TP im wolniej tym gorzej się opłaca ;) ro29 |
jak beda mieli limit 100GB ... to moze sie skusze ...
przepustowoscia mnie nie wezma :P |
Ja mysle ze bedzie migracja wszystkich uzytkownikow neo128 na neo256 ... i oby tak sie stalo ... wrecz modle sie o to :D moze byc nawet te 7GB byleby bylo troszke szybciej !!
|
Niech sie pocałuja w ... Teraz mamy 1 mbit i limit 25 gb. A oni daja 6 z linitem tylko 50gb ? powinni dać 150 gb. To jest nieopłacalne !!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |