![]() |
Cytat:
pozdro ;) |
Rany.. gdzie wy takie torrenty znajdujecie, że z taką prędkością ściągacie ??? Ja z torrentów, jak mam prędkość 5 - 10KB to już jest baardzo dobrze..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jesli ktos sie zastanawia nad 6mbit i ma dosc blisko siebie centrale to jak najbardziej poleca- dzisiaj pobralem burnouta 4 - 1,6GB w 43 minuty :), narazie brak problemow z neo przez prawie 24h i mam nadzieje, ze tak zostanie!
pozdro ;) |
Ja mam napisane w statusie modemu ze mam niby 256... ale jak cos sciagam czy chodze po stronach to i tak predkosc jak dla 128... kiedy moge sie spodziewac podwyzszenia? Teoretycznie powinienem miec dopiero 1 pazdziernika ale powiedzieli ze wczesniej moze zrobia...
|
mam juz od 30 min przyspieszona neo! :)
sprawdzalem maksymalny transfer na ftp'ie - i widizalem kilka sekund troche ponad 740 KB/s, z torrenta 600 KB/s, narazie mam nadzieje, ze wszystko bedzie smigalo prawidlowo.. pozdro ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
nie dalej niz 1km gwarantuje najlepsze parametry tak twierdzą na neo infolini
|
podobno aby cieszyć się 6mb, nie można mieszkać dalej od centrali niż 500 m.
a i to nie wystarczy, bo musi być jeszcze spełniony jeden warunek - dobre łącze do klienta. z tym jednak u tpsa jest różnie :| |
ja tez tak mialem, zrobilo sie synchro do 2mbit, po 12h zauwazylem ze net szybciej chodzi to zresetowalem router i było :) takze Smartuś, jutro mozesz miec niespodzianke po szkole ;D
|
Cytat:
ciagle rozlaczanie nawet na bardzo dobrych parametrach linii i problemy z powrotem na wczesniejsza opcje [nie chca...] i jestes udupiony.. ja przed kilkoma minutami siedze sobie na gadu, pisze do qmpla dlugiego msg - i net padl, ostro sie wkurzylem, ale sie polaczyl.. i wpadlem na pomysl zlookania panelu routera - patrze, NOWE synchro - pod 6mbit :D, ale login nadal pod 640, wiec mam tylko liczbe w statystykach routera wieksza.. i pozostaje mi czekac az mi czubki podniosa :).. kto wie kiedy to bedzie, kto wie.. pozdro ;) |
Moze podzielicie sie co to za "jajca" z neo 6mbit? Ja np. chcialbym wiedziec a nie przesiaduje na tamtym forum. W duzym skrocie prosze ;-D...
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
http://forum.neostrada.info/viewtopi...er=asc&start=0 poszukaj w wątku ostatniej wersji. odczytuje z panelu informacje i wyświetla w ładny przystępny sposób. a tak poza tym, z tego co wyczytałem na tamtym forum, to niezłe jajca są z tą neo 6 mb... 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:36. |