![]() |
Cytat:
No wątpię żeby ceny tak zleciały... A co do czekania - wszystko zależy do kiedy mamy umowę, i czy 256 nam wystarczy itd. Po prostu - jest tak, że jak się tego aneksu nie podpisze, to po 31.01 wróci prędkość 128. Więc jeśli 256 nam "pasuje" i odpowiada nam kolejny rok "małżeństwa" z TP, to wydaje mi się, że warto - zawsze te 6 zł będzie w kieszeni (różnica w cenie pomiędzy 128 a 256) - niby niewiele, ale zawsza na 3 :piwo: !! Oczywiście - jeśli np. wiosną kończy nam się umowa i liczymy, że załapiemy się na jakąś ciekawą promocję - to może i nie warto. Z tym, że jak teraz widać, większość promocji dotyczy umów na 24 miesiące. Albo - jak to się ostatnio pojawiło - powiązania ich z tymi droższymi abonentami - jak o tym usłyszałem, to pomyślałem, że może jakieś ciekawe opcje - ale jak już przeczytałem szczegóły, to śmiać mi się chciało. Pozdrawiam ro29 |
z tym promocyjnym 256 przez rok za cene 128 lepiej poczekac, ceny maja duzo czasu zeby jeszcze zleciec ;)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mnie zwiększyli już chyba na początku września Zgadzam się z powyższym - różnica pomiędzy 256 a 128 jest znaczna. A w kwestii powyższej - można do końca stycznia podpisać nową umowę - wtedy będzie się miało przez kolejny rok 256 w cenie 128. A mi od razu zwiększyli prędkość w obie strony - jak poniżej. Z tym, że u mnie w ogóle było śmiesznie z tym zwiększeniem - akurat w tym czasie miałem problemy z działaniem neo, dzwonię na infolinię, a tam mi Pani mówi, że to może przez to, że mam zwiększoną prędkość - a ja na to, że ja tego nie widzę - a ona, że ona u siebie widzi. Za dwa dni dzwonię z pytaniem czy sprawdzili - a tam znowu o tej prędkości... I dopiero w dzień, w który pojawił mi się technik w domu, rano zwiększyli mi prędkość. Pozdrawiam ro29 |
Ludzie! Po prawie 27h nieustannego sciagania - pobralo sie! :)
http://img222.imageshack.us/img222/5430/stats8ni.jpg ta pozycja to niezly "ratio killer" - teraz bede pare dni nadrabial :) pozdro ;) -edit- Mam propozycje - otoz kolega pablocoo zapytal mnie czy wysle mu poczta polska na 2DVD ten caly pierwszy sezon - oczywiscie nie ma problemu i jesli ktos jeszcze chce to sie zglaszac - chcialbym to wyslac odrazu wszystkim, wiec przydaloby sie ustalic jakis konkretny termin itp. OK, po dluzszym zastanowieniu i przeprowadzeniu rozmowy z andrzejem zdecydowalem, ze cena to 10zl (juz ze wszystkim), wiec jesli ktos chce to do Poniedzialkowego wieczoru prosze sie zglaszac na priv - dam nr konta. pozdro ;) |
Z tego co widze to sie narazie rozpędza... :> zobaczymy co bedzie za poł godziny :D
EDIT CZłowiku to działa !!!!! WIelkie thx :) masz u mnie repute stad do warszawy ;P :) wielkie thx |
Cytat:
|
heh..."wlecze" ... wiesz ile ludzi marzy o takim transferze? :)
U mnie na szczescie naldnie chodzi neo 2mbit-naprawde nie narzekam. |
Cytat:
ja wlasnie sciagam 9GB (caly 1. sezon serialu Lost).. i sie wlecze, bo ciagle kolo 130KB/s :( pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
a testy porob najpierw na tych torrentach bedzie dobrze ... 8 ) |
to moze sprobuj zmienic klienta na innego np. na bitcometa lub bitspirita
np. u mnie one najlepiej chodza.. no i sprobuj zalogowac sie na roznych zamknietych torrentowniach i stamtad cos sciagnij |
i dupa przez cala noc sciagnelo tylko 0.7 % z 3.5 GB :O cos tu jest nie tak..
|
Cytat:
co do torrenta - wlaczylem przed chwila na probe torrenta z duza iloscia seedow z torrentbytes - 456KB/s to maksymalny transfer, ktory utrzymywal sie tylko przez kilkanascie sekund.., aktualnie mam 397KB/s i w granicach tego sie trzyma.., wiec to troche ponad polowe lacza.. wyglada na to, ze 4mbit wystarczylyby zupelnie, bo calosc niestety jest rzadko wykorzystywana :(. Jesli chcesz sprawdzic "sprawnosc" swojego lacza to zapusc z jakiegos FTPa sciaganie linux'ow - tam zawsze mam MAKS :) pozdro ;) |
nie wiem oblookajcie...
http://img55.imageshack.us/img55/712...ytuu5ae.th.jpg na tych stronkach co podałes to juz miejsca nie ma... ale bede tam zagladał od czasu do czasu... jak znasz jakies warezy to zapraszam na priv :) |
Cytat:
na zamknietych torrentowniach (wymienilem w poprzednim poscie) wyciagniesz o wiele wiecej.., ale i tak maksa (768KB/s) wyciagnac mi trudno :( pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:24. |