![]() |
Cytat:
|
Płyty :> :D tak jest chyba dobrze :D
|
Cytat:
PŁYTĄ RITEK MOŻNA PIERD...NĄĆ O MUR. :D |
Cytat:
|
Cytat:
Dużo takich osób jest na forum satlitarnym. "Znam kolege co chodzi mu Cyfra+!, ale nie powiem Wam jak to zrobić etc". Konkretnie to dołujące zachowania ;p |
Czyli na neo 512 nie ma możliwości zniesienia limitu? chce tylko wiedziec bo kumpel twierdzi ze sobie zniosl a mi nie powie bo to on jest "haker" (a nawet nie wie jak sie swoje ip sprawdza :) )
|
Cytat:
|
@ Oktawian - taki OT zupełny, ale jeśli w podpisie chodzi ci o to, że lubisz płyty RITEK, to wyjątkowo źle to odmieniłeś..
|
hej, spokojnie, licznik neo stanal i od 4 dni ruszyc sie nie chce - to juz ktorys raz im sie tak 'zablokowal' :)... ja juz okolo 17GB sciagnalem, a mam w panelu 1,03GB:P
pozdro ;) |
Najgorsze jest to ze ten utorrent nie rozpoznaje mi portu na azorku wszystko smiga a tam pisze ze nieprawidlowy port czy cos takiego... :|
|
Cytat:
Także mam ten program - aczkolwiek polecam jeszcze NetMeter - nie ma tych opcji łączenia - ale fajnie zlicza pobrane i wysłane ilości danych, a przede wszystkim potrafi pokazać z jaką prędkością w danej chwili się pobiera i wysyła: http://img111.imagevenue.com/loc258/..._Schowek01.jpg A co do panelu - to niestety dość mocno on przekłamuje - to znaczy jak powiedziano - raczej zlicza, ale nie pokazuje - przykład - wg. niego do 7.11 pobrałem 381,67 MB, a według obu programów które używam około 819 MB !! @Oktawian_15 - jeśli będziesz płacił tyle ile masz płacić - to decyzja należy do Ciebie - niestety w tym panelu informacje też bywają niekompletne lub błędne - ja akurat tego nie doświadczyłem, ale mój Wuja tak miał - podpisał aneks na kolejny rok, a w panelu pojawiła się informacja, że ma umowę na czas nieokreślony ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
internet
Ilość załączników: 1
tylko 5 Mbit :cool:
|
Cytat:
http://img376.imageshack.us/img376/2990/ac1co.th.jpg |
Jaki to programik ??:> chodzi mi o prawdziwe dane.. :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:59. |