![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czy NTVK to nie przypadkiem Nowotarska Telewizja Kablowa??? |
Ja mam 512 download i tyle samo upload (chyba - każdym razie więcej niż w TPSA)
Niedawno miałem prawie 2 megabity (albo NTVK się pomyliło (radiówka) albo taka promocja była:) ) Na początku ciężko było się pozbierać po takim spadku ale żyć trzeba... :D |
u mnie tez (nareszcie) promocyjnie zwiekszyli predkosc....
moja dziewczyna dalej ma podwyzszony tylko download :| |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
No to się pochwalę :)
TePsa podwyższyła mi w końcu moją Neo128 na 256 :jupi: Muszę przyznać, że przyrost prędkości jest bardzo zauważalny i trudno będzie się od niego odzwyczaić, gdy się promocja skończy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
No i wlaczyli... Roznice wida od razu - strony sie wyswietlaja i zdjecia/obrazki na stronach tez sie wyswietlaja, a nie laduja :) Co do sciagania, to poki co najszybszy transfer jaki zaobserwowalem to 648Kb/s Nie mialem jeszcze okazji sciagac tak duzego pliku, zeby sie lacze zdazylo rozpedzic... Jak bede sciagal za pomoca FlashGet'a cos duzego z dobrych serwerow to wtedy zobacze co te kable potrafia :) Ogolnie jestem pod ogromnym wrazeniem ! :D |
Cytat:
|
Witam!
Zadzwon pod 0 800 102 102 i sie dowiesz :) To nie jest tylko kwestia centrali i jej oddalenia od Ciebie. |
do ilu max kil ta neostrada moze być oddalaona od centrali ? bo do mnie jest z 4 KM ?
a neo 2048 ?? magła by być |
Witam!
Hehehe jednak sie okazalo, ze moge miec te 6Mb i czekam teraz az mi wlacza - umowa juz podpisana :) Jak dzisiaj dzwonilem to mowili, ze juz koncza przygotowania linii i wlacza dzis lub jutro :) Jak tylko to uruchomia to zdam relacje jakie transferki :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |