![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Neostrada+? NIEEEE!
tu mowi Sid, Sid The Rat!
(Ninel to tez bylem ja - ale to dluuga historia...) witam po DLUGIEJ przerwie przestrzegam przed pakowaniem sie w Neostrade Plus - przez ostatnie dwa tygodnie bylem rowno olewany przez pracowniow TPsy - telefony do ich call center to gluchy telefon - czloweik caly czas slyszy w sluchawce - "skontaktujemy sie z panem DZISIAJ"... przez 2 tygodnie od kiedy Neo padla nie 'kontaktowal' sie ze mna nikt... dzis cos ruszylo - tez nie wiem co - cos musieli ostro pozmieniac skoro nie moge sie juz logowac inaczej niz przy uzyciu tej ich aplikacji - ktora jest na tyle glupia ze nie potrafi sama przywrocc zerwanego polaczenia gratuluje wszystkim ktorym neo+ dziala - to dobra w zalozeniu usluga - spora czesc swiata dziala na czyms takim - wspolczuje jednak kazdemu ktoremu cos padnie - wtedy zaczyna sie polka-galopka - nie wiesz co, nie wiesz jak, nie wiesz kiedy - wiesz tylko jedno: napewno NIEPREDKO... i tym smutnym akcentem koncze nie bede sie tu czesto pojawial - studia wkroczyly w faze kiedy siedze na uczleni po 10 godzin i nawet tego nie zauwazam - zycie towarzyskie tez musze jakos prowadzic - w piatek ide na pierwsza impreze od miesiaca - wiec czasu malo, poza tym kompa ostatnio wykorzystuje glownei do PSPICE'a i grania w Medievala po nocach (kupcie te gre jesli lubiliscie Shogun: Total War - a ja juz myslalem ze jestem za stary na gry...) pa pa koledzy
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Nio. Udanych łowów... na egzaminach.
|
|
|
#3 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Re: Neostrada+? NIEEEE!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Pozdrowienia SID.
BD ma chyba neo+. Ciekawe czy jemu działa ? ![]() Czy POLPAK jest lepszy od NEO ?
|
|
|
#5 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
poza jedna duza awaria - padly glowne serwery autoryzacji i nie dzialalo logowanie przez 3 dni, nie mialem wiecej problemow tzn czasem mnie rozlaczy czesciej niz co 24h ale lacze sie na nowo i luz ... dodatkowo DC sie czasem zwiesi jak idzie na maxa download i upload - ale to podobno stary problem (kurde nie wiem jak to rozwiazac - chyba postawie sobie CBQ na to DC)
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
zaczynalem od 286 pozniej byl skop w przyslosci 486 potem juz Penciak
|
|
|
|
#8 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
???
Sid, co studiujesz ??
Pozdro, Marcin |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Re: Neostrada+? NIEEEE!
Cytat:
Pspice? toć to znam też kiedyś tego używałem 2. a ja tam nigdy nie twierdziłęm ze na gry jest się za starym / ale do dziś nie rozumiem jak mozna grać w civilizację ale już master of magic to tak 8) bo sam w to ostro giercowalem 3. jedna wole rpgi / bo nie ma nic ufowatego/ ft pod ręką /4. ja tam nadal czekam na sdi bo o neo to mogę zapomnireć w tym zakątku przez tpsę zapomnianym pozdro
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Studiuje Elektronikie i Techniki Informacyjne na PW - bardziej elektronike niz Techniki - dlatego mam tak ciezko, przez ostatnie 3 dni siedzilem na uczelni 30 godzin... a najciezsze to i tak dopiero w piatek
jest tak zle ze nie moge wziac nawet roboty ktora mi zaproponowano... ![]() PSPICE (wersja 6 - evaluation - jest da darmo i umie wszystko to co zwykly elektronik moze wykorzystac - nie chce wiedziec co ma pelna wersja...) - to moj ostatni przeboj, siedze nad tym wieczorkami i probuje wzmacniaczyk sklecic - ni h.. nie idzie... ![]() gry jak to gry - w pewnym momencie czlowek zaczyna miec malo czasu, chwiel pozniej jego najwiekszym mazeniem staje sie dodtkowy tydzien na nadrobienie zaleglosci, a potem "juz za rok emerytura, za pol roOooku!" ostatnio pogrywam w Medieval Total War, Q3 i (od czasu do czasu) w Kierki (przyplyw desperacji) na rpegi czasu brak - kontakty interpersonalne zawezily sie do zdawkowego 'czesc' na korytarzu - na szczescie za 2 tyg bedzie juz lzej... i to tyle z placu boju - do tego zczolgal mi sie komputer, ale o tym zaraz walne nowy watek...
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
[
ostatnio pogrywam w Medieval Total War, Q3 i (od czasu do czasu) w Kierki (przyplyw desperacji) ....a ja oszukuje w brydza:-D komputerowego:-D Komputer moze - to ja tez:-D |
|
|
|
#13 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ja aqrat po komp. sys. ster.
czyli automatykopodobne / a dokładniej to jest automatyka / ale wydział ten sam czyli eletryki górą 8) a co do gier to na tapiecie mam icewind dale / na realne rpg tez czasu brak aż żal d.. sciska jak sobie przypomnę sesyjki rpg ze studiów ( granie w kanastę i brydżuka do oporu też / / ale przed kompem nie zal nockę stracić i isc do tyrki na 8-16h aby przed kompem kwitnąć grzebiąc a acadowatych -> qrde gdzie te czasy jak się w ufo grało non stop 48 h bez zarcia only na kawie ,fajkach i browcu zapominając o terminie egzaminu / kiedyś po takiej sesyjce obudziłem sie za kwadrans egzamin i stwierdzilem zę sejwne się teraz i prześpię sie jeszcze pare godzin ( bardzo padnięty byłem) a next się odsejwuje i pójdę na egzamin -> dobrze że w pore doszedlem do siebie bo to był last termin /pozdro
|
|
|
|
#14 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
O grach karcianych
Cana - szacuneczek - kiedyS napisał,że grywa w 3-5-8-zbaraniałem,bo grywalem w to na studiach,ale potem nikt tego nie znał.
Do Cany - znasz moze ogóra i szpaczki?W szczecinie na turniejach brydża,można sie bylo zmierzyc z zawodnikami z zawodnikami Pogoni,czy Wikinga Wolin - świetni brydżyści /naszym marzeniem było I studenckie-zwrot wpisowego/.I teraz -jak sie zaczęly szpaczki i ogór,to wiara przychodziła godzine przed turniejem,zeby w to pograc,a potem sedzia nie mogł nas zgonic do rozdań. Gry prostsze od wojny,a najwieksze mózgi brydżowe Szczecina tłukły w to do bólu:o Pozdrawiam amatorów szpaczków,ogóra,3-5-8,i -osobno -czarnej Mańki w wersji na 3 osoby. Jak sie pojawiła czarna mańka,to przez dwa lata akademiki nie gra ły w nic innego
|
|
|
|
![]() |
|
|