Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nero 6 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nero-6-a-23208/)

Y@nkee_PL 12.07.2003 23:54

ok, mam ta wersje 50MB i wywala mnie ze nie nie moze pracowac z tym jezykiem :blee:
rozwiazanie: w Opcjach regionalnych zmienilem na Stany Zjednoczone ;)
a znacie moze inny sposob ???

Zetoxa 12.07.2003 23:16

... ano jest, warto sie przesiąść, choć wydaje mi się, że w dniu oficjalnej premiery czyli 18 lipca będzie juz wyższy numerek 6.0.0.x i pewnie pojawią sie polskie pliki językowe

esem 12.07.2003 23:11

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... potrafi kontynuować multisesję z wersji 5.5.10.42 i o dziwo wypala obraz płyty zrobiony Alcoholem :cool:
Jednym słowem: postęp JEST. 8)

Zetoxa 12.07.2003 23:08

... potrafi kontynuować multisesję z wersji 5.5.10.42 i o dziwo wypala obraz płyty zrobiony Alcoholem :cool:

esem 12.07.2003 22:40

Cytat:

pepperman napisa***322;(a)
50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu. tyle tylko, ze to 6.0.0.0
Potwierdzam. 8)

-Sid-The-Rat=> 12.07.2003 21:47

jesli nie moge zrobic legalnie i za free migracji z 5.x.x.x na 6 to moja przygoda z nero zakonczy sie na ostatniej stabilnej wersji 5.x.x.x - i chyba plakac nie bede - a z nowa nagrywara i tak dostane 6 albo jakis inny soft

pepperman 12.07.2003 20:50

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
czyli poza numerkiem i kontrowersyjna zmiana estetyki mi on nic nie oferuje...

ponawiam pytanie - czy jest mozliwy upgrade legalnego nero od nagrywarki na wersje 6 (jak juz wyjdzie - ja i tak zraz znowu znikam a i tak nigdy nie lecialem jak mucha na swiecacy nowy soft...)

za free nie. tak stoi prznajmniej na stronie ahead'a.
bardziej estetyczny to on jest, ale trudno nazwac to przelomem (jakis siakis niedorobiony :) ).

-Sid-The-Rat=> 12.07.2003 20:40

czyli poza numerkiem i kontrowersyjna zmiana estetyki mi on nic nie oferuje...

ponawiam pytanie - czy jest mozliwy upgrade legalnego nero od nagrywarki na wersje 6 (jak juz wyjdzie - ja i tak zraz znowu znikam a i tak nigdy nie lecialem jak mucha na swiecacy nowy soft...)

artoor 12.07.2003 20:33

Cytat:

wiesz... ja i tak pale w EAC :). na szczescie lubi sie z moja nagrywarka jesli chodzi o spawanie.
Oooo tak!! EAC jest THE BEST!! Uzywam niestety tylko do czytania... (nic wiecej z moja nagra mi nie oferuje) ale jest najlepszy :) To fakt.

pepperman 12.07.2003 19:45

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Nie bede polemizowal odnosnie wyzszosci, nizszosci nero nad feurio czy feurio nad nero, bo to dwie inne bajki. Mnie nero jeszcze nie zawiodl nawet odnosnie muzyki (a pale przede wszystkim muze) Moze nero nie oferuje tych calych bajerow (nawet przydatnych) ale do feurio sentymentu nie czuje. Wiem jedno... wielki plus dla feurio za moznosc nie domkniecia sesji (po paleniu z cue) ale wiekszy minus za modyfikacje, jak oni to ladnie okreslaja - zaokraglanie do pelnych sektorow... jakby nie mogli dodac opcji - zostaw tak jak w cue... :chytry: Wiem... moze to smieszne bo roznica nieslyszalna... ale

pozdrowisko
artoor

wiesz... ja i tak pale w EAC :). na szczescie lubi sie z moja nagrywarka jesli chodzi o spawanie.

artoor 12.07.2003 18:33

Cytat:

nero jest niedokladny. nie od dzis dostaje "****ki" jesli chodzi o te dziedzine. nie ma jak specjaliacaj czyli Feurio.
Nie bede polemizowal odnosnie wyzszosci, nizszosci nero nad feurio czy feurio nad nero, bo to dwie inne bajki. Mnie nero jeszcze nie zawiodl nawet odnosnie muzyki (a pale przede wszystkim muze) Moze nero nie oferuje tych calych bajerow (nawet przydatnych) ale do feurio sentymentu nie czuje. Wiem jedno... wielki plus dla feurio za moznosc nie domkniecia sesji (po paleniu z cue) ale wiekszy minus za modyfikacje, jak oni to ladnie okreslaja - zaokraglanie do pelnych sektorow... jakby nie mogli dodac opcji - zostaw tak jak w cue... :chytry: Wiem... moze to smieszne bo roznica nieslyszalna... ale

pozdrowisko
artoor

pepperman 12.07.2003 17:37

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Pakiet ma teraz wiele opcji edycji danych audio, wiec jest naprawde niezly.
nero jest niedokladny. nie od dzis dostaje "****ki" jesli chodzi o te dziedzine. nie ma jak specjaliacaj czyli Feurio.

Y@nkee_PL 12.07.2003 17:36

Cytat:

50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu.
ja wlasnie sie za nia zabieram - za sciaganie dopiero :(

pepperman 12.07.2003 17:34

Cytat:

yahol napisa***322;(a)
Zalecam sciaganie wersji 300 mb (z mula) wersja Ultra w dalszym ciagu opiera sie i nie daje sie prawidlowo rozpakowac. Pewnie cosik jest u mnie nieklawo.
Wersja binarna instaluje sie idealnie.

50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu. tyle tylko, ze to 6.0.0.0, a ponoc nowsze buildy juz kraza. 330 MB-ajtowwa konczy sie ;).

ThanatoS 12.07.2003 17:33

Pakiet ma teraz wiele opcji edycji danych audio, wiec jest naprawde niezly.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36.