Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nero 6 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nero-6-a-23208/)

pepperman 12.07.2003 17:30

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
...A tak na marginesie jak sie Wam pracuje w nowym nero?? Zassalem... uzylem... spodobal mi sie ;) ale czy wszystko hula dobrze tego nie wiem...
Pozdrowisko!!
artoor

jak dla mnie to to samo co bylo. dorzucili tylko troche zbednych programow (potrzebny jest komus jeszcze jeden odtwarzacz?). zmiana interfejsu - co to za zmiana? wrzucili tylko ikonki a la Luna XP (zreszta spaprane - cale sa postrzepione; to juz nawet M$ na swojej stronie daje porady jak takowe robic), zostal nawet ten samo szaro-bury kolor. troche estetyczniej prezentuje sie explorer. moze w praniu wyjda jakies ulepszenia, ale ja nie eksploatuje Nero zbyt intensynie dlatego raczej tego nie zauwaze. uwazam, ze pod nero przyjemnie kompiluje sie jedynie plytki z danymi. do palenia muzy to on sie nie nadaje.

ThanatoS 12.07.2003 17:18

Musze was zmartwic, Nero ma inne zabezpieczenie. Przy instalowaniu nakladki regionalnej, moze serilkum nie dzialac.

yahol 12.07.2003 17:16

A co tam bede upierdliwy, na priv adres /ThanatoS

bezposredni link do N6.

Co do spostrzezen: mnostwo dodatkow, pewnie troche zmienione kopiowanie, tak na pierwsze nagranie, nic nowego i rewelacyjnego nie zauwazylem. Zobaczymy co dalej.
Zalecam sciaganie wersji 300 mb (z mula) wersja Ultra w dalszym ciagu opiera sie i nie daje sie prawidlowo rozpakowac. Pewnie cosik jest u mnie nieklawo.
Wersja binarna instaluje sie idealnie.

artoor 12.07.2003 17:01

Cytat:

pepperman napisa***322;(a)
juz jest generatorek.
No rzeczywiscie jest... ale po co generatorek jak z seriala hula dobrze ;) A tak na marginesie jak sie Wam pracuje w nowym nero?? Zassalem... uzylem... spodobal mi sie ;) ale czy wszystko hula dobrze tego nie wiem... jakies spostrzezenia?? Bo uzylem tylko do nagranie muzy z cue. A tak na marginesie ma ktos PL-nakladke?? :D

Pozdrowisko!!
artoor

pepperman 12.07.2003 15:37

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Jak wyjdzie NERO 6 to zaraz hakerzy będą tworzyli bazy CD-KEY oraz cracki. :-)
juz jest generatorek.

-Sid-The-Rat=> 12.07.2003 15:28

a napisalby ktos tak dokladnie co da to userowi ktory wypala muze feurio i dane nero? czy jest sens ciagnac toto? i czy ja majac legalne nero (nagrywarka) bede mogl sobie legalnie 6.0 zaciagnac - czy yo juz bedzie nowa licencja?

Zetoxa 12.07.2003 15:07

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Pamietajcie, najpierw nalezy odinstalowac stara wersje Nero 5.5.xx, a potem dopiero instalowac Nero 6 zreszta juz 6.0.0.6 :D. Bo pojawia sie bledy (DEMO is expired) i zamknie sie program.
... ja tradycyjnie z lenistwa zrobiłem nakładkę na 5.5.10.42 i ... mam pełną wersję, nie potrzeba nowego seriala :3msie: :cool:

SEBAW 12.07.2003 13:09

Cytat:

ThanatoS napisał(a):
Chyba crackerzy. Nie myl pojec.
Dzięki za spostrzeżenie ;)

prometeusz 12.07.2003 13:06

jak na razie to czesciowo jestem juz usatysfakcjonowany dzieki pomocy kilku osob z forum.
Przy okazji zainteresowalem sie emule-m.

prometeusz

ThanatoS 12.07.2003 11:51

A po co podmieniac pliczek?
Tylko serial przy instalacji wpisuje.

prometeusz 12.07.2003 08:28

...tak - wystarczy podmiana pliczku i wszystko chodzi.
Tylko gdzie go znaleszc (nero i ten pliczek)- nie mowcie ze slabo szukam.
Jedni mowia ze jest tam gdzie zawsze - fajnie by bylo wiedziec gdzie jest to zawsze.
Narobiliscie pierwszego dnia tylko nadziei, wiec czekam spokojnie, az ktos cos zamiesci, atu nic.

Czy mogl bym prosic o jakies wskazowki.

pozdrawiam

Prometeusz

yahol 11.07.2003 18:58

Nero SmartStart. Programik pozwalający na łatwą nawigację pakietem. Może okazać się bardzo pomocny, zważywszy na mnogość funkcji Nero 6.
Nero Burning Rom 6. Integralna część Nero 6 również ulegnie znacznej przebudowie. Obsługiwać będzie najnowsze nagrywarki DVD i CD-ROM; ma mieć również zupełnie inny wygląd.
Nero Vision Express 2. Program będzie umożliwiał przechwytywanie sygnału wideo z różnych źródeł, zaawansowaną edycję obrazu i zapis na płytach DVD oraz tworzenie slajdów i prezentacji multimedialnych.
Nero Wave Editor 2. Zaawansowany edytor sygnału audio, posiadający wiele filtrów i efektów DSP.
Nero SoundTrax. Narzędzie do tworzenia i miksowania płyt audio.
Nero Media Player. Odtwarzacz plików muzycznych m.in. MP3 i AAC
Nero ShowTime. Odtwarzacz wideo, współpracujący z większością popularnych odtwarzaczy DVD i kart telewizyjnych; obsługuje też najnowszy format MPEG-4
Nero ImageDrive. Tworzy obraz dysku CD-ROM na twardym dysku
Nero BackItUp. Program do tworzenia kopii zapasowych.
HE-AAC Plug-in. Najnowsza generacja kodeka AAC, przez wielu uznana za najbardziej skuteczny algorytm kompresji dźwięku.

ThanatoS 11.07.2003 17:22

Cytat:

SEBAwl napisał(a):
Chyba crackerzy. Nie myl pojec.

SEBAW 11.07.2003 16:32

ThanatoS 11.07.2003 16:16

Pamietajcie, najpierw nalezy odinstalowac stara wersje Nero 5.5.xx, a potem dopiero instalowac Nero 6 zreszta juz 6.0.0.6 :D. Bo pojawia sie bledy (DEMO is expired) i zamknie sie program.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:24.