Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.07.2003, 17:16   #46
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
A co tam bede upierdliwy, na priv adres /ThanatoS

bezposredni link do N6.

Co do spostrzezen: mnostwo dodatkow, pewnie troche zmienione kopiowanie, tak na pierwsze nagranie, nic nowego i rewelacyjnego nie zauwazylem. Zobaczymy co dalej.
Zalecam sciaganie wersji 300 mb (z mula) wersja Ultra w dalszym ciagu opiera sie i nie daje sie prawidlowo rozpakowac. Pewnie cosik jest u mnie nieklawo.
Wersja binarna instaluje sie idealnie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.07.2003, 17:18   #47
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Musze was zmartwic, Nero ma inne zabezpieczenie. Przy instalowaniu nakladki regionalnej, moze serilkum nie dzialac.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 17:30   #48
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
artoor napisa***322;(a)
...A tak na marginesie jak sie Wam pracuje w nowym nero?? Zassalem... uzylem... spodobal mi sie ale czy wszystko hula dobrze tego nie wiem...
Pozdrowisko!!
artoor
jak dla mnie to to samo co bylo. dorzucili tylko troche zbednych programow (potrzebny jest komus jeszcze jeden odtwarzacz?). zmiana interfejsu - co to za zmiana? wrzucili tylko ikonki a la Luna XP (zreszta spaprane - cale sa postrzepione; to juz nawet M$ na swojej stronie daje porady jak takowe robic), zostal nawet ten samo szaro-bury kolor. troche estetyczniej prezentuje sie explorer. moze w praniu wyjda jakies ulepszenia, ale ja nie eksploatuje Nero zbyt intensynie dlatego raczej tego nie zauwaze. uwazam, ze pod nero przyjemnie kompiluje sie jedynie plytki z danymi. do palenia muzy to on sie nie nadaje.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 17:33   #49
ThanatoS
Silent Hunter ;)

ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pakiet ma teraz wiele opcji edycji danych audio, wiec jest naprawde niezly.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 17:34   #50
pepperman
Guru

Cytat:
yahol napisa***322;(a)
Zalecam sciaganie wersji 300 mb (z mula) wersja Ultra w dalszym ciagu opiera sie i nie daje sie prawidlowo rozpakowac. Pewnie cosik jest u mnie nieklawo.
Wersja binarna instaluje sie idealnie.
50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu. tyle tylko, ze to 6.0.0.0, a ponoc nowsze buildy juz kraza. 330 MB-ajtowwa konczy sie .

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 12.07.2003 o godz. 17:39
Stary 12.07.2003, 17:36   #51
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pepperman napisa***322;(a)
50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu.
ja wlasnie sie za nia zabieram - za sciaganie dopiero

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 17:37   #52
pepperman
Guru

Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Pakiet ma teraz wiele opcji edycji danych audio, wiec jest naprawde niezly.
nero jest niedokladny. nie od dzis dostaje "****ki" jesli chodzi o te dziedzine. nie ma jak specjaliacaj czyli Feurio.
Stary 12.07.2003, 18:33   #53
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nero jest niedokladny. nie od dzis dostaje "****ki" jesli chodzi o te dziedzine. nie ma jak specjaliacaj czyli Feurio.
Nie bede polemizowal odnosnie wyzszosci, nizszosci nero nad feurio czy feurio nad nero, bo to dwie inne bajki. Mnie nero jeszcze nie zawiodl nawet odnosnie muzyki (a pale przede wszystkim muze) Moze nero nie oferuje tych calych bajerow (nawet przydatnych) ale do feurio sentymentu nie czuje. Wiem jedno... wielki plus dla feurio za moznosc nie domkniecia sesji (po paleniu z cue) ale wiekszy minus za modyfikacje, jak oni to ladnie okreslaja - zaokraglanie do pelnych sektorow... jakby nie mogli dodac opcji - zostaw tak jak w cue... :chytry: Wiem... moze to smieszne bo roznica nieslyszalna... ale

pozdrowisko
artoor

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 19:45   #54
pepperman
Guru

Cytat:
artoor napisa***322;(a)
Nie bede polemizowal odnosnie wyzszosci, nizszosci nero nad feurio czy feurio nad nero, bo to dwie inne bajki. Mnie nero jeszcze nie zawiodl nawet odnosnie muzyki (a pale przede wszystkim muze) Moze nero nie oferuje tych calych bajerow (nawet przydatnych) ale do feurio sentymentu nie czuje. Wiem jedno... wielki plus dla feurio za moznosc nie domkniecia sesji (po paleniu z cue) ale wiekszy minus za modyfikacje, jak oni to ladnie okreslaja - zaokraglanie do pelnych sektorow... jakby nie mogli dodac opcji - zostaw tak jak w cue... :chytry: Wiem... moze to smieszne bo roznica nieslyszalna... ale

pozdrowisko
artoor
wiesz... ja i tak pale w EAC . na szczescie lubi sie z moja nagrywarka jesli chodzi o spawanie.
Stary 12.07.2003, 20:33   #55
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
wiesz... ja i tak pale w EAC . na szczescie lubi sie z moja nagrywarka jesli chodzi o spawanie.
Oooo tak!! EAC jest THE BEST!! Uzywam niestety tylko do czytania... (nic wiecej z moja nagra mi nie oferuje) ale jest najlepszy To fakt.

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2003, 20:40   #56
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
czyli poza numerkiem i kontrowersyjna zmiana estetyki mi on nic nie oferuje...

ponawiam pytanie - czy jest mozliwy upgrade legalnego nero od nagrywarki na wersje 6 (jak juz wyjdzie - ja i tak zraz znowu znikam a i tak nigdy nie lecialem jak mucha na swiecacy nowy soft...)
Stary 12.07.2003, 20:50   #57
pepperman
Guru

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
czyli poza numerkiem i kontrowersyjna zmiana estetyki mi on nic nie oferuje...

ponawiam pytanie - czy jest mozliwy upgrade legalnego nero od nagrywarki na wersje 6 (jak juz wyjdzie - ja i tak zraz znowu znikam a i tak nigdy nie lecialem jak mucha na swiecacy nowy soft...)
za free nie. tak stoi prznajmniej na stronie ahead'a.
bardziej estetyczny to on jest, ale trudno nazwac to przelomem (jakis siakis niedorobiony ).

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 12.07.2003 o godz. 20:53
Stary 12.07.2003, 21:47   #58
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jesli nie moge zrobic legalnie i za free migracji z 5.x.x.x na 6 to moja przygoda z nero zakonczy sie na ostatniej stabilnej wersji 5.x.x.x - i chyba plakac nie bede - a z nowa nagrywara i tak dostane 6 albo jakis inny soft
Stary 12.07.2003, 22:40   #59
esem
OldBoy

esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
50 MB-ajtowa wersja hula bez problemu. tyle tylko, ze to 6.0.0.0
Potwierdzam. 8)
Stary 12.07.2003, 23:08   #60
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... potrafi kontynuować multisesję z wersji 5.5.10.42 i o dziwo wypala obraz płyty zrobiony Alcoholem :cool:

Twoje uprawnienia: