![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#31 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
najpierw wyjasnijmy jenda rzecz
1 bajt = 8 bitow transfer napisany 512kbits to 512 kiloBITow czy te 200kbps to byly kilo bajty czy bity i jak jest z reszta tych danych... bo ja mam neo+ 512/128 kbitow/s za 171/mies - i uwazam to za calkiem atrakcyna propozycje
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Gość
|
200 KILOBAJTÓW.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
200 kilabajtow to jest lacze 2Mbits - i oni chca 105 zeta miesiecznie za 2Mbits? ich pogielo? przeciez zbankrutuja (samo pociagniecie kabla to kilka tysiecy zlotych i trche czekania (bo tepsa nie udostepni studzienek
![]() spradz umowe zanim podpiszesz i beszczelnie pytaj sie o wszystko, o naprawde wsystko (jakie sa limity, na ile podpisujesz umowe, czy jest stale IP, czy jest NAT czy wolno ci to lacze oficjalnie puscic dalej, jak jest z serwisem jakie sa warunki zerwania umowy i co gwarantuje firma i jakie masz tego zabezpieczenie) a jesli sie okaze ze wszystko jest w pozadku - pozostaje mi tylko pogratulowac odwagi tej firmie a tobie doskonalego i szybkiego lacza! sprawdz to
![]() |
![]() |
#34 |
Gość
|
A ja kablowka: AsterCity 128/64 kb/s za 99 zlp.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Kablówka 128/64 kbit za 79 zł/mc. Niestety nie mam telefonu stacjonarnego, bo inaczej już bym dawno kombinował z Neostradą.
![]()
![]() |
#36 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Oblookałem sobie tą stronke i tam NIE MA KONKRETÓW. Wydaje mi się, że nie chodzi o kilobajty tylko o kilobity. Mogę uwierzyć w 200kbps(kilobitów/s) za 89 zeta/miecha lub 69zeta, ale nie w kilobajty. Może tak być jak mają mało klientów, że nie ma ograniczenia i faktycznie mają duże łącze i mało ludzi kożysta to może być 200KB/s, ale jak im przybędzie więcej klientów to już nie będzie tak różowo, bo jeśli wszyscy będą siedzieli jednocześnie w necie i coś ciągnęli to jeśli wynajdą(wymyślą bo mi taki nie jest znany)jakiś mądry sposób kolejkowania pakietów to będzie działało tylko, że się podzieli na wszystkich. Jeśli zaś nie wynajdą(a to niestety jest najprawdopodobniejsze) to będą musieli założyć ograniczenia bo inaczej pakiety się pozdezaja i sieć padnie. Takie numery przechodzą w sieciach światłowodowych gdzie odległości się nie sumują, natomiast każda sieć rozległa w takiej sytuacji pada choć słyszałem, że przy radiu też odległości się nie sumują...
Jeśli będziesz miał dużo szczęścia to może będzie to działało, ale mi się niechce w to wierzyć. Mają dobry plan, ale obawiam się, że życie go zweryfikuje. Jest jeszcze jedna opcja: że jest to prędkość do routera brzegowego(po Lanie)a nie do świata. To, że modem jest 11 to jest optymistyczna wersja i zależy od warunków, może chodzi o to że modem "po lanie" w waszych warunkach wyrobi 200KB/s? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Gość
|
Jutro bedę miał już to łącze
![]() PIWNICZNA=MAŁE MIASTO MAŁE MIASTO= WSZYSCY SIĘ ZNAJĄ WSZYSCY SIĘ ZNAJĄ=NIE TRZEBA KONKRETÓW ![]() NIE TRZEBA KONKRETÓW=DZWONI I SIĘ PYTA PROSTE8) |
![]() |
![]() |
#38 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Niech Wszyscy Beda Pozdrowieni Tomo |
|
![]() |
![]() |
#39 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wiem ze niektorzy zauwaza ze juz wrzucilem gdzies identyczny post ale co mi tam
patrzcie jakie mam lacze ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Gość
|
Cytat:
Ale to bedzie juz za eony lat swietlnych Niech Wszyscy Beda Pozdrowieni Tomo ...::: GG 2401222 :::... |
|
![]() |
![]() |
|
|