![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Komunikat w XP
Od jakiegoś czasu, kiedy chcę otworzyć plik w formacie .mpeg to wyskakuje mi taki komunikat jak niżej. Potem obojetnie co klikam to filmik się otwiera i działa normalnie. przy plikach .avi tego problemu nie ma. Kodeki sa najnowsze, program do odtwarzania nie jest istotny bo dzieje się tak na każdym. Wie ktoś o co tu chodzi?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Wydaje mi sie ze wgrałaś jakiegos KODEK PACK`a.Miliion kodekow w jednym. Sprobuj odinstalowac wszystkie kodeki do divx/xvid/rmvb/matroska i itp. i zainstaluj ffdshow, divx3, ac3, rmvb i matroska
|
|
|
|
#3 |
|
Angel
![]() |
Dokładnie tak. K-Lite Codec pack.
EDIT: Odinstalowałam tego packa, zrobiłam restert, ale dalej pojawia się to okienko i po anulowaniu leci materiał .mpeg
Ostatnio zmieniany przez Magda : 01.12.2004 o godz. 21:22 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
a jaka wersje i w jakiej wersji BASIC ? STANDARD ? czy FULL ? zainstalowalas tego k-lite ??
jeszcze usun wszystko z rejestru... zeby naprawde nic nie zostalo... samo odinstalowanie w polowie przypadkow z roznycmi programami nie daje za duzo...
|
|
|
#5 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zobacz w typach plikow powiazania i wywal te wizaca mpeg z borlandem, zostaw tylko domyslne powiaznie mpeg do programu odtwarzacza (opcje folderow -> typy plikow)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
A mi sie z daje ze zainstalowałes jakis program z rodziny delphi i tam jest jakis program
kyóty prubuje sie wlaczyc gdy właczas jakis plik z ro.. mpeg |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Angel
![]() |
Ale ja nie mam katalogu programu cbuilder w program files jak pokazuje w tym okienku
|
|
|
|
#9 | |
|
Angel
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sprubuj "odwiazac" od subedita i z jego menu powiaz ponownie? moze to jakis glupawy blad
moze to byc kwestia powiazania nie typu plikow a biblioteki dekodujacej mpeg - sprobuj dekodowac przez libavcodec z ffdshow i potem odwrocic zmiane - spowrotem? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Angel
![]() |
Zrobiłam! Przeanalizowałam programy instalowane ostatnio i padło na Nokia Multimedia Converter Pro. Po jego odinstalowaniu wszystko jest ok.
![]() Dzięki za próby pomocy!
|
|
![]() |
|
|