![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
co sądzicie o ....
WITAM
Od 3 dni jestem posiadaczem łącza internetowego (radiowego) o przepustowości 2Mbps czy ktoś z was posiada takie cudo i jak działa i co o nim sądzicie. PS. ja mam drobne problem, bo co chwilę nadajnik jest konfigurowany i net nie działa. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
... ile Cię to kosztuje miesięcznie
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Rozumiem że te 2MBit/s masz współdzielone? Ja mam tez radiowe 2MBit/s podzielone na paredziesiąt osób w bloku. Sygnał leci pare km z centrum Krakowa i nie mam problemów z osiągnięciem maksymalnej prędkości czyli jakieś 230KB/s. Troche dużo wzieli sobie za założenie :/ ja zapłacilem połowe z tego i na miesiąc jest 45zł...
![]() |
#5 | |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jake masz trasfery na torrentach bo kumpel ma ok. 70kb na tym łączu?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
Tzn u siebie masz wpiętą karte radiową? Ja mam normalną sieciówke bo net jest rozdzialany z serwera i dopiero w nim jest zamontowany cały sprzęt radiowy z anteną kierunkową na centrum. U ciebie pewnie rozdzielają na punkcie dostepowym.
torrenta nie używam ale na emule podchodzi pod 220KB/s ale częściej jest w granicach 50KB/s... zależy jakie kto ma łącze po drugiej stronie.
![]() |
#7 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
u siebie mam karte sieciową na ścianie budynku ok 26m od kompa wisi antena "BabuYaga" koło niej w skrzynce "D-Link AirPlus Wirless Network DWL-900AP+" i do domu idzie skrętka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
No ale tez jesteś jakiejś sieci wewnętrznej? Łącze 2MB/s jakby się chciało mieć tylko dla siebie kosztuje ponad 2000zł/mies... Przynajmniej to na którym ja jestem tyle kosztuje.
![]() |
#9 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Tego neta udostępnia w moim miasteczku Technikum aby zmilimalizować soje koszty (podobno ok 4000zl), każdy kupuje odpowienią antene (w zależności od odległości do nadajnika) i Tego D-Linka i karte sieciową i kożysta ile wlezie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|