![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() A NFS:U LAN cośtam to pewnie na Google znajdę, nie? ![]() ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
Jeśli grasz przez LAN to w IP Servera musisz wpisać IP server'a. Czyli jakgdyby adres servera... (czyli załużmy że ... Założył go Twoj kolega w sieci który ma IP - 10.21.1.67 to w polu IP Servera wpisujesz 10.21.1.67 ... Ale On musi miec cały czas uruchominego servera (ta aplikacje server)...pokój możesz nawet Tyzałożyć... dalej to sobie chyba poradzisz.... Jak ma sprawdzić jakie ma dana osoba IP która ząłożyła server? START > URUCHOM > cmd (wpisujemy samo "cmd").... i sie otworzy takie jakgdyby okienko dosowe (linia komend..) a w niej wpisujemy ipconfig. I bodajże pierwszy adres od góry to jest IP (tego komutera na którym co sprawdzasz)... i jeśli to jest IP komputera Twojego kolegi i on zakłada serwer powiedz żeby Ci je podał, a Ty je wpisz w polu IP Servera, zatwierdź włacz NFS:U... Play Online, Twórz konto, wbijaj i graj. Jesli chcesz na nie oryginale grac w necie w nfsu musisz za każdym razem zakładać konto na w playonline... Ale żeby grać w necie, moi koledzy musieli odpalac aplikacje server (tą do grania w lanie) i nic więcej i już widzieli wszystkie pokoje i gry w nich i mogli spokojnie na nich grać... Jak jest naprawde jak sie gra przez internet to niewiem bo mam legal i nie mam problemów... Ale przez lan na pewno tak ja mówiłem a w necie na 99% tak jak mówiłem i to bez żadnych patchy, ale zalecam update do wersji 1.4! ![]() POZDRAWIAM, miłej lektury ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o grę sieciową to po prostu chcę pograć z bratem, który ma komp za ścianą ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Musisz się rejestrowac i jak grasz przez lan i jak grasz przez neta...
Ja mam pytanie... Masz neta rozdzielonego tak? 1PC - II karty sieciowe 2PC - I karta sieciowa... I 1PC > pC > net i pc > pc2 a 2PC < 1PC?? ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() ![]() |
Ja mam tak modem dostępowy ----> router ----> switch ----> od switcha do 3 kompów
![]()
![]() |
|
|