![]() |
Cytat:
Trzeba siać siać siać Alleluja i tyłem do przodu! |
1. artukul dotyczy miasta Warszawy, smiem twierdzic ze to wlasnie z Warszawa bedzie najwiekszy problem
2. w miescie Warszawa prezydentem jest z tego co pamietam jakas pani z PO, wiec zwalanie winy na jakies kaczki w tym wypadku.... 3. troche zimnej wody, jeden artykul zimy nie czyni (oby, przeciez wszyscy chcemy zeby bylo dobrze) |
Tu nie ma co wierzy***263;, trza robi***263; :P ;)
A z tym drugim to jest powa***380;ny problem... Ja powiem tak... jak to b***281;dzie wygl***261;da***322;o tak jak wygl***261;da, to nie damy rady. I jakos trudno mi uwierzy***263;, ***380;eby sytualcja mia***322;a sie diametralnie zmieni***263; w najbli***380;szym czasie. W Polsce zawsze by***322;, jest i b***281;dzie burdel. niestety. |
Cytat:
ro29 |
Cytat:
to jak wjechac walcem w przedszkolakow |
pi***281;knie jest!
Wasza antypolska postawa jest karygodna! powo***322;a***263; komisj***281; ***347;ledcz***261; i zlustrowa***263; mi to ca***322;e towarzystwo, Wy dranie! my jeste***347;my tu gdzie byli***347;my, Wy jeste***347;cie tam gdzie sta***322;o ZOMO! (( tak tylko gada***263; potraficie! a dworzec we W***322;oszczowej to co? ***321;yso Wam? jezde***378;my gotowi na e***322;ro :polska: :szczerb: ;p |
tak czy tak beda problemy jak nie tu to tam..... to moje odczucia ....
jest to wszystko do ogarniecia tylko nie przy tej polityce "mysleniowej" i .... |
Zmierzamy do samozaglady
polityka zagraniczna to parodia, znaczny % mlodych ludzi wyjechal, a wyjedzie jeszcze wiecej. Ci co zostana po euro 2012 strzela sobie w glowe ze wstydu i tak skonczy sie historia RP. Zreszta... koniec swiata ma byc w grudniu 2012 wiec olac stadiony, kase przebalowac! :) |
tylko, ze zauwazmy gdzie wystepuje najwiekszy problem..
warszawa... |
wiedzialem ze bedzie lipa z tym ojro 2012! bede sie z nas smiac, ze polacy nawet tego dobrze nie moga zrobic.... CO ZA KRAJ !!! kazdy tylko gada a nic nie robi!
Wcale sie nie zdziwie jak za pare lat powolaja komisje sledcza :D do afery "stadionowej" czy cos .... bo napewno EURO 2012 to bedzie jeden wielki przekret PiSu |
Cytat:
|
na ukrainie praca wre
polskie media nie podaja ale to chyba oczywiste dlaczego |
Cytat:
|
Piwa :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |