Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nie przeklinaj panie bo mandat :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nie-przeklinaj-panie-bo-mandat-53410/)

ed hunter 16.06.2005 12:07

całe szczęście w Warszawie jest prezydent, który w czasie kampanii powiedział "s******aj pan" żulikowi ze Szmulowizny ^_^

icemac 16.06.2005 12:12

@ro29

w jakim ty swiecie zyjesz kolego ???

ja musialem sam walczyc o glazy blokujace alejki w parku, zeby po nim samochodami nie jezdzili :taktak:

woitas 16.06.2005 12:20

u mnie były imprezki z okazji dni mojego miasta.
no i na scene wyskoczył jakiś lokalny hip-hopowy zespół.
jak nietrudno się domyślić, w piosenkach tych roiło się od takich i owakich słówek :P
wszystko pięknie, tyle tylko, że na tą imprezkę przyszło wiele rodzin z dziećmi... małymi dziećmi :|
jest teraz zadyma, a kolesie mają już szlaban na tą imprezkę.
co ciekawe, rok temu nie rzucali mięsem na prawo i lewo.
ech... głupota nie zna granic.

ed hunter 16.06.2005 12:24

Cytat:

Napisany przez woitas
u mnie były imprezki z okazji dni mojego miasta.
no i na scene wyskoczył jakiś lokalny hip-hopowy zespół.
jak nietrudno się domyślić, w piosenkach tych roiło się od takich i owakich słówek :P
wszystko pięknie, tyle tylko, że na tą imprezkę przyszło wiele rodzin z dziećmi... małymi dziećmi :|
jest teraz zadyma, a kolesie mają już szlaban na tą imprezkę.
co ciekawe, rok temu nie rzucali mięsem na prawo i lewo.
ech... głupota nie zna granic.

w tym roku zabrakło im tekstów, więc dodali wypełniacze.

druga sprawa, po roku palenia blantów i wciągania kresek mają takie skały w mózgach, że nie ma się czemu dziwić. :|

legion 16.06.2005 12:57

Cytat:

Napisany przez ed hunter
druga sprawa, po roku palenia blantów i wciągania kresek mają takie skały w mózgach, że nie ma się czemu dziwić. :|

dobre :) :spoko:

Ale tak po za tym jak nagle zaczne krzyczec FUCK to tez mandacik dostane ???
Jak myslicie :>

prometeusz 16.06.2005 13:03

Cytat:

Napisany przez legion
dobre :) :spoko:

Ale tak po za tym jak nagle zaczne krzyczec FUCK to tez mandacik dostane ???
Jak myslicie :>

wyjdź na ulicę i próbuj, najwyżej jak podejdą to wytłumaczysz im iż się troche jąkasz i chciałeś powiedzeć faktycznie :)

ro29 16.06.2005 13:06

Cytat:

Napisany przez icemac
@ro29

w jakim ty swiecie zyjesz kolego ???

ja musialem sam walczyc o glazy blokujace alejki w parku, zeby po nim samochodami nie jezdzili :taktak:

Widać, że żyję w niezbyt normalnym i dziwnym świecie - zresztą
jak większość z nas - tylko, że znacznej części w ogóle to nie obchodzi, jak wygląda wokół bloku, domu, kamienicy - liczy się ew. jak mam w domu, a reszta ....
W sumie, z różnych względów, ja też sobie to odpuszczam, ale czasami krew mnie zalewa, jak np. matka z dzieckiem idzie przez trawę i pod tymi łańcuchami między słupkami, jak 7 metrów dalej jest chodnik !
Albo jak przechodzą ludzie przez jezdnię, gdy 10-15 metrów dalej jest przejście
Dziwny jest ten świat .........
ro29

legion 16.06.2005 13:20

Cytat:

Napisany przez prometeusz
wyjdź na ulicę i próbuj, najwyżej jak podejdą to wytłumaczysz im iż się troche jąkasz i chciałeś powiedzeć faktycznie :)

fuktycznie :D niezla mysl dzisaj robie test to ogladajcie wiadomosci lokalne moze tam wyladuje jako wiadomosc dnia :)
Cytat:

Napisany przez ro29

Albo jak przechodzą ludzie przez jezdnię, gdy 10-15 metrów dalej jest przejście
Dziwny jest ten świat .........
ro29

to przyjedz do wrocka to ci pokaze przejscie na ktorym bedziesz stal 10-15 min
wtedy pomyslisz o ale czasu stracilem jakies 10-15 metrow dalej juz bym dawno byl na drugiej stronie :D

Moim zdaniem zaduzo juz sie robi biurokracji i przepisow wystarczy pochodzi po urzedach jakie tam maja dopiero przepisy az glowa mala :\

Predi 16.06.2005 14:53

normalnie KUR.......TURA ba byc :D

fajnie ze mozna mandacik dostac, moze to co niektorych przyhamuje troche bo to co sie dzieje to tragedia (np. widzialem jak gowniarz moze 6-scio letni wyzywal taka same malolate: "To ty KUR*A tutaj a ja cie PIE**OLONA DZ**WKO tyle szukalem (...)" )

swoja droga gliniarz ktory mnie przesluchiwal to powinien cala pensje sobie placic na takie mandatki ;)

kontestator 16.06.2005 15:19

hehe a na mnie sąsiad nasłał policje jak słuchałem poisenke pt "s****iel" sweet noise. moze gdybym słuchał na full, ale nieststy grało cicho a sasiad siedzi z uchem przy ścianie i wszystko usłyszał :\

ale jak pały przyszły akurat wychodziłem na egzamin i byłem w garniaku, pały takie oczy :O a ja słucham w czym moge pomóc, a oni dukaja że u mnie było słychać muzyke z niecenzuralnymi słowami, spisali mnie i na tym sie skończyło.
|| cHowajcie Warezy Do Piwnicy ||

legion 16.06.2005 15:58

Cytat:

Napisany przez Predi
normalnie KUR.......TURA ba byc :D

fajnie ze mozna mandacik dostac, moze to co niektorych przyhamuje troche bo to co sie dzieje to tragedia (np. widzialem jak gowniarz moze 6-scio letni wyzywal taka same malolate: "To ty KUR*A tutaj a ja cie PIE**OLONA DZ**WKO tyle szukalem (...)" )

swoja droga gliniarz ktory mnie przesluchiwal to powinien cala pensje sobie placic na takie mandatki ;)

ok ale takie sprawy wychowanie powino zalatwic a nie mandat jak wiesz jezyk nasz rodzimy ma bardzo duze zasoby laciny potocznej wiec co kogo obchodzi
czy ja klne czy nie no chyba jest jakas wolnosc slowa wystaraczy ogladnac "Dzien swira" prosze ile kultury(film niezly) a teraz chca cie umoralniac na sile przez mandaty komedia moze tym beda wspomagac Polska kulture :mruga:a juz nie mowie o jakies etyce :) patrze tylko na coraz mlodsze pokolenia i widze co wyprawiaja normalnie armagedon :D

ed hunter 16.06.2005 16:10

kawałek z filmu 'Psy'

Cytat:

Nowy: *******ę to Jezu, ****a w grobie będę spokojny! Ty wiesz dlaczego oni nie żyją? Wiesz? Wiesz dlaczego? Dziadek i Student, wiesz? ****a bo ten s****iel poszedł zatelefonować, rozumiesz, ****a! Rozumiesz on musiał zatelefonować i nie było go jak miał ****a czekać!! ****a przecież stary oni nie żyją, rozumiesz... ****a, nie żyją... Zamknij się! Błagam cię zamknij się! Nie śmiej mi ****a nawet ust otworzyć! Rozumiesz? ****a! ****a!! ****a!!!
Nowy tłucze krzesłem o szklane, szpitalne szafki.
Nowy: Już nikt przez ciebie nie zginie ubeku *******ony! Nikt więcej, nikt! ****a nikt! Nikt...
a tu jest scenariusz jak ktoś chce policzyć wszystkie przekleństwa http://www.scenariusze.stopklatka.pl/html/psy.htm

ja nieodmienionego słowa na k doliczyłem się 39-40

Weron 16.06.2005 16:27

E nie ma czym sie podniecac. Nie badzcie tacy wrazliwi. Mnie to nie rusza czy ktos przeklina czy nie. Sam nawet niezle lacina obracam od czasu do czasu. Jedyne co zwraca moja uwage jak robia to dzieci. Tutaj nalezaloby cos z tym zrobic. Jest to faktycznie przerazajace. Natomiast co do tych mandatow to nawet nie warto tego komentowac. Polska sie stacza i to bardzo...

Mily_ 16.06.2005 17:06

żdś

czero 16.06.2005 17:36

Mandat spoko, moze czasem sie nalezy za cos takiego, bo to rzeczywiscie jest czasami zalosne, ale nie tak wysoki mandat, bez przesady, skad ludzie maja brac az tyle pieniedzy na to. Za spowodowanie wypadku gdzie sa ofiary (nie smiertelne) nie ma takiego mandatu chyba :|.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:01.