![]() |
Cytat:
|
nie podoba mi sei odsuwanie zarzadu od mas... wyflada to tak jakbysmy wogole nie byli tu potrzebni
|
Piszcie, piszcie, ja go tylko tu zastępuję, i nie sądze by się zgodził, ale co tam, przeszkadzać Wam JA będę tylko do końca roku, tyle chyba wytrzymacie?
|
Cytat:
|
mozesz napisac DLACZEGO misiek sei nie zgodzi?
ta inicjatywa nic mu nie szkodzi |
ok zminaimy nazwe kanalu...
|
Cytat:
|
problem jest taki ze nie maja nad tym czatem wladzy - a biora na siebie odpowiedzialnosc za tresci...
dlatego trzeab sie odciac od cdrinfo i wice wersa dlatego proponuje zmiane nazwy na 'czat milosnikow nagrywarek' i zmiane tematu Monter jesli ty jestes ta ~1 to bardzo brzydko sie zachowales... |
Przeciez ten zbor tworza uzytkownicy forum, ktorzy sa "wsparciem" dla tego forum
|
oto moj priv z ~1...
anonimu nie skrzywdze upubliczniajac to |
prowokacja!?
|
Kto sobie wzial mojego nicka!!!!!!!!!!
(( (( (( |
jesli to ty Monter to tracisz moje zaufanie (i tak pewnie to nic dla Ciebie nie znaczy :( )
mam nadzieje jednak ze to nie ty .. i ze wszystko sie wytłumaczy |
Nie wchodzę na czaty, znam je aż za dobrze - tam można się podawać za kogo się chce tylko - o już jak widać ktos się podał za Werona (bo chyba tak mamy rozumiec co napisał powyżej?) sami widzicie co można a co nie - dlatego serwis CDRinfo jako taki nie ma zamiaru mieć z tym nic wspólnego...
|
monter to nie byles ty?
koles wlasnie polecial... a ja usuwam oczerniajace cie materialy - poniewaz nie sa o tobie... przepraszam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |