![]() |
Cytat:
|
u mnie majonezie ten czat cdrinfo nie dziala - wiem ze to przez jave - ale nie moge sobie pozwolic na ryzyko przerabina syatemu przez zbawy java - wiec musialem polozyc na nim cieply zur
ten nasz czat u mnie dziala... dziala tez u brzuszkow, oldgringo i wielu osob jtrym nigdy nie udalo sie wejsc na cdrinfo.czat |
Cytat:
U mnie także 'firmowy' czat CDRinfo nie działa. Natomiast 'nieoficjalny', bądź 'prywatny', czy jak tam go się nazywa, działa bez zastrzeżenia. I to jest najważniejsze. |
dziala, ale nie znaczy ze ma byc odrebna czescia od CDRINFO... jest uzupelniajaca sfera dyskusji
|
Mała poprawka, teraz dopiero wszyscy opuscili czat, a więc idę spać :)
BTW: dlaczego ktoś zamknął topic: "propozycja spotkania wigilijnego" ??? Ten topic miał pobić rekord - dojść do 1000, a teraz jest zamknięty :o |
POBUDKA Ludzie wejdzie na czata! Nikogo narazie nie ma nudno
|
Cze all:) Jezdem nazad:)
Tylko jeden problem z "waszym" czatem! Moj login jest zajety!? i przy probie rejestracji d.... blada! Tak wiec Yahol na czacie to nie ja ani Mlody!!! Czat oficjalny nie dziala u mnie w dzlszym ciagu mimo kilkunastu:) Jav ktore instalowalem, mysle ze jest to moj problem i mojego dostawcy. |
Cytat:
|
Chat jest dostepny teraz pod ładniejszym , praktyczniejszym adresem:
www.for-chat.prv.pl |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to jak myslisz - kto wprowadzil wyrazny podzial my wy, chyba nie My(( |
AJ, AJ
Chciałem się tam zarejestrować jako zwyczajny Pedros a tu się okazało, że ktoś sobie już zarejestrował nicka Pedros. :P Kto pierwszy ten lepszy :P Oczywiście mogę się tam zarejestrować jako np. D**a Wołowa, tak się tylko zastanawiam - czy kogoś rajcuje pisanie na weronie, yaholu, pedrosie ??? PS. A jaki jest poprawny adres tego chata, bo coś mi się nie chce uruchomić? |
Ten kto sie zarejestrował twoim nikiem prawdopodobnie nie jest z naszego forum . Na takim czacie jest wiele pokoi tematycznych gdzie rozmawiają rożni ludzie i pewnie to któryś z nich zagarnoł twojego nica możesz sie zarejestrować np Pedro-s
|
No wlasnie, jest przeciez wiele osob o tym samym nicku.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |