![]() |
Turboni@
To imie czy nazwisko? a moze jakas ukaldanka? np z Tomka i Urboniaka? ;) PS moze byc jeszcze ciekawiej :) a byloby ciekawiej na pewno gdyby sily wyzsze nie przeniosly watku z pewnej kryjowki :) |
nie prawdziwe Paweł a jesli chodzi o ksywke turboni to kumpel jakos tak na osiedlu walna i tak juz zostalo (troche kuleje bo mialem wypadek i lekarze ****ali mi operacje nogi).
|| :piwo: |
No to teraz gnębimy Turboni'ego :haha:
- to Twoje real name :haha: :piwo: |
zaczyna cie robic ciekawie :piwo: :glaszcze:
|
Cytat:
ta... stare juz :) Edek bez kredek Edek z doliny kredek itp... |
tak pół żartek pół serio...
Edek z krainy kredek ;) |
Cytat:
ale wiesz ze ja tak specjalnie? hihi, ja nie lubie jak ktos mowi mi "Edziu" chyba ze jest to moja kobieta, to jej wybaczam zwykle |
Cytat:
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
dobra dobra, spoko Magus, nie denerwuj sie :) juz nie bede, a przynajmniej postaram sie :) |
Cytat:
Cytat:
:piwo: |
MacGłajer: tez jestem na powaznie P.
zauwazylem taka niewielka zalezenosc, ze wiekszosc watkow w ktrych cos powiem schodzi na totalny oftopic, nawet jak sa juz na oftopicu ;) |
Cytat:
pozdrowienia dla babci od MacGłajer'a 8) :haha: :haha: |
OK :D
nikt nie smial o to poprosic:zawstydz: |
Przenosze :P
|
Edek, dla mnei mozesz nazywac sie nawet Maria... jestem tolerancyjny :)
Tak... jestem pan Spock, mam szpiszaste uszy i latam z kapitenem Kirkiem USS Enterprise :) na chrzcie dostalem Paul :):P fajny wieczorak zapoznawszy mamy :) A MacGyver ( MakGłajer - jak to moja babcia mawia :)) dostal Angus, a nie tam jakis Piotrek... ale i tak prawdy nie powie, bo wszystko jest "Classified" ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |