![]() |
;)
No i się wyjaśniło :) (qrcze nie ten dział :haha: ) ... Cytat:
A na poważnie: ;) My real name is Peter but on this forum call me MacGyver or Mac 8) :) ... oddaje mikrofon Mr Spock'owi :) 8) |
to zalezy... tak jakos od 5 lat wiekszosc (95%) mowi mi Edek. w rodzinie mowia mi tylko po imieniu, ale zdarza sie ze ktos zakrzyczy "Edek"...
tak wiec na serio nie mam na imie Edek, ale nie wiem czy tak na bardzo "serio serio". no nic, zakrecone to i juz :) nawet sam sie przedstawiam na imprezach jako Edek - jakos tak latwiej ludzie zapamietuja... a najfajniesze motywy sa chyba jak ktos zawola do mnie po imieniu prawdziwym, to reszta z niedowierzaniem sie pyta jak ja w koncu mam na imie... uh... koniec mojego wywodu o mnie a teraz WY! Mac: Powaznie nazywasz sie MacGyver? ;) mr_spock: powaznie jestes Pan Spock? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Edwardo... ty masz serio na imie Edek? :) |
Cytat:
|
hehe, zaraz sie ktos wkurzy ze wlasny oftopic robimy na "Sugestiach"
|
Cytat:
obrazek... pozostanie wielka zagadka XXI wieku :) |
ja juz wina nikomu nie daje/sprzedaje. cudze chwalicie, swego nie znacie! :P
|
Cytat:
Joke ofkorz ;) hmm, tylko po co jest ten drugi obrazek ??? |
sprawdzilem u siebie... i nie mam, a jestem prawie pewien, ze mialem 2 obrazki :)
|
Podobnie jest też w profilu Sida ;)
BTW: Od czego to jest zależne, że ktoś posiada jeszcze obrazek w profilu (poza avatarkiem) ??? |
Cytat:
jak kliknolem na siebie, to tez sie to pojawilo |
To nie zonk, to avatarki sa wrzucone jako obrazek profilu i obrazek na forum :)
|
Niewielki ZONK
Ilość załączników: 1
tak sobie klykalem i to sie pojawilo... dwa avatarki... zauwazylem to tylko u alexa. czyzby taki diabel w nim siedzial?
^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |