![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
jak zaleje 95 to nie sa sie jezdzic auto sie dlawi i dzwoni silnik jak zaleje 98 auto jezdzi poprawnie chyba, ze paliwo jest jakies lewe ... Jak zaleje Vpower (ta sama cena to 98 na innych stacjach) to auto jezdzi jak na dobrej 98 a nawet lepiej. Do tego faktycznie spada spalanie o ok 1 litr. Na tej benzynie jezdzi rowniez moja matka (Mazda 323f) i objawy sa podobne. Mniej pali, silnik pracuje rowniej a autko jest jakby bardziej dynamicznie. Jak zaleje Vpower racing 99+ (4.19 za litr) to moje auto jezdzi jak rakieta. Zbiera sie wysmienicie, przynajmniej o 1 litr na 100 km mniej pali. Bez problemu przekraczam 200 km/h co nie jest mozliwe na zwyklej benzynie 98. Ciekawostka jest fakt, ze serwis Seata zaleca do mojego modelu ladnie paliwa min. 98 oktan.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
zaloze sie ze mr. president i cala ta banda/gang/mafia beda smigac limuzynami za gruba kasiore na zwyklym paliwku (moze i z tych calych rezerw)
![]() ![]() oni chyba wyznaja zasade: "po pierwsze nie szkodzic.......... sobie" ![]()
![]() |
#33 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Witam!
Poludniowa Polska bedzie tankowala w Czechach!!! Tankowalismy wódke przez 10 lat az te barany w rzadzie zrozumialy, ze wystarczy zmiejszyc akcyze, bedziemy tankowac benzyne, az sie wszystko wyjasni. Ja juz od sierpnia tankuje w Czechach. Jakosc i cena zdecydoweanie lepsza niz u mnie!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
![]() A tak w ogóle to po Cieszynie jeżdżą podobno autobusy MZK (te nowe) na samym rzepaku i nic im się nie dzieje. Tylko frytkami podobno ciągnie. Wąchałem, zle frytek nie czułem - ale Diesel czysty to to nie był.
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Nol : 19.11.2003 o godz. 22:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|