![]() |
Cytat:
|
Konsola NINTENDO Switch Animal Crossing: New Horizons Edition v2 zamówiona , kurde jeszcze trzeba było dołożyć do tego interesu :)
Tyle mam z tego zwrotu, myślałem że dziołchy nie są takie pazerne na konsole? |
Cytat:
Zdecydowanie full , i najlepiej taki co sie da "naprawic" |
Dla mnie ten PZ jest zbawieniem, bo starego PITu nie mogę znaleźć a kto by te kwoty w ogóle pamiętał :rotfl: Byle kasę szybko przysłali.
|
Cytat:
|
Jako że nie mogłem za cholere znaleźć tamtej kwoty która jest potrzebna do logowania to założyłem sobie ten profil zaufany. Miła niespodzianka, bo to się robi przez bank i w sumie tylko przekilkałem się przez formularz i sprawdziłem czy wszystko sie zgadza. Dodatkowo wszystko powypełniane już (nienawidze wypełniać dokumentów) więc tylko sprawdziłem, zatwierdziłem i przykry obowiązek za mną :)
I jeszcze hajs jakiś mają zwrócić, będzie na części do kompa :spoko: |
Ja tam się nie znam, ale brałbym lite...
|
No właśnie pełny czy lite , nie za bardzo się znam na tym , córa już krzywo patrzy na mnie.
|
Masz zagwozdkę, czy kupić Switch Lite, czy pełne Switch? ;)
|
A mi córa już wyniuchała zwrot , no i na urodziny " żąda " :) Nintendo switcha wstępnie Lite , no i mam zagwozdkę.
|
złożony, no i dopłacony. Kuźwa przelewa się :drinking:
|
Hi , a ja dzisiaj dostałem zwrot . Hurrrra :)
|
Na ta chwile to chyba jes to nie możliwe przez wirusa...
|
Księgowa sprawdziła, dobrze zrobiłem, tylko poleciła numer na dobroczynność dopisać, no to znajdę coś fajnego i wyślę PITa, ale jutro, bo trochę zrypany jestem po dwóch dniach ogarniania zabezpieczenia reklamy pewnego portalu aukcyjnego :>, w drewnianym domku, wśród wściekłych sąsiadów, do których już nic nie dociera, bo domek gra co trochę...
|
cóż za drażliwy temat został odkopany... wrr wrrr
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |