![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Kiedyś bardziej szanowałem nasze forum. Spokojnie, najpierw opcja szukaj, nie jestem pewny to się zastanawiam, myślę. Ale jak zobaczyłem akcje innych zawodników: żadna jakość, tylko ilość: 200 postów na miesiąc - to zwątpiłem.
Zacząłem pisać bez zahamowań. 8)
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Po pierwsze gratuluje
po drugie hmmm zdaża sie cześć postów jest do d.... ale od tego jest kązde forum - każdy nowy ma tendencje do nabijania licznika z czasem mu to mija i może być "wartościowym" forumowiczem. pozdro
|
|
|
#18 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Po pierwsze primo - gratuluje / ale powinienes sie cieszyc dopiero od 512 posta /Po drugie primo - ash sie boje tutaj wypowiadać - zaraz ktos mi tu mój licznik objedzie i dopiero mi w ppięty pójdzie .Co do poziomu wypowiedzi - jak sami wiecie forumowicze dziela sie na grupy: - piszących na temat - piszacych nie na temat / popieram zgadzam sie itp - a nawet nie da swojego komentarza - a czasami on sie naprawde przydaje / - postnabijaków / chyba nie musze tłumaczyc / - mają jedna wielka zalete - mozna sie pośmiac czasmi z ich wypowiedzi, umilaja atmosfere na forum ...- uczacych sie / pisza pytannie na konkretny temat i czekaja na wypowiedzi tych wyzej - czasami takze sie udzielaja / - kazdy chyba kiedys zacyna swoją niekoncząca sie przgode z komputerem - ostatnio ja takze zadaje duzo pytan poniewaz nikt ALFA I OMEGA nie jest a zmieniłem system i troche rzeczy jest dka mnie nowych Moim zdaniem to sie nie zmieni - tak było i bedzie to całkowicie normalne - ale apeluje o umiar Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mi teraz stuknęło 702
:cool:
|
|
|
#20 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Mi jeszcze troche brakuje do 702!!
|
|
|
|
#21 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Sensu to te liczenie nie ma
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.07.2002
![]() |
A ja mam malo, poniewaz staram sie nie pisac spamu np. "dzieki" lub "fajne to" itd.
, pisze konkretnie i czesto zadaje pytania jesli czegos nie wiem, wczesniej jednak szukam na google.pl, w wyszukiwarkach na roznych forach, a potem zadaje pytanie . pozdro ![]() ps - ten post jest jednak troche spamem
|
|
![]() |
|
|