![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Numer telefonu do jednego z użytkowników.
Witam.
Być może nikt nie ma aktualnego numeru telefonu do "Memorando", ale jeśliby ktoś posiadał numer do tej osoby byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi go na priva. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
w dziale Sprzedam, zamienie w kazdym ogloszeniu jest inny nr kom....
![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Wystarczy tej dobroci.
Zacznę od tego, że dobiłem targu z "memorando". Koleś zgodził się kupić ode mnie dvd plextrora za 120 zł. Pokryłem koszty przesyłki. Razem zapłaciłem 14,40 zł za paczkę w tym koszty pobrania. Nie było to dla mnie dużo. Chciałem po prostu sprzedać szybko dvd bo zepsuł się mi dysk więc po co te dvd miało leżeć w szafie (mam już Toshibe, która działa bez problemu) i tylko się kurzyć. 17 październik 2005r. Wysłałem paczkę. To była godzina 10 rano. Pani na poczcie powiedziała, że paczka powinna być jutro (18 paź.) w Szczecinie na 100 %. Jestem spokojny... 18 październik 2005r. Piszę do "memorando": "Memo dostałeś paczkę ? Jak dostaniesz to daj znać". Za godzinę dostaję odpowiedź: "o 19 odbiorę mzm robotę maluję dom a zostawili awizo bo byłem po farby troszkę 12 litrów akrylu fioletowego". Cieszę się jak dziecko, że paczka dotarła cała. Myślę... w końcu będę mógł kupić sobie ten cholerny dysk. Czekam... 19 październik 2005r. Ponawiam pytanie do "memorando": Witam. Memo jak tam sprawy pocztowe ? ![]() Po pewnym czasie dostaję odpowiedź": "czekam na znajomka z samochodem jadę jadę za 20 minut. po za tym kawkę strzelić se muszę 14 spalem tylko godzinkę o 6 wstalem ach jakie piękne są polskie zimne poranki". Zaczynam się zastanawiać. Koleś mówił wczoraj, że odbierze tego samego dnia. Czekam... 20 październik 2005r. Piszę do "memorando": Witam. Napisz czy odebrałeś paczkę i czy wysłałeś kasę ? Pozdrawiam. Po pewnym czasie dostaję wiadomość od "memo...": "czlowieku ona jest za pobraniem co mam za kasę wysyłać!!!! dałem babie na poczcie i tyle!!!!!! bez kasy jej nie wydawali" Dziwi mnie to co można wysłać przez trzy dni. Koleś miał być na poczcie 18, 19 i 20 października. Ale pełny wiary czekam. Mija weekend. Wpadam do domu o 15, sprawdzam skrzynkę może listonosz zostawił awizo i kasa jest do odbioru na poczcie. Nic ! Wtorek, wpadam o 15 - Nic ! Dzień dzisiejszy. Korzystając z wolnego siadam i szukam telefonu do oddziału regionalnego poczty w Szczecinie. Po wykonaniu kilku telefonów (strefa międzymiastowa) udaje mi się dodzwonić do oddziału poczty który obsługuje ulicę "Kormoranów 5/6". Tłumaczę uprzejmej Pani o co chodzi. Kiedy wysłałem, itd. W końcu bardzo uprzejma Pani prosi mnie o podanie nazwiska, imienia i adresu osoby do której była adresowana paczka. Ludzie i w tym momencie zbaraniałem. Babka mówi, że właśnie ma w rękach tą paczkę i wystawia właśnie drugie awizo !!! To gdzie do ... był Pan Karol Adam Kepiński przez te wszystkie dni ? PS. pani ze Szczecina powiedziała mi, że jeśli ten ktoś się nie zgłosi po paczkę to przesyłka zostanie odesłana do mnie 3 listopada. |
![]() |
![]() |
#4 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie Loczka rozumiem, wiem jaka to desperacja jesli sie czeka... i jesli sie ludziom zaufa... nie rozumiem tylko dlaczego Loczek niczego nie wyniosl z... "forum"
Ale moze sie myle i sytuacja sie wyjasni
#5 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
heh, ale kino....
czekamy na wyjasnienia Memorando ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehh.
jesteś na tym forum już tyle czasu i nie wiesz, że nie do końca można wierzyć w to, co pisze memo ![]() temat No1 wypowiedź 1. wypowiedź 2. temat No2 kwiatek: temat No3 wypowiedź 1. więcej szukać mi się nie chciało. z memo można pogadać, ale broń boże robić jakiekolwiek interesy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 26.10.2005 o godz. 14:23 |
![]() |
![]() |
#7 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za przypomnienie. Znowu się ubawiłem
![]() Co mnie jeszcze uderzyło, to że w jednym temacie płakał, że jest taki samotny i nie ma rodziny a w drugim chwalił się, jak to fajnie mieć prawników w rodzinie ![]() Zamiast handlować powinien bajki pisać - ale dla dzieci, bo dorośli zbyt krytycznie anlizują i znajdują "nieścisłości" ![]()
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 26.10.2005 o godz. 14:34 |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
bo niektorzy na forum tak tego pana bronia, ze mozna sie zgubic. zamiast skonczyc problem raz na zawsze, to za kazdym razem znajduje sie zlota dusza gotowa bronic memcia wlasna piersia
i po co? ile razy mozna?
![]() |
#9 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak zalozylem temat o tym to po mnie pojechaliscie a teraz sami sobie w brode plucjcie!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... i jakiż piękny byłby świat, gdyby memo zrobił to, co zapowiedział
![]() ![]()
#11 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#13 |
ZnakJaworznickiegoBikera
jestem w stanie kazdemu dac druga szanse bo kazdy popelnia bledy i taka szanse odemnie dostal zaoferowal ze za darmo odda karte wiec mowie czemu nie
dostal adres itp i odpowiedz na pm otrzymalem taka "nadane zwykła jsa też nieśpię na kasie liczy się gest" no ale moze wkoncu dojdzie ![]() no ale morze jest glebokie i szerokie
![]() |
![]() |
#15 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heh, ciekawe, jakby się skończyła transakcja memo z januszp. Nie mając jeszcze tej karty, ba, nawet nie mając potwierdzenia z tego co wiem, już sprzedawał swoją obecną kartę. Szczegóły w dziale Kupie/Sprzedam...
Na szczęście szybko zareagowałem i od wczoraj Creative Audigy 2 ZS jest u mnie, a nie niewiadomo gdzie ![]() Szkoda, że niektórzy się nic nie nauczyli. Ciekaw jestem, jak zakończą się transakcje, w których memo sprzedaje kompa na części (mimo, że wcześniej chciał kupić wszystko, co się pojawiało w dziale Kupie/Sprzedam..) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|