Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Numer telefonu do jednego z użytkowników. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/numer-telefonu-jednego-uzytkownikow-58097/)

Loczek 26.10.2005 09:52

Numer telefonu do jednego z użytkowników.

Witam.

Być może nikt nie ma aktualnego numeru telefonu do "Memorando", ale jeśliby ktoś posiadał numer do tej osoby byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie mi go na priva.

Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam.

Oktawian89 26.10.2005 12:25

w dziale Sprzedam, zamienie w kazdym ogloszeniu jest inny nr kom.... :> jak pisałem do tego Pana na gg to sie nie odzywał chodz za kazdym razem mial inny opis.. :|

Loczek 26.10.2005 13:51

Wystarczy tej dobroci.

Zacznę od tego, że dobiłem targu z "memorando". Koleś zgodził się kupić ode mnie dvd plextrora za 120 zł. Pokryłem koszty przesyłki. Razem zapłaciłem 14,40 zł za paczkę w tym koszty pobrania. Nie było to dla mnie dużo. Chciałem po prostu sprzedać szybko dvd bo zepsuł się mi dysk więc po co te dvd miało leżeć w szafie (mam już Toshibe, która działa bez problemu) i tylko się kurzyć.

17 październik 2005r.

Wysłałem paczkę. To była godzina 10 rano. Pani na poczcie powiedziała, że paczka powinna być jutro (18 paź.) w Szczecinie na 100 %. Jestem spokojny...

18 październik 2005r.

Piszę do "memorando":
"Memo dostałeś paczkę ? Jak dostaniesz to daj znać".

Za godzinę dostaję odpowiedź:
"o 19 odbiorę mzm robotę maluję dom a zostawili awizo bo byłem po farby troszkę 12 litrów akrylu fioletowego".

Cieszę się jak dziecko, że paczka dotarła cała. Myślę... w końcu będę mógł kupić sobie ten cholerny dysk. Czekam...

19 październik 2005r.

Ponawiam pytanie do "memorando":
Witam. Memo jak tam sprawy pocztowe ?:) Byłeś na poczcie ?

Po pewnym czasie dostaję odpowiedź":
"czekam na znajomka z samochodem jadę jadę za 20 minut. po za tym kawkę strzelić se muszę 14 spalem tylko godzinkę o 6 wstalem ach jakie piękne są polskie zimne poranki".

Zaczynam się zastanawiać. Koleś mówił wczoraj, że odbierze tego samego dnia. Czekam...

20 październik 2005r.

Piszę do "memorando":
Witam. Napisz czy odebrałeś paczkę i czy wysłałeś kasę ? Pozdrawiam.

Po pewnym czasie dostaję wiadomość od "memo...":
"czlowieku ona jest za pobraniem co mam za kasę wysyłać!!!! dałem babie na poczcie i tyle!!!!!! bez kasy jej nie wydawali"

Dziwi mnie to co można wysłać przez trzy dni. Koleś miał być na poczcie 18, 19 i 20 października. Ale pełny wiary czekam. Mija weekend. Wpadam do domu o 15, sprawdzam skrzynkę może listonosz zostawił awizo i kasa jest do odbioru na poczcie. Nic !

Wtorek, wpadam o 15 - Nic !

Dzień dzisiejszy. Korzystając z wolnego siadam i szukam telefonu do oddziału regionalnego poczty w Szczecinie. Po wykonaniu kilku telefonów (strefa międzymiastowa) udaje mi się dodzwonić do oddziału poczty który obsługuje ulicę "Kormoranów 5/6".

Tłumaczę uprzejmej Pani o co chodzi. Kiedy wysłałem, itd.
W końcu bardzo uprzejma Pani prosi mnie o podanie nazwiska, imienia i adresu osoby do której była adresowana paczka.

Ludzie i w tym momencie zbaraniałem. Babka mówi, że właśnie ma w rękach tą paczkę i wystawia właśnie drugie awizo !!!

To gdzie do ... był Pan Karol Adam Kepiński przez te wszystkie dni ?

PS. pani ze Szczecina powiedziała mi, że jeśli ten ktoś się nie zgłosi po paczkę to przesyłka zostanie odesłana do mnie 3 listopada.

Damianos L 26.10.2005 14:00

heh, ale kino....

czekamy na wyjasnienia Memorando :>

woitas 26.10.2005 14:04

ehh.
jesteś na tym forum już tyle czasu i nie wiesz, że nie do końca można wierzyć w to, co pisze memo :hmm:

temat No1
wypowiedź 1.
wypowiedź 2.

temat No2

kwiatek:
temat No3
wypowiedź 1.

więcej szukać mi się nie chciało.
z memo można pogadać, ale broń boże robić jakiekolwiek interesy.

Ormianin 26.10.2005 14:09

W sumie Loczka rozumiem, wiem jaka to desperacja jesli sie czeka... i jesli sie ludziom zaufa... nie rozumiem tylko dlaczego Loczek niczego nie wyniosl z... "forum"

Ale moze sie myle i sytuacja sie wyjasni

-Sid-The-Rat=> 26.10.2005 14:16

bo niektorzy na forum tak tego pana bronia, ze mozna sie zgubic. zamiast skonczyc problem raz na zawsze, to za kazdym razem znajduje sie zlota dusza gotowa bronic memcia wlasna piersia

i po co? ile razy mozna?

demek 26.10.2005 14:22

jak zalozylem temat o tym to po mnie pojechaliscie a teraz sami sobie w brode plucjcie!

Zetoxa 26.10.2005 14:27

... i jakiż piękny byłby świat, gdyby memo zrobił to, co zapowiedział :niepow: :bicz:

Wawelski 26.10.2005 14:31

Cytat:

Napisany przez woitas

Dzięki za przypomnienie. Znowu się ubawiłem ;)
Co mnie jeszcze uderzyło, to że w jednym temacie płakał, że jest taki samotny i nie ma rodziny a w drugim chwalił się, jak to fajnie mieć prawników w rodzinie ;)

Zamiast handlować powinien bajki pisać - ale dla dzieci, bo dorośli zbyt krytycznie anlizują i znajdują "nieścisłości" ;)

demek 26.10.2005 14:34

jestem w stanie kazdemu dac druga szanse bo kazdy popelnia bledy i taka szanse odemnie dostal zaoferowal ze za darmo odda karte wiec mowie czemu nie
dostal adres itp i odpowiedz na pm otrzymalem taka "nadane zwykła jsa też nieśpię na kasie liczy się gest"
no ale moze wkoncu dojdzie:) moze zaginelo po drodze na poczcie
no ale morze jest glebokie i szerokie

pawelblu 26.10.2005 15:48

Cytat:

Napisany przez demek
jak zalozylem temat o tym to po mnie pojechaliscie a teraz sami sobie w brode plucjcie!

Bo temat byl idiotyczny i dlatego zostales pojechany. Jaki jest memo kazdy widzi, ale Ty postanowiles napisac na ten temat oddzielna dyskusje.

Morris 26.10.2005 16:04

@Wawelski - mam jeszcze DESER dla Ciebie!

PS: Nie lekceważ potęgi mocy dziecięcej! :D

demek 26.10.2005 16:19

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Bo temat byl idiotyczny i dlatego zostales pojechany. Jaki jest memo kazdy widzi, ale Ty postanowiles napisac na ten temat oddzielna dyskusje.

no i wlasnie widac problem tej dyskusji bo moglo tego przypadku nie byc

Bartez 26.10.2005 16:23

Heh, ciekawe, jakby się skończyła transakcja memo z januszp. Nie mając jeszcze tej karty, ba, nawet nie mając potwierdzenia z tego co wiem, już sprzedawał swoją obecną kartę. Szczegóły w dziale Kupie/Sprzedam...

Na szczęście szybko zareagowałem i od wczoraj Creative Audigy 2 ZS jest u mnie, a nie niewiadomo gdzie :)

Szkoda, że niektórzy się nic nie nauczyli. Ciekaw jestem, jak zakończą się transakcje, w których memo sprzedaje kompa na części (mimo, że wcześniej chciał kupić wszystko, co się pojawiało w dziale Kupie/Sprzedam..) :hmm:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:26.