![]() |
Do oszukanych przez memo. Zbierzcie się i pojedźcie do niego. A potem....:boks::niepow:
|
:| i wszystko jasne.
|
ale przynajmniej jest ciekawie na forum jak memo cos zaczyna kombinowac moze to nie jest wesole dla kolegi @loleczka dla mnie jest smieszne :)
|
@Legion a mnie to nie smieszy bo stracilem na tym60 zł ;/ których juz raczej nie odzyskam... :|
|
Odzyskacie, ja czekałem 2 miechy na płyty i ciągle dostwałem informacje że dziadek chory, autobus się zdupił. W końcu wysłał + 2 DVD+R gratis :D
|
loczek - dziwie sie, ze zaufales memciowi, choc takich pewnie bylo i bedzie wiecej, bo to odruch bronic tego, po ktorym wszyscy jada
na twoim miejscu na poczcie poprosilbym o wycofanie paczki w momencie kiedy miales na to okazje, gadajac z pania na poczcie, bo sprawa, ze tak powiem 'nie rokuje' a co do memcia jeszcze - epopeja z tym panem ciagnie sie juz 3 rok, za kazdym razem on sie szmaci i robi dziwne rzeczy i za kazdym razem znajduja sie jego obroncy. moze teraz sie odezwa ci obroncy, powiedza cos ciekawego. koles dawno powinien byc stad wyrzucony na zbity ryjek, ale zawsze ktos go bronil i histerie robil. dla mnie memcio jest kims, kto swietnie sie bawi robiac z uzytkownikow tego forum idiotow. i jak narazie swietnie mu to idzie, o naiwnosci ludzka. na przyszlosc nie robcie interesow z ludzmi, ktorzy sa grzeczni, tylko wtedy keidy czegos od was chca, a tak sie memcio tutaj zachowuje... |
Cytat:
W tym temacie zawsze miałeś rację. Memorando i interesy z nim są warte tyle, ile jestem skłonny wyrzucić w błoto. Na dzień dzisiejszy to 2,90zł. Jedno piwo.:D |
Cytat:
|
Cytat:
Jestem skłonny dać te pieniądze za obejrzenie na żywo "baby z brodą", pierzastych kogucików, baloników na patyku i naszego memcia.:) :piwo: |
Cytat:
a teraz jest jak jest |
Cytat:
|
Cytat:
Może będzie mi się opłacało pojechać tankować do Zabrza.:) |
Cytat:
-edit- Już nie musisz po płytach zasuwać. Dzisiaj otwarcie A4 :D :piwo: |
Cytat:
Dziś tankowałem w Schellu za 4,29. A ta autostrada za jakie pieniądze? Podobała mi się obwodnica Śląska normalna drogą, ale drugi raz nie trafiłem na nią. Zaliczyłem k....skie Katowice w godz. szczytu. A sikać mi się chciało jak (same kropki). Kto wpadł na taki pomysł, żeby 400 hipermarketów umieścić w jednym miejscu? Nawet kilka pasów w jedną stronę nie daje rady.:) |
Cytat:
Stacji benzynowych i marketó mamy pod dostatkiem, gorzej wygląda sprawa na autostradzie, gdzie na odcinku 160 km nie ma ani jednej :( To samo tyczy się marketów - ale to pewnie do czasu. W najbliższych miesiącach otwierają jeden z największych marketów w europie prawie w centrum Katowic - Sielesia Center. Fenomen na skale światową - będzie tam nawet kapliczka :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10. |