Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Numer telefonu do jednego z użytkowników. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/numer-telefonu-jednego-uzytkownikow-58097/)

andy 28.10.2005 09:21

Do oszukanych przez memo. Zbierzcie się i pojedźcie do niego. A potem....:boks::niepow:

Loczek 28.10.2005 09:24

:| i wszystko jasne.

legion 28.10.2005 10:19

ale przynajmniej jest ciekawie na forum jak memo cos zaczyna kombinowac moze to nie jest wesole dla kolegi @loleczka dla mnie jest smieszne :)

Oktawian89 28.10.2005 10:57

@Legion a mnie to nie smieszy bo stracilem na tym60 zł ;/ których juz raczej nie odzyskam... :|

Air 28.10.2005 11:27

Odzyskacie, ja czekałem 2 miechy na płyty i ciągle dostwałem informacje że dziadek chory, autobus się zdupił. W końcu wysłał + 2 DVD+R gratis :D

-Sid-The-Rat=> 28.10.2005 11:34

loczek - dziwie sie, ze zaufales memciowi, choc takich pewnie bylo i bedzie wiecej, bo to odruch bronic tego, po ktorym wszyscy jada

na twoim miejscu na poczcie poprosilbym o wycofanie paczki w momencie kiedy miales na to okazje, gadajac z pania na poczcie, bo sprawa, ze tak powiem 'nie rokuje'

a co do memcia jeszcze - epopeja z tym panem ciagnie sie juz 3 rok, za kazdym razem on sie szmaci i robi dziwne rzeczy i za kazdym razem znajduja sie jego obroncy. moze teraz sie odezwa ci obroncy, powiedza cos ciekawego.

koles dawno powinien byc stad wyrzucony na zbity ryjek, ale zawsze ktos go bronil i histerie robil. dla mnie memcio jest kims, kto swietnie sie bawi robiac z uzytkownikow tego forum idiotow. i jak narazie swietnie mu to idzie, o naiwnosci ludzka.

na przyszlosc nie robcie interesow z ludzmi, ktorzy sa grzeczni, tylko wtedy keidy czegos od was chca, a tak sie memcio tutaj zachowuje...

rycho 28.10.2005 11:48

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>

....a co do memcia jeszcze - epopeja z tym panem ciagnie sie juz 3 rok, za kazdym razem on sie szmaci i robi dziwne rzeczy i za kazdym razem znajduja sie jego obroncy. moze teraz sie odezwa ci obroncy, powiedza cos ciekawego....

He, he, he....:)
W tym temacie zawsze miałeś rację.
Memorando i interesy z nim są warte tyle, ile jestem skłonny wyrzucić w błoto.
Na dzień dzisiejszy to 2,90zł.
Jedno piwo.:D

Air 28.10.2005 11:52

Cytat:

Napisany przez rycho
Na dzień dzisiejszy to 2,90zł.
Jedno piwo.:D

Masz gest, drogie to piwko. :piwo:

rycho 28.10.2005 12:00

Cytat:

Napisany przez Air
Masz gest, drogie to piwko. :piwo:

W Krakowie było tańsze?
Jestem skłonny dać te pieniądze za obejrzenie na żywo "baby z brodą", pierzastych kogucików, baloników na patyku i naszego memcia.:)
:piwo:

demek 28.10.2005 12:04

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
loczek - dziwie sie, ze zaufales memciowi, choc takich pewnie bylo i bedzie wiecej, bo to odruch bronic tego, po ktorym wszyscy jada

na twoim miejscu na poczcie poprosilbym o wycofanie paczki w momencie kiedy miales na to okazje, gadajac z pania na poczcie, bo sprawa, ze tak powiem 'nie rokuje'

a co do memcia jeszcze - epopeja z tym panem ciagnie sie juz 3 rok, za kazdym razem on sie szmaci i robi dziwne rzeczy i za kazdym razem znajduja sie jego obroncy. moze teraz sie odezwa ci obroncy, powiedza cos ciekawego.

koles dawno powinien byc stad wyrzucony na zbity ryjek, ale zawsze ktos go bronil i histerie robil. dla mnie memcio jest kims, kto swietnie sie bawi robiac z uzytkownikow tego forum idiotow. i jak narazie swietnie mu to idzie, o naiwnosci ludzka.

na przyszlosc nie robcie interesow z ludzmi, ktorzy sa grzeczni, tylko wtedy keidy czegos od was chca, a tak sie memcio tutaj zachowuje...

mozna to bylo zrobic kilka miesiecy temu jak ja zalozylem temat i byloby kilku oszukanych mniej
a teraz jest jak jest

Air 28.10.2005 12:31

Cytat:

Napisany przez rycho
W Krakowie było tańsze?
:piwo:

Nie było, ale to była żydowska dzielnica ;)

rycho 28.10.2005 12:38

Cytat:

Napisany przez Air
Nie było, ale to była żydowska dzielnica ;)

Jak 2,90 za piwo drogo to po ile benzyna u Was?
Może będzie mi się opłacało pojechać tankować do Zabrza.:)

Air 28.10.2005 12:42

Cytat:

Napisany przez rycho
Jak 2,90 za piwo drogo to po ile benzyna u Was?
Może będzie mi się opłacało pojechać tankować do Zabrza.:)

Leszek 2.25 w sklepie za rogiem, benzyna na schell'u 4.16 zł za 95

-edit-

Już nie musisz po płytach zasuwać. Dzisiaj otwarcie A4 :D :piwo:

rycho 28.10.2005 12:52

Cytat:

Napisany przez Air
Leszek 2.25 w sklepie za rogiem, benzyna na schell'u 4.16 zł za 95

-edit-

Już nie musisz po płytach zasuwać. Dzisiaj otwarcie A4 :D :piwo:

Jadę po benzynę.
Dziś tankowałem w Schellu za 4,29.
A ta autostrada za jakie pieniądze?
Podobała mi się obwodnica Śląska normalna drogą, ale drugi raz nie trafiłem na nią.
Zaliczyłem k....skie Katowice w godz. szczytu.
A sikać mi się chciało jak (same kropki).
Kto wpadł na taki pomysł, żeby 400 hipermarketów umieścić w jednym miejscu?
Nawet kilka pasów w jedną stronę nie daje rady.:)

Air 28.10.2005 12:56

Cytat:

Napisany przez rycho
Jadę po benzynę.
Dziś tankowałem w Schellu za 4,29.
A ta autostrada za jakie pieniądze?
Podobała mi się obwodnica Śląska normalna drogą, ale drugi raz nie trafiłem na nią.
Zaliczyłem k....skie Katowice w godz. szczytu.
A sikać mi się chciało jak (same kropki).
Kto wpadł na taki pomysł, żeby 400 hipermarketów umieścić w jednym miejscu?
Nawet kilka pasów w jedną stronę nie daje rady.:)

Jeszcze nie wiem ile będzie Highway kosztowała, dla mnie na śląsku jest za darmo :D

Stacji benzynowych i marketó mamy pod dostatkiem, gorzej wygląda sprawa na autostradzie, gdzie na odcinku 160 km nie ma ani jednej :( To samo tyczy się marketów - ale to pewnie do czasu.

W najbliższych miesiącach otwierają jeden z największych marketów w europie prawie w centrum Katowic - Sielesia Center. Fenomen na skale światową - będzie tam nawet kapliczka :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10.