![]() |
Nic dziwnego, że mu konto na Allegro zablokowali...
|
jeszcze nie wymyśłi? Memo odezwij sie :)
|
Cicho bo was do sądu jeszcze pozwie :D:D:D:D
|
Cytat:
|
no jeszcze pksem wysle kase :haha:
|
uwaga na nowe konta bo pewnie new member bedzie jakis ciekawy :D
|
Cytat:
|
A ja myslam ze 1 raz w zyciu dostane cos za darmo ;) no wiem za darmo najlatwiej dostac w ryja :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|| |
co za koleś z tego "Memorando", masakra... ale dobrze wiedzieć że ktoś taki jest i trzeba na niego uważać jak się jeszcze wogóle pojawi na forum...
|
Jeżeli wysyłasz paczkę z miasta X do miasta Y w cenie 14,40zl, gdzie koszta dodatkowe zawarte w cenie, czyli pobranie i wplata na zwykły przekaz bankowy to prawie 8,00zl a reszta czyli około 6,50zl to opłata zasadnicza co daje razem około 14,40zl, wiec jak paczka wróci z powrotem z miasta Y do miasta X, to będziesz musiał dopłacić opłatę zasadnicza 6,50zl za odesłanie, poczta nie dolicza pozostałych opłat, nalicza tylko za opcje podstawową.
Dlatego ja unikam jak ognia wysyłania za pobraniem. |
więc co proponujesz?
|
Witam.
Nie piszmy dziwnych scenariuszy :) Mam nadzieję, że Pan Karol odbierze paczkę. Byłbym zadowolony. Bardzo. Jeśli natomiast paczka do mnie wróci, przepadnie mi 14,40. Niby żaden pieniądz ale... Jeśliby jeszcze poczta policzyła mi za wysyłkę ze Szczecina do mnie to będę "zły". |
to zawczasu idź do apteki po jakieś tabletki na uspokojenie, bo ręczę, że na pewno będziesz :D
chyba, że memcio będzie wstyd i w drodze wyjątku paczkę odbierze :hahaha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:05. |