![]() |
ale od 24 od 3 w nocy go nie ma
pewnie czyta jako niezalogowany albo juz dziala z innego konta :) a za pobraniem wysylam tylko jak ktos najwpierw na to wplaci pieniadze |
Cytat:
Kiedys sprzedawalem plyte z prockiem,w dziale kupie/sprzedam i oczywiscie nie kto inny jak Karolek byl nia mocno zainteresowany, po podaniu konta pieniadze oczywiscie wplacil, tylko ze do dzis one nie doszly :respect: 8 ) , wczesniej wyslalem mu paczke z kilkoma rocznikami KSwiata, za zaliczeniem, mial zaplacic tylko za koszty wysylki, ale paczka doszla do mnie zpowrotem. Z notka ze nie ma takiego adresu, oczwiscie Karolek zaklinal sie ze adres jest jak najbardziejh poprawny, i nie wie w czym problem, stracilem wtedy na koszta wysylki ponad 20zl. Dla mnie to ostatnia łajza, kanalia, oszust i hosztapler, nie warty nawet strzalu, mowie to oficjalnie, i moze mnie nawet za to pozwac do sadu, mam to gleboko w dupie || |
Cytat:
Cytat:
|
"Żona" to może jakaś ksywka jest ;)
|
Cytat:
Zreszta "delikatnie" pytalem go kiedys co znacza jego podpisy: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...6&page=5&pp=10 |
... ludzie, litości, a może memcio miał trudne dzieciństwo, piekło w przedszkolu, do szkoły pod górkę (niepotrzebne skreślić), może jeszcze terapia nie zakończona || :| :blee:
|
Oj znowy się zaczyna z memo ... już raz miał banana to poco było odbanowywać ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To jest po prostu kretactwo i robienie uzytkownikow w konia. Za to powinien byc ban. Tym bardziej ze to nie odosobniony przypadek i nie po raz pierwszy :|
|
dajmy mu jeszcze czas
moze odebral:) |
dam wam dobrą radę na przyszłość: zanim zaczniecie z kimś robić interesy, postarajcie się w miarę możliwości conieco o nim dowiedzieć.
jest wtedy szansa, że unikniecie niepotrzebnych kłopotów. |
Szykuje się nam kolejny program z cyklu: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... :niepow:
|
Cytat:
Dla mnie temat może wylądować nawet w śmietniku, ale pod warunkiem przyklejenia. Może już wtedy 2 x zastanowi się ktoś, zanim wpadnie na pomysł bronienia osoby, która już wiele razy dowiodła, że nie można jej pod żadnym pozorem brać na serio, a tym bardziej ufać. |
To i ja sie dopisze do tematu....
z Miesiac temu było ogloszenie Pana Karola... ze zakupi linuxy... no wiec nasciagalem dogralem co nieco i wyslalem Mu wyszło tego 34 plytki DVD... ja w zamian tego mialem dostac kase... ale wybralem 50 czystych plytek DVD... do tej pory ich nie widze.... ponad to koles caly czas mnie zwodzil ze jutro wysle , jutro... itd. potem nie mialem neta przez pare tygodzni ale caly czas sie przypomnialem.... przestal sie juz odzywać na gg :> Do Pana karola : CZALY CZAS CZEKAM NA PLYTKI :> :| :D ale jak sadze sie nie doczekam... mam nauczke na cale zeycie zebym wiecej nie robil z nim interesow... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:56. |