Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Numer telefonu do jednego z użytkowników. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/numer-telefonu-jednego-uzytkownikow-58097/)

demek 27.10.2005 11:38

ale od 24 od 3 w nocy go nie ma
pewnie czyta jako niezalogowany albo juz dziala z innego konta :)
a za pobraniem wysylam tylko jak ktos najwpierw na to wplaci pieniadze

siwy_mw 27.10.2005 14:42

Cytat:

Napisany przez Loczek
Witam.

Nie piszmy dziwnych scenariuszy :)

Mam nadzieję, że Pan Karol odbierze paczkę. Byłbym zadowolony. Bardzo.

Jeśli natomiast paczka do mnie wróci, przepadnie mi 14,40. Niby żaden pieniądz ale... Jeśliby jeszcze poczta policzyła mi za wysyłkę ze Szczecina do mnie to będę "zły".

Dziwne jak dziwne, jak dla mnie calkiem realne, a co naliczenia za zwrot to nalicza na 100% jak za zwykłą paczke ekonomiczna, wiec razem bedziesz mial ponad 20zl w plecy, o straconym czasie nie wspomne.
Kiedys sprzedawalem plyte z prockiem,w dziale kupie/sprzedam i oczywiscie nie kto inny jak Karolek byl nia mocno zainteresowany, po podaniu konta pieniadze oczywiscie wplacil, tylko ze do dzis one nie doszly :respect: 8 ) , wczesniej wyslalem mu paczke z kilkoma rocznikami KSwiata, za zaliczeniem, mial zaplacic tylko za koszty wysylki, ale paczka doszla do mnie zpowrotem.
Z notka ze nie ma takiego adresu, oczwiscie Karolek zaklinal sie ze adres jest jak najbardziejh poprawny, i nie wie w czym problem, stracilem wtedy na koszta wysylki ponad 20zl.
Dla mnie to ostatnia łajza, kanalia, oszust i hosztapler, nie warty nawet strzalu, mowie to oficjalnie, i moze mnie nawet za to pozwac do sadu, mam to gleboko w dupie ||

Wawelski 27.10.2005 14:42

Cytat:

Napisany przez Loczek
Paczkę miała odebrać żona.

Ciekawe, że w sygnaturce ma:
Cytat:

End and Beginning 12.11.2005 15.30 ZAMEK KSIĄŻĄT POMORSKICH SZCZECIN Ślub cywilny.............
Jeżeli ma kościelny - to nie może wziąć cywilnego (konkordat). Więc albo wielożeństwo, albo znowu ściemnia ;)

Air 27.10.2005 14:50

"Żona" to może jakaś ksywka jest ;)

Ormianin 27.10.2005 15:22

Cytat:

Napisany przez Wawelski
Jeżeli ma kościelny - to nie może wziąć cywilnego (konkordat). Więc albo wielożeństwo, albo znowu ściemnia ;)

Moze to rocznica?

Zreszta "delikatnie" pytalem go kiedys co znacza jego podpisy:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...6&page=5&pp=10

Zetoxa 27.10.2005 15:26

... ludzie, litości, a może memcio miał trudne dzieciństwo, piekło w przedszkolu, do szkoły pod górkę (niepotrzebne skreślić), może jeszcze terapia nie zakończona || :| :blee:

mgit 27.10.2005 15:34

Oj znowy się zaczyna z memo ... już raz miał banana to poco było odbanowywać ???

Morris 27.10.2005 15:36

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... ludzie, litości, a może memcio miał trudne dzieciństwo, piekło w przedszkolu, do szkoły pod górkę (niepotrzebne skreślić), może jeszcze terapia nie zakończona || :| :blee:

Nic nie trzeba skreślać, ja bym jeszcze sporo dodał.

pawelblu 27.10.2005 16:57

Cytat:

Napisany przez Morris
Nic nie trzeba skreślać, ja bym jeszcze sporo dodał.

Spozniajacy sie okres :idea: - dobra Panowie temat konczmy, dopiero niech go autor odkopie jak bedzie jakas nowa okolicznosc w sprawie.

czero 27.10.2005 23:21

To jest po prostu kretactwo i robienie uzytkownikow w konia. Za to powinien byc ban. Tym bardziej ze to nie odosobniony przypadek i nie po raz pierwszy :|

demek 27.10.2005 23:28

dajmy mu jeszcze czas
moze odebral:)

woitas 27.10.2005 23:52

dam wam dobrą radę na przyszłość: zanim zaczniecie z kimś robić interesy, postarajcie się w miarę możliwości conieco o nim dowiedzieć.
jest wtedy szansa, że unikniecie niepotrzebnych kłopotów.

georg 28.10.2005 00:06

Szykuje się nam kolejny program z cyklu: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... :niepow:

Morris 28.10.2005 07:49

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Spozniajacy sie okres :idea: -

To nie ja mam do tego narząd :> o Jedyny Sprawiedliwy wśród narodów Świata...

Dla mnie temat może wylądować nawet w śmietniku, ale pod warunkiem przyklejenia. Może już wtedy 2 x zastanowi się ktoś, zanim wpadnie na pomysł bronienia osoby, która już wiele razy dowiodła, że nie można jej pod żadnym pozorem brać na serio, a tym bardziej ufać.

Oktawian89 28.10.2005 08:41

To i ja sie dopisze do tematu....
z Miesiac temu było ogloszenie Pana Karola... ze zakupi linuxy... no wiec nasciagalem dogralem co nieco i wyslalem Mu wyszło tego 34 plytki DVD... ja w zamian tego mialem dostac kase... ale wybralem 50 czystych plytek DVD... do tej pory ich nie widze....
ponad to koles caly czas mnie zwodzil ze jutro wysle , jutro... itd. potem nie mialem neta przez pare tygodzni ale caly czas sie przypomnialem.... przestal sie juz odzywać na gg :> Do Pana karola : CZALY CZAS CZEKAM NA PLYTKI :> :| :D ale jak sadze sie nie doczekam...
mam nauczke na cale zeycie zebym wiecej nie robil z nim interesow...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:56.