![]() |
Cytat:
|
ty nikogo nie pograzysz pokazujac skany - pokazesz tylko ze nie klamales
|
Cytat:
ja jednak wole gotowke niz przelew || |
Cytat:
Ten Twoj glekot mial byc chyba usprawiedliwieniem, ale nic z tego. Nie wierze w to. Jesli nie powstalby ten temat to na pewno bys tej paczki nie odebral. |
Cytat:
|
Heh...
Zawzse twierdziłem ze ten koles jest mało dojrzały umysłowo. Nigdy nic nie rozumiałem z jego wypowiedzi na tym forum. Człowiek z problemami umysłowymi i tyle. Tak twierdziłem, twierdzę i BĘDĘ twierdził. Ja bym mu już dawno bana wsadził. Zwłaszcza za podpis pod avatarem. Cieć i tyle... PS. Wali mnie memorando czy dostanę od Ciebie negatywa. I tak to nic nie będzie znaczyło. http://img378.imageshack.us/img378/8746/memo7en.gif |
Wiesz, nic do Ciebie nie mam, ale nie znoszę, jak ktoś się prosto w twarz napierdala z mojej inteligencji.
1. Piszesz, że nie masz rodziny (taki biedny, samiusieńki na tym świecie). Potem szpanujesz jak to dobrze jest mieć tabuny prawników w rodzinie. Teraz straszysz siostrą prawiczką - chętnie się z nią spotkam (choćby w sądzie) bo lubię kontakty służbowe na stopie oficjalnej. 2. Do prokuratury szeroka droga - powodzenia. 3. Skoro odebrałeś 95% paczek, to znaczy, że musiałeś ich dostać przynajmniej 20 (albo wielokrotność). Ile z nich było za pobraniem (czytaj ilu znalazłeś naiwnych, którzy zamiast zainwestować w fundusze inwestycyjne, giełdę czy nawet konto bankowe kredytowali Twoje wydatki)? 4. "zamiast poczekac 14 dni tyle ile paczka może leżeć na poczcie naciskacie" - ja się nie dziwię. Ja za pobraniem nie wysyłam (to po pierwsze). Odebranie paczki, jak dla mnie, to max 2-3 dni robocze po awizo. Ale to nawet nie o to chodzi ile zajęło Ci odebranie paczki. Problem polega na tym, że mówisz, że odebrałeś paczkę wielokrotnie, a dalej nie jest odebrana. Czy wiesz, jak to jest zdefiniowane w słowniku języka polskiego? 5. "bezpodstawne obelgi mogą zaowocować moją ripostą" czekam z niecierpliwością i drżę z obawy ;). 6. "Drzecie się o loczka paczka odebrana, i w czym problem, " nie wiem jak inni, ale mnie ruszyły ściemy. Czy napiszesz, że nie pisałeś, że odebrałeś? 7. "jak chcecie to dam wam historie moich zakupow z komputronika, " AFAIK nie wysyłają za pobraniem, więc ich dokładnie drze, czy i w jakim terminie odbirzesz - więc to żaden argument. 8. "To ze musze zapierdalac po 20 godzin na dobe aby wsZystko wyprostowac " To przykre, że zrobiłeś sobie takie bagno i nie potrafisz sobie zorganizować pracy/życia. Ale co to kogo obchodzi (poza świętą Teresą)?? 9. "nieoznacza ze mam w dupie wielu ludzi." dokładnie to oznacza. 10. "pojutrze bede na poczcie i wysle," ale..., ale umowa...., umowa??....umowa... || 11. "niedość że nieuszanowaliscie zasad, " jakich zasad? Twoich, prywatnych? 12. "to jeszcze bezpodstawnie obrażacie mnie na podstawie 2 przypadkow," skokro są aż dwa przypadki - to już jest nie tylko uzasadnienie, ale nawet recydywa. 13. "lepiej jest wyluzowac poczekac ustawowe 14 dni" do werdyktu - zacytuj może siostrę prawiczkę (sporo się zmieniło od czasu telefonów, gdzie nie miałeś wogle rodziny, a potem objawił się schorowany dziadek) i podaj tę ustawę nakazującą czekać 14 dni ;) 14. "po za tym nikt niezna sprawy dlaczego na allegro zrobilem blad" czyli standard - opisując tu temat naściemniałeś i nikt niezna, dlaczego zasnąłeś i zostałeś okradziony z tych telefonów? Czy może chcesz sprostować (podobnie jak z rodziną) że coś było inaczej, niż wcześniej opisałeś? 15. "odpokutuje za to jak prawdziwy facet " co za ambicje. Nie obrażaj proszę prawdziwych facetów - pozostań u siebie, w krainie baśni. 16. "macgyvera o bana prosbe" POPIERAM. To już nie jest śmieszne. Mam dosyć kpin z mojej inteligencji. A jeszcze bardziej mam dość inwektyw. 17. "ize nazywam zona bo 12 bedzie moja zona" czy to na początku to imię? Przy takim podejściu nie zdziwiłbym się, gdybyś usłyszał "nie" pod ołtarzem. 18. "to dla niej zrobilem na allegro wala" ale mnie palce świerzbią, żeby skomentować takie stwierdzeni człowieka bez skazy, któremu stawiamy bezpodstawne zarzuty. Ale znowu na mnie naśle siostrę i zrobi wycieczkę do prokuratury. Powstrzymam się - NO COMMENTS. 19. "odcierpie swoje oddam ludziom co do grosza" ROTFL. Faktycznie uczciwość jest dla Ciebie takim cierpieniem? Biedaku. " bo mam zasady" Jakie są te zasady - wydymać innych dla dobra własnego i niedoszłej małżonki? 20. "zlozylem z iza sprawe w prokuraturze na tescia w koncu ja tez jestem faetem " TEŻ? To ta nieszanowana, pisana z małej litery Iza to TEŻ facet? MSPANC |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Temat sprowadził się już tylko do jednego - wzajemnego obrzucania błotem. Nie wnikam, słusznie czy też nie...
:gerda: edit: Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |