![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Próbowałem dać sobie radę, ale nie mogę ![]() Mam Nokie 6100 do tego port podczerwieni w PC i chcę łączyć się z inrternetem za pomocą telefonu, a żeby dane z internetu były przesyłane techniką GPRS (6100 obsługuje GPRS). Jak to zrobić? Zaznaczam, że w ustawieniach "Nokia Modem Otions" z Nokia Pc Suite jest wykryta Nokia 6100(Irda), nie wiem teraz jak skonfigurować dalej to połączenie. Chyba poprzez ustalenie nowego. Telefon musi koniecznie używać połączenie GPRS, a nie zwykły modem-kiedy będę miał pewność, że korzysta z GPRS? Jak też sprawdzić ile już porbaliśmy danych i jak ro przełożyć na opłaty (plus gsm), aby widzieć na bieżąco jak wyglądać będziemy na oko z opłatami za bieżące połączenie. Czy jest jakiś "szablon" do takiego połączenia czy każdy telefon ustawia się inaczej? A może wiecie gdzie mogę znaleźć odpowiedź na pytanie. GPRS jest tani kiedy korzystami np. tylko z GG albo ściągamy outlookiem drobną pocztę. Zwykłe połączenie by mnie zjadło. thx i pzdr
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 02.02.2006 o godz. 00:56 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|