![]() |
Wy tak serio chlejecie wszytsko w jeden dzien ? Takie ilosci jak podajecie czy to zapasy na kilka dni ? Zaczynam myslec ze jestem jakis inny bo zdarza mi sie ok 2 piwka na miesiac.
|
Cytat:
|
ja pije na miesiac okolo 5
sek w tym ze na raz :rotfl: a tak na serio to trzeba byc skonczonym de...em zeby wprowadzac prohibicje - juz nie raz historia dowiodla ze ma to skutek dokladnie odwrotny no - chyba ze im zalezalo na wzroscie dochodu z akcyzy :D |
A ja nie pij***281; wcale :D
|
Cytat:
|
fakt, zakaz jest bezsensowny. Podobnie jak dzien wolny dla urzedow, szkol, bankow. Cala Polska zamiera na czas wizyty Papieza. Za czasow JP2 tego nie bylo.
|
jak umieszczamy zdjecia swoich lodowek to i ja sie dołacze :D
http://camelot.ovh.org/010101.jpg wlasnie obalamy 0.7 :> pozatym mamy jutro zajecia normalnie wiec nie mam co mowic ze jest jutro wolne :D... ale mi tam pasuje lubie cwiczenia z informatyki :D :) http://camelot.ovh.org/020202.jpg |
Cytat:
Cytat:
|
Jak juz zrobili dzien wolny to powinni dla wszystkich a nie tylko dla siebie i wybranych.
A zakaz sprzedazy % i wywalenie niektorych reklam to tez porazka, np dzis widzialem kawalek piersi i ponetne uda (ten zel do masazu). Nie powinno sie ludzi zmuszac, nie kazdego interesuje wizyta papieza. A tych co interesuje napewno po alkohol nie siegna i zadne reklamy w tv nie zepsuja im podnioslego nastroju. |
banki wolnego nie maja
moja mama idzie do pracy ja w tygodniu nie pije moze 2 piwa mi sie trafi ale to all ale jak "wale" to ile sie da :D |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
A jak znowu widzę, ile kolega szanowny @demek wydał na piwo i zamierza to jeszcze sam wypić - to :( ... pozostawię to bez komentarza ;) Cytat:
Ja np. w zeszłym miesiącu wypiłem chyba 4 czy 5 piw (oczywiście nie na jeden raz) - i jak latem zdarzy mi się z 6-8 na miesiąc to już jest dużo - a są w roku miesiące że nic nie wypiję ... Pozdrawiam ro29 |
ja tobie w portfel nie zagladam a ty nie zagladaj mnie
wydalem 50zl bez kilkunastu groszy jesli cie to tak bardzo interesuje poprzednim razem pilem w dlugi weekend a wydac 100zl w miesiacu na % to nie jest zle zakladajac, ze piwo kosztuje 2zl to wychodzi 50 piw na miesiac a wiec mniej niz 2 na dzien - duzo? NIE! wiec o co ci chodzi? |
Witam !
Cytat:
Po drugie - wcale mnie to nie interesowało ile kolega szanowny wydał - moja wypowiedź, była bardziej w tonie zmartwienia, że kolega tyle aż pije - ale to oczywiście jego sprawa ... Wydać 2 zł dziennie na piwo - może i niedużo - racja - ale przepić 100 zł w miesiąc - szczególnie taką ilością piw i to samemu (bo co innego w kilka osób, czy też kupić np. dobre wino za 30-40 zł); jakby to było raz czy dwa do roku to OK - ale jak regularnie - to dla mnie już lekka przesada - ale oczywiście to tylko moja opinia ... Pozdrawiam ro29 |
ale jaka jest roznica miedzy 2zl a 3,5 na dzien?
jesli mnie stac na to? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |