![]() |
Witam !
Cytat:
Ale nie o to tutaj chodzi - ja się wypowiedziałem, jakie ogólnie mam zdanie na dzień dzisiejszy w temacie - i tyle ... Jak kolegę stać - to proszę bardzo - tylko, że jak już wspomniałem - to przecież nie tylko kwestia pieniędzy - a wręcz może nawet właśnie głównie nie pieniędzy ... - ale to też kolegi prywatna sprawa ... :) Pozdrawiam ro29 |
My***347;l***281;, ***380;e zamys***322; by***322; taki, ***380;eby si***281; pielgrzymi nie popili :mruga: ale jak kto***347; b***281;dzie chcia***322; to przyjedzie ze swoim - s***261; pseudokibice, pewnie cz***281;***347;***263; pseudopielgrzym***243;w si***281; znajdzie - cho***263; jak znam ***380;ycie, to ju***380; pewnie s***261; na mazurach (ci co maj***261; wolne he he)...
Og***243;lnie jestem przeciwny takim zakazom, ludzie powinni si***281; sami nauczy***263; na b***322;***281;dach i wychowa***263; a nie powinno to robi***263; pa***324;stwo. Zreszt***261;, tu macie jeszcze jeden zakaz, jak dla mnie jeszcze bardziej bezsensowny: http://pielgrzymka.wp.pl/kat,1342,wi...l?ticaid=11abf ro29 - niekt***243;rzy wydaj***261; na piwo, niekt***243;rzy na fajki, niekt***243;rzy na gry, niekt***243;rzy na cz***281;***347;ci na samoch***243;d, niekt***243;rzy na k...y... ka***380;dy ma jakiego***347; pierdzielca na co wydaje kas***281;... |
a ja te zakazy mam w d***, sam piwa nawarzy***322;em i mog***261; mi skoczy***263; :P
co by du***380;o nie pisa***263; w***322;asna warka jest najlepsza :P |
Ta prohibicja to w cały kraju jest? Bo w moim mieście to na bank :rotfl: Dobrze że nie piję i po południ nie wychodzę z domu :P bo i tak przez centrum bym nie przeszedł.
Pozdrawiam |
Teraz to juz calkiem na smieszno - cieszmy sie ze ni ma, jak narazie, nkazu chodzenie na kolanach. Ale mamy jeszcze 3 lata :]
A jak juz kolega wspomnial o winach to ja zapytam czy ktos tutaj pedzi wlasne i z czego. Oraz jaki byl najdziwniejszy owoc z jakiego robiliscie. |
Cytat:
a walic w kanal dwa razy w miesiacu to chyba nic dziwnego i nic co mogloby szokowac - a kolejna sprawa jest taka, ze wcale nie upijam sie do tego stopnia aby sie czolgac do lozka albo wstac z bolaca glowa i ogolnie pojetym kacem |
Piwo to podstawa weekendu :piwo:
Jak i całego tygodnia :) |
Cytat:
dzień bez piwa to jak frytki bez soli, słuchanie muzyki przez ścianę, sex przez telefon, film bez dźwięku, guma do żucia bez smaku, fotografowanie z zakrytym obiektywem, komputer bez internetu, nagrywarka bez płyt, USB 1.0 :mruga: |
Cytat:
|
poprostu priorytety sie zmieniaja :> :)
|
ale ten zakaz nie dotyczy chyba całego kraju:> bo właśnie widze z okna "gzm" pijących "super piwosza"
"gzm" - grupa zorganizowanych meneli |
Do kiedy jest zakaz sprzedazy alkoholu, bo juz sie pogubilem?
|
Cytat:
|
u mnie zrobili niespodziewajke i przedluzyli bez slowa ...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |