![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#19 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra, chlopaki
![]() zdecydowalem, ze kupuje laptopa zamiast wymieniac stare podzespoly ![]() Co proponujecie do 3200zl? - notebook nie do grania - fajnie jakby byla dobra bateria - dysk najlepiej 80GB [moze byc 60GB, ale wolalbym jednak ta osiemdziesiatke ]- obowiazkowa DVDRW - moze byc 15" i 15,4" - fajnie jakby nie byl za duzy i zbyt ciezki - MUSI byc XP (home lub prof.) odrazu co najlepszego mozna dostac w tej cenie? (biorac pod uwage powyzsze wymagania). zauwazylem, ze np. HP z takimi parametrami jak ACER kosztuje duuzo wiecej ..licze na Wasza pomoc pozdro |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Smartek pisałem ci już na gg co polecam
![]() Asus, którego posiadam: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23755 |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
wolalbym zrezygnowac z tej karty graf. na rzecz lepszego proca (nie celeron!) i wiekszy dysk (np. 80GB), ponadto - brak systemu operacyjnego, a jak juz mowilem - koniecznie oryginalny XP pro/home. Czekam wiec na dalsze propozycje ![]() pozdro ![]() -edit- istnieje moze jakis ciekawy serwis z artykulami o laptopach? recenzjami, porownaniami lub cos w tym stylu? przydaloby sie poczytac opinie ludzi.. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
@ Remix
Akurat rzuciła mi się jeszcze w oczy reklama nowego notebooka HP. Co prawda sugerowana cena w tej reklamie to 6399, ale na pewno znajdzie się sporo taniej, może nawet za ok. 5500. Model to HP Compaq nx9420 Najważniejsze parametry: - ekran 17'' TFT WXGA+ 1440 x 900 - Procesor Intel Core Duo T2300 - Grafika ATI Mobility Radeon X1600 256MB - Dysk twardy 60GB - Nagrywarka DVD Double Layer - Pamięć 512MB DDRAM2 (do rozszerzenia max 4GB). Muszę przyznać, że całkiem przyjemna konfiguracja ![]() No, rzuciło mi się w oczy jeszcze coś takiego: Qosmio G30 - Intel Core 2,16 GHz - 2GB ramu - dwa dyski po 120GB - ekran 17'' - napęd HD-DVD (!) No ale cena.. ok. 10 tys. Niemniej jednak konfiguracja naprawdę ciekawa ![]() @ Smartek W takim zakresie możesz mieć problem ze znalezieniem czegoś z Centrino na pokładzie. Może Turiona znajdziesz, ale poza tym raczej skazany jesteś na Cellerona. Z tym, że ten nowe do notebooków wcale nie są już takie złe.
|
|
|
#23 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() liczylem na pomoc kogos, kto sie troche na tym zna.. pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Konkretne modele mogę ci polecić, ale będzie to też polegało na tym, że przejrzę oferty i wybiorę te, które odpowiadają twoim wymaganiom, co w sumie możesz zrobić sam. Ten model, polecony ci wyżej, wydaje się całkiem sensowny, plus jest od sprawdzonego producenta. A co więcej można napisać? Co najwyżej odradzić jakiś model, ale to już musisz pytać użytkowników. Ja mam DELL-a i jestem z niego generalnie zadowolony, ale to ciągle chyba jeszcze jest wyższy pułap cenowy. Najlepiej zapytaj na forum notebookowym. Jest jedno polecane niegdyś tutaj, ale jak zawsze nie pamiętam adresu. Może ktoś przypomni?
|
|
|
|
#25 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Andrzej chodzi o http://forum.laptopy.info.pl/ ?
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#27 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
No i sie w koncu zdecydowalem... wlasnie pisze z nowej maszynki. Wybor padl na ASUSA z serii A6000, a dokladnie na ten http://www.asus.pl/_content/art_640.php - wiem wiem cena troszke wyzsza, ale sprzecik super
|
|
|
#28 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
niech się dobrze sprawuje
|
|
|
|
#29 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A serio to podobna konfiguracja do tej, co napisałem ostatnio, tylko ASUS nie HP. Myślę, że sprzęt naprawdę wysokiej klasy i będzie się dobrze sprawował.
|
|
|
|
#30 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
andrzeju, przyszedlem z troche konkretniejszymi pytaniami
![]() obczailem tez cos takiego jak "CrystalBrite" - fajnie toto wyglada Znalazlem takie cusie: 1. http://www.inttel.com.pl/product_inf...products_id=16 2. http://www.rewolt.pl/?p=pokaz_produkt&nr=864# 3. http://www.jes.com.pl/index_lista_o....oria=1&id=2705 Gdzie: 1. Przemawia za nim: 15,4", DOBRA bateria, wbudowana kamerka i czytnik kart, gratisowa myszka i torba, gwarancja door-to-door. Ale: brak XPeka, 60GB HDD.. (w sumie.. niby wiekszy niepotrzebny..), brak Crystal Brite. 2. Za: Pentium M, 15,4", 80GB, obecnosc XP Home, Przeciw: Brak Crystal Brite, grafika gorsza niz w ASUSie - ale dosc niezla. 3. Przemawia: 15,4", obecnosc XP Home, CRYSTAL BRITE, 80GB Ale: Sempron, slaba karta graf., brak torby i myszki. Juz zglupialem i nie wiem na co patrzec? cos podpowiecie?
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 03.05.2006 o godz. 22:53 |
|
|
|
![]() |
|
|