![]() |
moze myslala ze troche tego uzbiera w sam raz zeby na allegro wystawic :D
toz ci podstepna diablica || podsumowujac... jakas wariatka :o |
he he kartę startową na ok 30 rozdanych oddała 1 osoba a bajery typu smycze to oddali kilka tego ale nie dużo też!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm to było gimnazjum ale potem dyrektorka wpadła i zabierała bo mówiła że to nielegalne i na rozdawanie czegoś takiego trza mieć pozwolenie
|
Cytat:
|
heh dziś u kumpla w szkokle rozdawali za friko startery (ale 5zł na koncie) i jakieś gadżety typu smycze lub światełka na tył telefonu :) Fajnie też tak chcę!
|
[QUOTE=przemo_one]ja juz mam heyah i chyba nie ma chaczyka
************************** haczyka tez nie ma :D Wczoraj we Wrocławiu karty dawali na uczelniach za FREE. To nie jest tanio - ale zysk operatora mniejszy a duzy obrot wydegeruje podobna sume zysku. Nie tylko Internet mamy najdroższy ( z malymi wyjatkami ) na swiecie, ale taryfy telefoniczne w tym komorkowe tez. Jako czlowiek wolny bez smyczy komorkowej - ale obserwujacy rynek - przwiduje, ze pozostali operatorzy komorek musza zrobic ruch -tj obnizyc cene lub globalnie przejsc na sekundowe naliczanie kosztow rozmow |
Cytat:
|
ja juz mam heyah i chyba nie ma chaczyka
dziala na telach bez locka bo id sieci to 260-99 a wspoldziala z siecia era dlatego zasieg ma tam gdzie ona bo heyah jest wirtualnym operatorem - kupuje minuty od ery i sam nimi dysponuje jak chce - z tego co wiem to nie jest oferta ery tylko inny dystrybutor to nie jest jak era moja ani jak idei dla kazdego ale jak wykupienie lacza od tepsy i puszczenie go po bloku zeby bylo taniej cos takiego a na koncie za te 20zl mam 15zeli(czyli 5zl jarta) i to jest oki w pudelku nie znalazlem jakichs tam kopert rejestracyjnych tylko 5 "łapek" heyah - ulotek i simkarte nic wiecej TO MI SIE PODOBA noi numerek zaczyna sie 888 to cos nowego |
Cytat:
|
czyli na komórce ze zdjętym simlockiem kapa?
coś tutaj się nie zgadza. miało chodzić na dowolnym aparacie. |
Heyah działa w telefonach z Simlockiem ERA GSM !
a pisało ze korzysta z sieci ERA, ale działa w telefonach tylko bez simlocka. we wczorajszej wyborczej jest artykuł (nie czytałem jeszcze) o tym że Heyah to ERA, ale ERA sie odcina od tego ..zeby przyciągnąć klienta NOWOŚCIĄ aby mysleli ze to nowy czwarty operator. pzdr sayan_ssj |
Cytat:
|
Tak - kupujac starter mozesz wybrac sobie numer - ale pula nie jest jakos super bogata. Uniwersalnych charakterystycznych nie ma - sa tylko indywidualnie charakterystyczne: np. masz spora szanse znalezc numerki z daty urodzenia.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:55. |