Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowa oferta w systemie prepaid - Heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowa-oferta-systemie-prepaid-heyah-32507/)

Y@nkee_PL 17.03.2004 23:48

moze myslala ze troche tego uzbiera w sam raz zeby na allegro wystawic :D
toz ci podstepna diablica ||
podsumowujac... jakas wariatka :o

paja 17.03.2004 16:09

he he kartę startową na ok 30 rozdanych oddała 1 osoba a bajery typu smycze to oddali kilka tego ale nie dużo też!

andrzejj9 17.03.2004 05:48

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Moze i trzeba, ale jakim prawem to zabrala !! To zupelnie inna historia...

Pytanie tez, kto jej to oddal

pawelblu 16.03.2004 22:26

Cytat:

Napisany przez paja
hmm to było gimnazjum ale potem dyrektorka wpadła i zabierała bo mówiła że to nielegalne i na rozdawanie czegoś takiego trza mieć pozwolenie

Moze i trzeba, ale jakim prawem to zabrala !! To zupelnie inna historia...

paja 16.03.2004 22:01

hmm to było gimnazjum ale potem dyrektorka wpadła i zabierała bo mówiła że to nielegalne i na rozdawanie czegoś takiego trza mieć pozwolenie

andrzejj9 16.03.2004 21:38

Cytat:

Napisany przez paja
heh dziś u kumpla w szkokle rozdawali za friko startery (ale 5zł na koncie) i jakieś gadżety typu smycze lub światełka na tył telefonu :) Fajnie też tak chcę!

A u mnie (Politechnika Wroclawska) nic nie dawali :( Chyba, ze akurat sie nie zalapalem :)

paja 16.03.2004 14:50

heh dziś u kumpla w szkokle rozdawali za friko startery (ale 5zł na koncie) i jakieś gadżety typu smycze lub światełka na tył telefonu :) Fajnie też tak chcę!

bgn 16.03.2004 14:19

[QUOTE=przemo_one]ja juz mam heyah i chyba nie ma chaczyka
haczyka tez nie ma :D
Wczoraj we Wrocławiu karty dawali na uczelniach za FREE.
To nie jest tanio - ale zysk operatora mniejszy a duzy obrot wydegeruje podobna sume zysku. Nie tylko Internet mamy najdroższy ( z malymi wyjatkami ) na swiecie, ale taryfy telefoniczne w tym komorkowe tez.
Jako czlowiek wolny bez smyczy komorkowej - ale obserwujacy rynek - przwiduje, ze pozostali operatorzy komorek musza zrobic ruch -tj obnizyc cene lub globalnie przejsc na sekundowe naliczanie kosztow rozmow

MaciejT 16.03.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez przemo_one
ja juz mam heyah i chyba nie ma chaczyka
dziala na telach bez locka bo id sieci to 260-99 a wspoldziala z siecia era dlatego zasieg ma tam gdzie ona bo heyah jest wirtualnym operatorem - kupuje minuty od ery i sam nimi dysponuje jak chce - z tego co wiem to nie jest oferta ery tylko inny dystrybutor to nie jest jak era moja ani jak idei dla kazdego ale jak wykupienie lacza od tepsy i puszczenie go po bloku zeby bylo taniej cos takiego a na koncie za te 20zl mam 15zeli(czyli 5zl jarta) i to jest oki
w pudelku nie znalazlem jakichs tam kopert rejestracyjnych tylko 5 "łapek" heyah - ulotek i simkarte nic wiecej TO MI SIE PODOBA noi numerek zaczyna sie 888 to cos nowego

proponuje poczytac troche na temat: http://www.telefon.pl/modules.php?na...ticle&sid=1920

przemo_one 16.03.2004 13:27

ja juz mam heyah i chyba nie ma chaczyka
dziala na telach bez locka bo id sieci to 260-99 a wspoldziala z siecia era dlatego zasieg ma tam gdzie ona bo heyah jest wirtualnym operatorem - kupuje minuty od ery i sam nimi dysponuje jak chce - z tego co wiem to nie jest oferta ery tylko inny dystrybutor to nie jest jak era moja ani jak idei dla kazdego ale jak wykupienie lacza od tepsy i puszczenie go po bloku zeby bylo taniej cos takiego a na koncie za te 20zl mam 15zeli(czyli 5zl jarta) i to jest oki
w pudelku nie znalazlem jakichs tam kopert rejestracyjnych tylko 5 "łapek" heyah - ulotek i simkarte nic wiecej TO MI SIE PODOBA noi numerek zaczyna sie 888 to cos nowego

kraluk 16.03.2004 09:44

Cytat:

Napisany przez woitas
czyli na komórce ze zdjętym simlockiem kapa?
coś tutaj się nie zgadza.
miało chodzić na dowolnym aparacie.

Nie, będzie działać. Byloby bez sensu gdyby nie działało... ;)

woitas 16.03.2004 09:41

czyli na komórce ze zdjętym simlockiem kapa?
coś tutaj się nie zgadza.
miało chodzić na dowolnym aparacie.

sayan 16.03.2004 07:34

Heyah działa w telefonach z Simlockiem ERA GSM !

a pisało ze korzysta z sieci ERA, ale działa w telefonach tylko bez simlocka.

we wczorajszej wyborczej jest artykuł (nie czytałem jeszcze) o tym że Heyah to ERA, ale ERA sie odcina od tego ..zeby przyciągnąć klienta NOWOŚCIĄ aby mysleli ze to nowy czwarty operator.

pzdr sayan_ssj

MacGyver 15.03.2004 22:02

Cytat:

Napisany przez marynarz
Nie chcialbym nic sugerowac ale Heyah to nic innego jak nowy prepaid sieci ERA :)

Tak, to wiem;). Miałem TakTak-a w Erze przez 2 lata i go znienawidziłem....abonament to jest to....teraz czuje, że mam komórke (w abonamencie jestem od ponad roku - w Erze Off Course;))

pawelblu 15.03.2004 21:56

Tak - kupujac starter mozesz wybrac sobie numer - ale pula nie jest jakos super bogata. Uniwersalnych charakterystycznych nie ma - sa tylko indywidualnie charakterystyczne: np. masz spora szanse znalezc numerki z daty urodzenia.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:55.