Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowa oferta w systemie prepaid - Heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowa-oferta-systemie-prepaid-heyah-32507/)

MacGyver 15.03.2004 21:45

Z tego co ja tam widzę to mają nawet naliczanie sekundowe i pocztę głosową gratis a ja cholera muszę w abonamencie za to wszystko płacić ((

paja 15.03.2004 21:43

Słyszałem że można wybrać sobie własny numer o ile nie jest zarezerwowany ! Czy to prawda??
Sory nie czytalem tego topicu całego jeśli to było to jeszcze raz sorry!

sayan 15.03.2004 19:30

no dzisiaj przyszły domnie dwa startery :)

jeden dla kumpla, drugi dla brata :) jak zaczną używac to napisze pare słów :)

no ale co tu pisac :)

ciekaw jestem jak bedzie z smsami z bramek sms :)
pzdr

kraluk 15.03.2004 18:50

Cytat:

Napisany przez adams_a
Masz racje andrzejj9, ta firma dziala na sieci ERA i era ma wiekszosc udzialow, ale czy to jest firma ery i czy rozmowy i sms beda liczone po nizszej satwace to nie wiem, a moze era wprowadzila cos w podobie do Idea dla kazdego. pozdro ;)

Heyah to firma w firmie, czyli w Erze. Działa na strukturzę Ery, ale obsługuje je zupełnie inna, nie związane z Erą firma... 8)

paja 15.03.2004 14:59

Idea już daje jakieś reklamy ale nie wiem co to za promocja myślę ża Heyah osiągnie sukces dzieciaki rzucą swoje simplusy, tak taki i popy by za 20zł mieć cos lepszego i tańszego hej może sam sobie sprawię kartę Heyah.

sayan 15.03.2004 13:51

ludzie, tu niema haczyków :)

jestem tego pewny, poprostu nie jestesmy przyzwyczajeni do konkurencji :)

pzdr sayan_ssj

misz_masz 15.03.2004 12:37

Do końca nie jestem przekonany co do braku haczyków. Pożyjemy to zobaczymy.

yarosh 15.03.2004 08:57

Cytat:

Napisany przez nimal
cikawe jak konkurencja odpowie - bo na pierwszy zut oka oferta super
ale znajac ere, to gdziesz musi byc haczyk

chodza sluchy, ze konkurencja ma przygotowac jeszcze lepsze oferty, poczytac mozna sobie o tym chocby tu

a haczykow nie ma, wystarczy sobie przeczytac regulamin i wszysko jasne

nimal 15.03.2004 07:48

cikawe jak konkurencja odpowie - bo na pierwszy zut oka oferta super
ale znajac ere, to gdziesz musi byc haczyk

yarosh 15.03.2004 00:50

heyah jest nowa submarka PTC, podobnie np. jak Era Moja

adams_a 14.03.2004 22:14

Masz racje andrzejj9, ta firma dziala na sieci ERA i era ma wiekszosc udzialow, ale czy to jest firma ery i czy rozmowy i sms beda liczone po nizszej satwace to nie wiem, a moze era wprowadzila cos w podobie do Idea dla kazdego. pozdro ;)

andrzejj9 14.03.2004 19:48

Cytat:

Napisany przez marynarz
Nie chcialbym nic sugerowac ale Heyah to nic innego jak nowy prepaid sieci ERA :)

Wiemy, tzn. wiemy, ze jest zwiazany z Era, a to, czy jest to osobna firma, ktora tylko kupuje hurtowo minuty, czy rzeczywiscie czesc Ery, nie ma wiekszego znaczenia. Dla nas wazne sa ceny, a jesli to rzeczywiscie Era to tym lepiej ze wzgledu na zasieg. A jesli jeszcze dodatkowo rozmowy w sieci Era beda liczone po tej nizszej stawce to juz w ogole super ;)

mr_spock 14.03.2004 18:39

Nowy operator - do za duzo powiedziane. Po prostu chwyt marketingowy

marynarz 14.03.2004 17:27

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A ja się puki co nie zainteresuje tym nowym operatorem. Poczekam aż sie troche rozkręci na rynku i wtedy może......;) Więc na razie zostaje przy Erze a myśląc w przód to Heyah mnie nie zainteresuje - nawet jakby cena z min. rozmowy była = 10 gr to i tak pozostane przy startym sprawdzonym "dostawcy usłóg komórkowych" - Era ;)

Nie chcialbym nic sugerowac ale Heyah to nic innego jak nowy prepaid sieci ERA :)

.::piotrek::. 14.03.2004 16:15

Dziwnie tanie, ale moze sie skusze.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34.