Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.03.2006, 16:30   #46
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
@andrzejj9,jeśli masz na myśli wystąpienie na kongresie PiS,to masz całkowitą rację.Najlepszy tekst był o walce na noże.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.03.2006, 16:31   #47
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
heh... ostatnio zachwycalem sie przemowa Tuska. Przed chwila mialem okazje skonfrontowac ja z wypowiedzia Kaczynskiego. No i coz..

Naprawde tak zalosnego wystapienia to juz od bardzo dawna nie widzialem.. Nie chce tu stawac po stronie zwolennikow Tuska, bo dalej jestem bardziej po srodku, ale to, co soba reprezentuje Kaczynski to dla mnie jest naprawde zenujace i zalosne.. Czlowieczek mowi rzeczywiscie jak maly Hitlerek, wyglada w tej roli zalosnie, a sposob wypowiadania sie, dobor slow i caly wydzwiek tego.. Naprawde, po tym, co uslyszalem przed chwila, jestem delikatnie mowiac bardzo zdegustowany..
no tak. mieliśmy już ślicznie mówiącego magistra o.m.c.

a jak łapami wywijał jak go Tymochowicz nauczył
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 16:35   #48
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
nie mow tak! bo ojciec dyrektor ci znajdzie...
i ekskomunike zarządzi.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 16:35   #49
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt
@andrzejj9,jeśli masz na myśli wystąpienie na kongresie PiS,to masz całkowitą rację.Najlepszy tekst był o walce na noże.
to jak już zapewne wiecie, będziemy pewnie mieli nowe wybory.. ehh.. podobno komedii nigdy nie dosyć..

Bardzo już wręcz zbulwersowało mnie również zwracanie się Kaczyńskiego do Tuska. Stwierdzanie, że - mniej więcej - jeśli masz odrobinę chociaż honoru, zachowasz się tak, jak ci mówimy, jest już tak żałosne, że nawet Kaczyński mógłby sobie tak tanie socjologiczne chwyty darować. Można by już chociaż odrobinę godności mieć i w ten sposób się do nieobecnych nie zwracać..

Starczy, jestem naprawdę zniesmaczony, że tacy ludzie reprezentują nasz naród..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 18.03.2006 o godz. 16:39
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 16:42   #50
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
to jak już zapewne wiecie, będziemy pewnie mieli nowe wybory..
Może nie będzie lepiej, ale napewno będzie śmieszniej.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 16:53   #51
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt
Może nie będzie lepiej, ale napewno będzie śmieszniej.
mnie to już nie śmieszy.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 17:03   #52
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
mnie to już nie śmieszy.
mnie dzisiaj też przestało...

Stary 18.03.2006, 17:56   #53
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(..) Czlowieczek mowi rzeczywiscie jak maly Hitlerek, (...)
To porównanie jest już przesadzone ...

Tak się składa, że widziałem tylko fragment tego przemówienia - i w przeciwieństwie do moich przedmówców - nie mam zamiaru go krytykować w takim tonie (mimo iż także zbytnio mi się nie podobało ) - głównie z tego powodu, że dosyć już mamy rozpętanej (i to niestety przez większość partii) w Polsce awantury i obrażania jednych drugich - i niech chociaż Forum nie będzie miejscem gdzie szerzyć się będzie nienawiść ...
Natomiast w kwestii samego wystąpienia - przede wszystkim ponieważ to była konwencja samorządowa - to fakt, że poruszono tam takie kwestie, spowodował swoiste "upolitycznienie" samorządów - a przecież nie o to tak do końca chodzi !
Po drugie - nie wiem na co liczy PiS - przecież wybory mogą niewiele zmienić - a wręcz mogą (teoretycznie) odsunąć ich od władzy, więc cały - w części dobry program pójdzie na "spoczynek" ! Czy o to chodzi ??
Jednak z drugiej strony - wiadomo nie od dziś, że z LPR i Samoobroną dogadać się nie można na dłużej ...

Wszystko to zaczyna być zupełnie niezrozumiałe, przykre i smutne ...
A ton wypowiedzi Prezesa PiS też mnie zdegustował - szczególnie te wyciąganie noża. Czy o to chodzi ?? Przecież to nastawianie jednych przeciw drugim ?? Już miałem okazje poznać reakcje fascynatów PiS - niestety nic dobrego to nie wróży ...

Przecież idąc na wybory jaki będziemy wybór - tylko pomiędzy PO a PiS - przecież nie zagłosuję na SLD, LPR czy Samoobronę - a dylemat w obecnej sytuacjie pomiędzy tymi obiema partiami będzie jeszcze wiekszy niż kilka miesięcy temu ..
A więcej pisać już mi się nie chce ...szkoda nerwów ...

Miłego sobotniego popołudnia i niedzieli

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 18:11   #54
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !

To porównanie jest już przesadzone ...

Tak się składa, że widziałem tylko fragment tego przemówienia - i w przeciwieństwie do moich przedmówców - nie mam zamiaru go krytykować w takim tonie (mimo iż także zbytnio mi się nie podobało ) - głównie z tego powodu, że dosyć już mamy rozpętanej (i to niestety przez większość partii) w Polsce awantury i obrażania jednych drugich - i niech chociaż Forum nie będzie miejscem gdzie szerzyć się będzie nienawiść ...
Natomiast w kwestii samego wystąpienia - przede wszystkim ponieważ to była konwencja samorządowa - to fakt, że poruszono tam takie kwestie, spowodował swoiste "upolitycznienie" samorządów - a przecież nie o to tak do końca chodzi !
Po drugie - nie wiem na co liczy PiS - przecież wybory mogą niewiele zmienić - a wręcz mogą (teoretycznie) odsunąć ich od władzy, więc cały - w części dobry program pójdzie na "spoczynek" ! Czy o to chodzi ??
Jednak z drugiej strony - wiadomo nie od dziś, że z LPR i Samoobroną dogadać się nie można na dłużej ...

Wszystko to zaczyna być zupełnie niezrozumiałe, przykre i smutne ...
A ton wypowiedzi Prezesa PiS też mnie zdegustował - szczególnie te wyciąganie noża. Czy o to chodzi ?? Przecież to nastawianie jednych przeciw drugim ?? Już miałem okazje poznać reakcje fascynatów PiS - niestety nic dobrego to nie wróży ...

Przecież idąc na wybory jaki będziemy wybór - tylko pomiędzy PO a PiS - przecież nie zagłosuję na SLD, LPR czy Samoobronę - a dylemat w obecnej sytuacjie pomiędzy tymi obiema partiami będzie jeszcze wiekszy niż kilka miesięcy temu ..
A więcej pisać już mi się nie chce ...szkoda nerwów ...

Miłego sobotniego popołudnia i niedzieli

Pozdrawiam
ro29
1 - Porównanie do Hitlera nie było moje, pojawiło się już swego czasu, a ja do tej pory go nie używałem. Ale dzisiaj już naprawdę ręcę mi opadały, jak widziałem, co ten człowiek (i przede wszystkim jak) mówi i to porównanie po raz pierwszy do mnie trafiło..

2 - O co chodzi - powiem szczerze, że ja też nie wiem. Nie wydaje mi się, żeby kolejne wybory, zwłaszcza w ten sposób uzasadnione, mogły zmienić cokolwiek w rządzie na rzecz PIS-u. Zresztą powiem szczerze, że myśl o tym, iż PIS dostałby zdecydowaną większość w sejmie zaczyna mnie niepokoić...

Generalnie podoba mi się obiektywny ton twojej wypowiedzi @ro29. Ja też zwykle (właściwie zawsze) potrafię odsunąć emocje od swoich wypowiedzi. Jednak przyznaję, że dwie poprzednie były napisane właśnie pod wpływem impulsu. Naprawdę to, co zobaczyłem dzisiaj w postaci i zachowaniu Kaczyńskiego bardzo mnie zbulwersowało. Do tego jeszcze ta bezmyślna masa na sali bijąca mu brawo co kilka słów.. Jeśli takie mamy społeczeństwo i tacy mają być jego przywódcy, to również zaczynam myśleć, że wyjazd z tego kraju staje się najsensowniejszym rozwiązaniem..

Stary 18.03.2006, 18:25   #55
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
na kogo my zaglosujemy malo da
wazne na kogo zaglosuje "ciemna masa"
no i panowie z pis'u chce moze nowych wyborow bo maja przygotowane nowe szopki do odstawienia jak np kurski ?
oni sa zdolni do wszystkiego
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 18:32   #56
Dziadek
bezdomny

Data rejestracji: 21.10.2003
Dziadek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
(...) Wszystko to zaczyna być zupełnie niezrozumiałe, przykre i smutne ...(...)
Przykre i smutne - tak, ale czy niezrozumiałe Przecież to jasne - małość ludzka... Nie pamiętam kto - Kisiel może - powiedział: "Polityków to u nas wielu... męża stanu nie ma". Zapomnieli politykierzy o co w tym wszystkim chodzi. Przecież to proste - o Polskę chodzi. A co, tam na górze się liczy - ja ze szwagrem i nasz wspólnie uprawiany ogródek. Zrobileśmy sobie ekipę, rozdaliśmy stołki i jedziemy bez żadnych hamulców. To właśnie PiS-y robią, to samo komuchy robili, wcześniej AWS, to samo PO zrobi jak kierownicę capną. Zauważcie - to kto rządzi dla nas praktycznie jest bez znaczenia, dla przeciętnego zjadacza chleba naprawdę to nie ma znaczenia - o ile jest demokracja. Łukaszenkizm nam chyba nie grozi - chyba. A Kaczek mi żal... nie głosowałem na nich, jeśli o ściłość chodzi. Ale przyjmuję, że chcieli dobrze - dla nich akurat rozliczenia z przeszłością są ważniejsze, niż to co mnie interesuje. No i wyszło, że z buractwem tą czwartą będą robić - zdarza się...Ale tego, że znowu parę miesięcy w plecy...ooooo tego to qrde nie daruję i mogę, po raz pierwszy chyba nie iśc do wyborów...

Z konsomolskim pozdrowieniem.
Dziadek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 18:37   #57
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
masz racje, wszyscy rzadza do dupy
tylko pis sie jakos tak wiecej niz poprzednicy kompromituje....
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 18.03.2006, 18:51   #58
Dziadek
bezdomny

Data rejestracji: 21.10.2003
Dziadek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
masz racje, wszyscy rzadza do dupy
tylko pis sie jakos tak wiecej niz poprzednicy kompromituje....
A wcale,że nie. Przypomnij sobie rzady Krzaka z drugiego rzędu, kompromitacje szpicla Olina, choćby ubezpieczenia powodzian Cimoszki, listy pajaców genseka Macierewicza... wtopa na wtopie i wtopą pogania... Kaczki wcale nie bija zadnych rekordów głupoty... moze te juz dawno pobite. Po prostu,żeby w politykę iśc, to z definicji - żadnych hamulców, żadnego sumienia, klapki na oczach...

Pozdrawiam.
Dziadek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.03.2006, 19:45   #59
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

ale chyba nie wziales pod uwage ile dopiero kaczki rzadza...
Stary 18.03.2006, 19:47   #60
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
vanitas vanitatum et omnia vanitas

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: